Jump to content

Hdc

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Hdc

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Brasov
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo
  • An
    2006
  1. Multumesc de sfaturi,cred ca o sa incerc si un alt service sa vad ce zic si ei.Mie mi s-a parut ciudat ca in a 4 la 100 km ,numai stiu roatile exact dar a trebuit sa schimb viteza in a 3 ca sa pot depasi si acu torumetrului a sarit la vreo 4.500 de turati.Dimineata la pornire are trepidatii si uneori se opreste moturul,e ceva normal? Am incercat sa fac o resetare dupa recomandarile de pe site si as vrea sa vad cum se comporta acuma La dacie nu facem pedala ca sa prinda accelaritie, ca aia puteam sa o regelz eu si zbarnia pe strada.
  2. probelema nu e cu consumul,ci cu puterea motorului.Masina nu se comporta bine la accelerare,trebuie sa fac pedale la acceleratie ca sa se accelereza altfel acul kilometrajului sta pe loc. masina a fost dusa la service,ei au spus ca nu e nicio pb,au facut o resetare si a mers bine vreo 300 de kilometri iar apoi si-a revenit la starea initiala. Masini am condus destule la viata mea ca si sofer profesionist,printre ultimele se numara o dacia 1310 si cun cielo din 96 care se comportau mult mai bine la accelerare decat aveo,cea ce nu mi se pare normal ca masini mai vechi de aceasi capacitate cilindrica si cu mai putin cai putere sa fie mai puternice decat una din 2007. astept raspunsuri la problema mea dak ma puteti ajuta va multumes anticipat ps: scuze pt greseala de la cai putere a fost doar o scapare, mai gresete lumea daor suntem oameni.
  3. Am si eu de anu trecut un chvreolet aveo model 2007 de 1.4 cu 96 de cai putere la bord cu 9500 de km si am urmatoarele pb: consum in oras iarna in jur de 10l/100 la o cursa de brasov bucuresti otopeni intre 7,5 si 8l/100.in luna iulie a scazut puterea motorului de nu se putea face nicio de pasire iar in august am duso la service au resetat computerul masini si in uram pb s-a simtit inbunatatire dar la pelcare mi s-a spus ca o sa-si revina inapoi,dupa aproximativ 400 de km si-a revenit la starea de dinanitea reseatari. Dupa aceastea am duso ianpoi al service si au spus ca nu are nimca.As dori sa stiu daca acesta e un comportament normal la un motor de 1.4 l cu 96 de cai putere ca pt a merge decent trebuie sa tin motorul turat la 4000.Nu s-a aprins niciun bec pe bord.Va multumesc anticipat
 

×
×
  • Create New...