Jump to content

sikas20

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About sikas20

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    galati
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    GL-85-SIK
  1. problema e ca gaura de la cielo e mai mare decat cea de la suport...am folosit niste holsuruburi de rigips metalice unu mai lung si unu mai scurt...(in spre parbriz gaura e mult mai mica...)
  2. salut poti sa ne spui cum l-ai prins..ce suruburi sau ce ai folosit la prindere...?multumesc anticipat
  3. Salutare ...am si eu o problema normal la cielo al meu executiv din 2000.. de cateva zile la pornire dimineatza cand motorul este rece, masina porneste greu ...si chiar se subtureaza ,da "sa moara", apoi dupa ce merg prin orash si motorul e cald porneste normal.mentionezPe masina am o instalatie GPL, dar pornirea se face pe benzina, (instalatia e cu rampa de injectoare separata).Injectoarele de benzina nu sunt schimbate niciodata in 11 ani. Am mai pus din cand in cand aditivi.Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte incantat.Multumesc anticipat!
  4. am fost aseara la verificat la service unde am montato...am intrat mecanicu cu nb-ul si a verificat de la erori dar nu avea nimik..si mi-a zis ca ar trebuii verificat motorasul pas cu pas(IAC) (sincer inainte de montare am mai avut problema asta pe benzina cand era rece se manifesta la fel).luni dim daca in weekend mai face ma duc cu ea rece sa vada cu ochiul lui si cu mana lui! va tin la curent
  5. eu nu inteleg de ce imi face doar dupa ce nu folosesc masina mult timp./.(aprox 12 ore) daca o las 3-4 ore comuta normal pe gpl..
  6. am si eu o intrebare daca ma poate ajuta careva...am montat o instalatie GPL tomasetto STAG200 pe un cielo executiv toate bune si frumoase ...mai putin in momentul cand comuta pe gaz prima data adik dimineatza sau seara dupa ce e motorul rece rece...comuta pe gaz dar cand accelerez se subtureaza .Faca asa vreo 10 sec...apoi merge perfect...daca ma opresc stau 2-3 ore si plec la drum nu mai face...dar daca o las o zi...si afara e frig si apoi vreau sa plec cand trece pe gaz iar face ma poate lamuri cineva cu problema mea...?
  7. problema rezolvata ...pe spate la tripla becul de pozitie si frana facea masa ...se atingeau plumbii putin piliti si gata problema rezolvata...
  8. salutare ...am si eu o problema cu cielo meu .... problema electrica cred...in urma cu vreo luna a fost o ploaie puternica in oras si am trecut cu masina printr-o balta mare. a doua zi cand am vrut sa plec cu el nu se mai misca era blocata roata de pe spate sofer am fortat putin masina si a mers...(nu stiu daca are legatura cu ce mi se intampla acum). acum cand calc frana se aprind luminile in bord... iar cand am luminile aprinse pozitie,faza in spate imi sta cuplat ca si cum as fi calcat frana(lucru destul de grav in mers) iar cand opresc masina si am farurile aprinse nu se oprerste...trebuie sa sting farurile sau sa o bag in viteza sa iau piciorul de pe ambreiaj. ma poate ajuta cineva ...a mai patit cineva asa ceva...?
  9. Salut motoras electric geam cielo executiv la sofer ai..? un pret..merci anticipat
  10. Salut motoras geam electric cielo fata sofer ai..? fara macara daca ai...merci anticipat
  11. scoti bordul...si scoti becurile din spate...pui leduri rosii si gata...
  12. poza noaptea e facuta cu mobilul... ace rosii cum sa fac...ar fi bine sa le dau cu oja... materiale folosite carton..corel.. si un neon de calculator de 12 w... si atat.. modelul de ceasuri l-am gasit pe un site...tot de tuning...
  13. saluti pun si eu niste poze..cu bordul modificat nitel.. as face limbile rosii...cred ca ar da si mai bine...
 

×
×
  • Create New...