Jump to content

lalexis

Membru
  • Content Count

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lalexis

  1. lalexis

    Caut o melodie

    Boozoo bajou - night over manuas. Asta este. Este de pe Jazz Bar Lounge. Astept berea virtuala
  2. lalexis

    Caut o melodie

    Stie cineva ceva de melodia de la Kiss FM care are in refren "don't cry, don't cry"?
  3. lalexis

    CATERINCA

    Liana, daca ai gasit clapeta, se ridica putin capota. Tre sa bagi degetele (ca o doamna, da de) si simti (la mine-i exact in mijloc, deasupra numarului) o alta clapeta suspendata de capota. O tragi spre tine si se deschide. Eu am ford. In caz de urgenta, ia toporul, nimeresti sa deschizi pana-ntr-un final Tare de tot )
  4. lalexis

    CATERINCA

    Pentru psihiatri
  5. lalexis

    Am Vandut-o!

    I-am pus din prima zi in care am luat-o. Pe luneta.
  6. Aici postez eu ce mi se pare deosebit din fotografiile pe care le fac.Vedeti ca sunt 5 pagini. http://www.badorgood.com/authors_photo.php?id=5609
  7. lalexis

    Am Vandut-o!

    Dragii mei prieteni. Am vandut Matizul. O masina care si-a facut datoria fata de mine pana la capat, alaturi de care am trait si bune si rele. O masina plina de personalitate. O masina care m-a dus intotdeauna la destinatie in siguranta si fara sa cracneasca. Prima masina luata din banii castigati de mine. Masina care era intangibila, pe cand celelalte pe care le-am avut plecau si veneau. Singura de care m-am legat. Insa a ajuns pe maini bune, la un pusti pasionat. Este singurul lucru care mai sterge din gustul amar pe care il am acum. Locul a fost ocupat de un frumos Fiat Punto din 2003, insa Matizul va ramane in amintirea mea ca ceva deosebit. PS Nu va bucurati ca scapati de mine, chiar si fara Daewoo raman alaturi de voi
  8. Ei, ce sa faci? Lipsa asta de timp ne omoara De cand nu mai am la servici munca de birou ci de teren, recunosc ca am cam tras chiulul. Dar sa stii ca il mai citeam sambata seara .
  9. Eu port zilnic un Hamilton Viewmatic, cumparat acum un an de la B&B cu 1400 RON. Automatic, functioneaza perfect, bratara metalica, alura bussiness. FOARTE RECOMANDAT )
  10. Sau cu 2 bombe de 250 kg bucata. De azi inainte ma fac profetul forumului, mai ales ca se pare ca l-au arestat in viata intai si apoi a decedat un pic
  11. Salut. Ma tot mananca ca pe maimuta in ultimele zile. Am gasit niste site-uri in aparenta serioase (esente.ro, parfumuri-de-lux.ro, etc) si cum am nevoie de vreo 4-5 parfumuri pentru a le face cadou, va intreb pe voi daca pot sa am incredere ca sunt originale. A cumparat cineva de la ei? Sa risc sau nu, avand in vedere ca preturile sunt cam cu 30% mai mici decat in magazinele de specialitate?
  12. lalexis

    Experiment Social

    Ehe, daca ati fi vazut ce am vazut eu vis-a-vis de instinctul de supravietuire... La Spitalul de Urgente din Iasi am vazut un copil parasit in varsta de 2 ani. Avea un instinct de supravietuire ala in el de cred ca se descurca si in jungla Amazonului. Trecea pe langa paturi si lua tot ce gasea de mancare. Avea o privire si un simt de orientare ceva de groaza. M-a impresionat ca atunci cand a trecut pe langa masa rezidentilor, a luat din zbor o pulpa de pui mancata pe jumatate si a spus: "Uite ce fraier e asta, nu a mancat tot". De aceea sunt convins ca puii se vor adapta la mediu ca si copilul, mai ales ca, spre deosebire de acesta din urma, sunt animale salbatice cu un instinct format in milioane de ani, care ramane indiferent de primul mediu cu care ai facut cunostinta. Apropo, am 30 de anisori. Tanar, doamna, tanar )
  13. lalexis

