Jump to content

IceBox

Membru
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About IceBox

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Tg-Mures
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    MS-02-ZRJ
  1. fratilor am facut o mare gafa.atata m-am plimbat cu masina cu telescopul stanga fata praf...pana sa distrus de tot , ajungad sa steie doar pe arc.Urmari:telescop rupt,conducta de frana rupta,telescopul loveste sus in capota si pe langa toate astea suna in partea stanga ceva foarte urat de parca ar cadea roata afara.Acum vreau sa imi cumpar telescoape noi,si intrebarea mea ar fi,pe langa telescoape ce ar fi recomandat sa schimb? (de aia va intreb , ca atunci cand ma duc la magazin sa cumper sa stiu exact ce sa iau) telescoape (de care recomandati?),bucse , etc etc...
  2. fratilor o intrebare serioasa (nu radeti) , vreau sa schimb tele scoalepe , musai sa schimb si arcurile?
  3. fratilor dupa o mica problema (i-am dat vreo 15-20 de min tot peste 5000 rpm ) mi-a puscat bulbul de ulei si am ramas fara ulei , cand am obs am si oprit masina.Am zis ca,cu treaba asta fac schimvul de ulei , zis si facut , am cumparat ulei Dewoo 5-W30 si filtru tot daewoo , intrebarea mea , e bun uleui acesta de ceva sau sa pun altceva? nu vreau sa imi gripez motorul.
  4. fratilor eu nu mai inteleg nimica , am schimbat bucsele de la furca , bucsele sus de la clopot , si la franare pornire de pe loc tot troncane tare ceva , mi-a zis mecanicul ca e posibil sa fie din etrier,e posibil?
  5. na fratilor si eu am o problema foarte enervanta , cand pornesc de pe loc si pun frana in timpul mersului , "imi pusca" ceva in fata ambele roti , sa fie oare bucsele? planetarele sunt aproape noi ...nu pot sa imi dau seama ce e
  6. Fratilor am si eu o problema ,de cand mi-am pus toba sport (am scos si toba intermediara) masina DOAR la pornire scoate mult fum (2-3 sec) dupa care deloc. care e explicatia?
  7. fratilor si eu am aceeasi problema cu tremuratul la relati , dar in mers merge foarte bine masina , si inca ceva...spuneti-mi si mie pasii care sa ii fac pt a schimba garnitura aia de la delcou ca imi curge uleiul,multummesc
  8. aici va prezint un filmulet cu noua mea toba sport , este un DTM din inox , astept pareri... 05042008037.avi
  9. fratilor am o intrebare...cand pornesc in forja de pe loc (polizor) roata dreapta fata joaca foarte tare fata-spate si cand iau gropi suna urat.care e baiu? bucsele de la furca ? sau ce?
  10. problema rezolvata la mine...DA aveam senzorul VSS...erau rupte firele de pe el...inlocuit cu una noua,no problemo multumesc tuturor
  11. fratilor INCA odata m-am lamurit si cu tzara asta si totzi mecanicii de daewoo...acuma am gasit treaba...senzorul meu de viteza VSS-ul...i-am gasit numai mufa...senzorul a fost taiat jos ...e clar.urmeaza sa cumpar senzorul costa 80RON.Multumesc ovi_jer pt ajutor si rabdare.Inca o intrebare mai am,daca cumpar senzorul e usor de montat ?
  12. ma ovi m-am uitat 5 minute in continuu acolo da nu am asa ceva...mi-a zis cineva ca poate sa fie in bord? e posibil?
  13. ovi stai putin ca sunt dat peste cap , atunci cum de in 12 ani nu s-a aprins engine chek-ul ? a zburat el singur de acolo? eu nu mai inteleg nimica jur.
  14. fratilor ori eu sunt prea prost...ori nu inteleg nimica... am incarcat sa vad unde e VSS-ul asta...dar acolo unde intra "mufa" in cutie cu cablu de kilometraj nu e nimica...adica ceva cu 3 pini cum ai zis tu Ovi...care e treaba?
 

×
×
  • Create New...