Jump to content

cielo-blue

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About cielo-blue

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Interests
    auto cielo, proiectare 3D, internet

Recent Profile Visitors

514 profile views
  1. Nu ma prea pricep. Dar intreb si eu: De ce motorul 16V ar consuma mai putin? Si cam cit ar fi diferenta fata de motorul 8 V ?
  2. Salutare. Am Cielo Std. Euro III GPL-2004. Pornirea se face pe benzina, si merg cam 0,5km la fiecare pornire pe benzina. Consumul de benzina pe regimul de incalzit motor, mers 0,5km cu I-II-III-a este de 11%. E mult ? La La 9,8%GPL (mixt urban+oras)mai revin si vreo 1,5L% de benzina. Mai e rentabil sa merg pe GPL sau sa merg numai pe benzina? :">
  3. 1. Sunt din Ploiesti. 2. Am fost la Service Automar Ploiesti. 3. Nu m-am priceput sa intreb la care din senzori arata eroarea. Mecanicul a stat mult pe linga tester si era nemultumit ca nu ieseau niste curbe. A taiat si niste capete de furtun de la filtrul de aer dar degeaba.
  4. / Salutare si La muti ani ! pe 2005. Eu inca nu sunt lamurit daca a meritat sa imi iau Cielo EURO III cu GPL motor SOHC, in octombrie 2004. Dupa 920 km parcursi mi s-a aprins ledul Check engine si nu mi s-a mai stins pina azi cind am 2600 km. Am fost de 6 ori la Service, mi-au schimbat sonda lambda, au resetat eroarea de 5 ori, dar ledul s-a reaprins testerul dind mereu aceeasi eroare: fuel trim too lean- amestec sarac?. Mecanicii s-au declarat invinsi si de trei saptamini mi-au promis ca o sa vina de la Craiova cineva sa-i invete cum sa rezolve problema. Cred ca o sa apuc si urmatorul revelion si eu tot cu ledul aprins o sa merg. Am facut consumul de 5 ori la plin pina acum, si imi consuma 9,5-9,7 litri GPL la 100 km + 1,5 litri de benzina pe 100 km, traseu mixt urban+extra (mers foarte economic cu maxim 90km/h extra si fara AC). Spuneti-mi merita sa iti mai iei masina Daewoo cu probleme ce nu pot fi rezolvate si cu un consum asa mare? Eu spun raspicat ca nu , si cine are urechi sa auda... Nici finisajele nu mai sunt ce au fost ( N-am inchidere centralizata si ma chinui efectiv sa ridic butoanele din interior, geamurile laterale se deschid greu si strimb si alte maruntisuri pentru care vasfatuiesc sa nu va luati Cielo nou). Iar in final poate cineva sa imi dea un sfat : ce sa ii invat pe desteptii aia de mecanici sa imi rezolve problema cu ledul si sa imi consume mai putin. Daewoo Craiova nu mai este ce a fost.
 

×
×
  • Create New...