    Camere Video

    Eu am Sony HC 17, 20X zoom optic, lentile Carl Zeiss. Super buna si foarte manevrabila. Ca idee, download-ul de pe camera pe hard dureaza 1 ora (cat caseta). In principiu, metoda cea mai folosita este download-ul in format avi necomprimat (1 ora are cam 14 Gb), apoi cu un soft se comprima si se scrie pe CD, binenteles dupa editare. Eu folosesc Ulead Video Studio 8 SE. Interfata utilizator este foarte prietenoasa si simpla de utilizat. Atentie, trebuie sa descarci prin firewire. Merge si prin USB, dar face doar clipuri scurte de cateva minute. De asemenea prefer sa pastrez casetele inregistrate. La pretul de ~ 100.000 pe bucata, merita sa le tii ca back-up.
  14. Combinatie de o aspirina si un paracetamol sinus. Efect garantat. Mai ales daca te doare capul pentru ca ai fumat prea mult. Si o votca mare pentru vasodilatatie.
  15. Este adevarat. Are un coleg de birou o plasma Panasonic. Este mare fan OTV. Vreau sa va spun ca are imprimata definitiv sigla postului pe display.
  16. Poate sunt putin off-topic dar am si eu o intrebare la voi. Nu ma pot hotari intre 2 Sony clasice de 72, unul pe 50 Hz si celalalt pe 100 Hz. Diferenta de pret nu este semnificativa (cateva milioane), insa mi se pare ca cel pe 50 are culorile mai saturate si contrastul mai bun. Sau sunt eu paranoic? M-ar interesa cel mai mult calitatea imaginii. Singura diferenta ar fi rata de refresh, sau si calitatea imaginii? De asemenea distanta la care il am amplasat este destul de mare fata de punctul de vizionare. Merita cel pe 100?
  17. lalexis

    Clicknet Express

    Stai linistit. Pana la sfarsitul lui februarie se va implementa si in Galati.
  18. lalexis

    Clicknet Express

    Se aplica la 512 si 1024 (FUP-ul). La cel de 2048 nu se aplica. Nu este cunoscut sub denumirea de ClickNet Express ci ADSL Express, dar tehnologia este acceasi. Daca vrei o specificatie, da-mi un PM
  19. lalexis

    Clicknet Express

    Daca vreti relatii, va dau eu. Daca vreti ClickNet, va dau tot eu . Insa va recomand ADSL Express. Este acelasi lucru ca ClickNet Expres, dar la 2 Mbps. Fata de acesta, diferenta este ca dupa 2,5 G de download pe saptamana, la cel de 2M nu iti scade viteza pana saptamana viitoare .
  20. Of, vremuri frumoase. Pe mine m-a pescuit Luc la inceput de pe autoshow. Avem probleme cu amortizoarele. Mi se pareau zgomotoase
  21. Sa caut pe acasa poza sa o postez. Te termini de ras. Avea mai mult farmec daca Skoda era cu tractiune integrala
  22. Inainte sa te sperii, incearca sa schimbi filtrul de ulei, porneste motorul vreo cateva secunde si vezi becul de bord. In 90% din cazuri se infunda filtrul de la diversi aditivi de doi lei bagati in ulei, care blocheaza chiar si supapa de refulare din el. Nu mai ai presiune de nici o culoare. Oricum ai fost sigur aproape o calare de motor. De obicei calarile de la sistemul de ungere pot ramane fara urmari, daca nu ai insistat prea mult cu mersul asa. Calarile de la sistemul de racire sunt mai grave. Termini garnitura de chiulasa si multe altele. Poate scapi ieftin. Bafta.
  23. La ultima inspectie a Montanelor mele, care fac 23.000, am observat ca desi profilul mai merge fara probleme, lateralele au inceput sa crape (se desprinde banda de rulare de pe ele de parca ar fi resapate). Asa ca am montat iubitele mele Fulda de iarna. Nu-ti vine sa crezi ce confort si aderenta buna au... Am fost la Ivesti de Galati (zona sinistrata cu mult mal si noroi) la un parastas. Nu cred ca ma credeti, dar am scos cu Maty din namol o Skoda Octavia Tour cu pneuri noi de vara ce a ramas acolo. Proprietarul mai avea un pic si se sinucidea cand a vazut faza. Deci...merita.
 

×
×
  • Create New...