Jump to content

vladpc

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About vladpc

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    ph-08-yyx
  1. Am si eu o nelamurire si cred ca aici trebuie sa postez La frana brusca - cu ambreiajul calcat la maxim - moare motorul, dar nu da in nas, pur si simplu nu mai merge. Nu cred sa patineze ambreiajul deoarece nu prezinta si celelalte simptome care le-ar presupune patinarea ambreiajului. Daca are careva vreo idee sa imi zica si mie. Multumesc.
  2. La mine am montat-o pe invers si in loc sa trag apas pe ea. Adica fac parghie pe bucata de plastic de sub ea care a ramas. La fel am patit si eu si mi se pare mult mai economic asa.
  3. ai cumva bucata de plastic de la plafoniera? ca a mea s-a rupt si nu se gasesc pe piata, sau cel putin acolo unde am cautat eu. M-ar interesa si placa din spate de la portbagaj daca nu are gauri pt boxe.
  4. O bara noua te costa cam 120 ron. Poate merita mai mult decat un sh? Doar o idee...
  5. Se pare ca da, ca de cand mi-au refacut contactele la electroventilator acum nu mai am nici o problema Daca m-au trombonit mecanicii asta e. Teapa mea, dar oricum contactele sunt noi
  6. Eu am avut o problema asemanatoare. Cand se incalzea motorul prea rau in loc sa intre electroventilatorul in functiune, mi se oprea motorul. Problema era un contact prost din cauza caruia nu mai pleca electroventilatorul iar sistemul de protectie oprea motorul. Vezi sa nu ai ceva la fel.
  7. Eu am facut 5000 km cu surplus de ulei si merge la fel de bine. Si in plus se mai pierde in timp
  8. Intradevar "smurul" de sudura nu rigidizeaza structura masini, dar din moment ce se renunta la portbagaj,hayonul nu mai este necesar. In sensul acesta m-am referit la eliminarea hayonului prin sudare. Pentru a rigidza caroseria - in sensul in care vrea sa transforme el spatele - iti trebuie ceva mai elegant decat 2 bare puse in x de aceea i-am recomandat sa se duca la o firma profesionista. Daca tie ti se pare o barbarie, asta este numai o chestiune de gust. @Midazul Th3_grimreaper are dreptate in ce priveste spatiul sub bancheta la tico, iar la Matiz s-ar putea sa fie la fel. Daca reusesti sa faci modificarile pe care le vrei, neaparat sa postezi niste poze sa vedem si noi.
  9. @tolin Intradevar m-am exprimat gresit vroiam sa spun ca trebuie sa o sudeze. @Midazul Se poate ca "aceia" sa fi fost beti cand au completat culoarea dar ma gandesc ca daca dai peste niste politisti care au iesit la mica ciupeala o sa ai niste mici probleme .
  10. Ai putea sa pui scaunul central, cat mai aproape de spatele masini sa elimini complet portbagajul si sa pui pe laterale un bar si o consola pt un lcd care sa coboare din tavan. Si o sa ai urmatoarele probleme: - rigidizarea usii de la portbagaj, poate chiar eliminarea ei. - instalarea unei grinzi transversale care sa iti tina scaunul in loc in caz de accident (Doamne fereste) deoarece podeaua simpla nu il sustine. - instalarea unei surse de curent = baterie, mai mari sau a inca uneia pt. noile electronice instalate. - si nu in ultimul rand - dar poate cel mai important -un loc de parcare destul de sigur ca alfel ramai fara ea mai repede decat spui peste. Restul de hartogarii e destul de simplu si apropo trebuie sa ii schimi talonul deoarece nu o sa mai porti transporta 5 persoane . Ar putea sa te ajute cei de la C&I (pasaj marasesti vis - a - vis de camera de comert) care transforma microbuze dar care am vazut ca in fundul curtii lucreaza si la automobile mici. Bafta multa oricum.
  11. nu o sa ai pb cu politia pt becuri iar un reglaj e 100.000 rol
  12. multumesc pt schema. Pana la urma era doar un contact slabit care nu permitea plecarea electroventilatorului si deoarece se pare ca are o protectie pt cazul in care motorul se incalzeste si nu pleaca ventilatorul la temperatura t0, acesta din urma (adica motorul) se oprea. Scuze stilul alambicat de exprimare.
  13. dap in momentul in care ar trebui sa cupleze electroventilatorul, in loc sa il cupleze se opreste motorul.
  14. Scuze ca revin asa cu picioarele in mijlocul discutiei da chiar nu are nimeni nici o idee in legatura cu pb mea?????
 

×
×
  • Create New...