Jump to content

sitotusinubira

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About sitotusinubira

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/08/1972

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    dragos_97jad

Profile Information

  • Location
    iasi
  • Din
    iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira II CDX
  • An
    2006
  1. un pret pentru mecanism fata stinga de deschidere pe interior, a portierei sau varianta toata portiera, daca comanda centralizata pe ea. sau vb pe mail dragos_97jad@yahoo.com
  2. salut, daca poti face rost de 2 jante de tabla de 14'' cu anvelopa 185/65/14de iarna de preferat, am o nubira 2 din 2006, daca poti si daca ai. merci
  3. salut, daca ai doua jante de 14'' cu cauciuc de iarna sau fara, mar interesa, am o nubira 2 din 2006
  4. Incepind cu luna septembrie sau marit preturile la manopera, 1 ora =85 ron asa ca la revizia de 50000 are sa ma coste 500 ron numai manopera oare merita sau sa caut un service bun unde cu banii astia fac toate opratiunile la 50000 sau mai pun 100 ron maxim, ce ziceti? mai am 8 luni si ies din garantie dar parca acum mai garanteaza cineva decind nu mai este daewoo la craiova?.
  5. GY UG7 sunt cele mai bune si am gasit si ieftin cu 210 ron bucata in drum spre Suceava la Cristesti in benzinarie, au aderenta stabilitate , frina super,eu caut 2 genti de tabla r14 ,pentru bubira 2, cine are si este din jud iasi sa spuna. scuze am scris ,,bubira,, in loc de NUBIRA 2 CDX
  6. SALUTARE LA TOTI,PENTRU CEI CU MASINILE IN GARANTII Am tot citit si am vazut ca Nubirele noi au probleme, si eu am avut la 1500 de Km probleme cu motorul, si cei de la Craiova mi lau schimbat, asadar ia legatura cu ing.Iovan [prin cei care tiau vindut masina] el se ocupa de garantii si este foarte de treaba dar sa-i vorbiti respectuos.
  7. O intrebare de baraj acuma nu vreau sa fac pe naiba, benzina de 100 sau 99 plus ajuta motorul sau chiar curata ceva pe la motor?
  8. Salutare la toata lumea . eu sunt tipul care a schimbat motorul la 2000de km a unei nubire noi noute si vreau sa spun ca merge super tare acum, am deja 24000 km facuti si nu am mai avut treaba. poate sa se intimple mici ghinioane , dar astea se repara. Va doresc si voua sa aveti parte de masina asa cum am si eu bafta.
  9. sall la toate lumea, eu o nubira 2 cdx pe gaz din fabrica si consuma 9 in oras si 7 in afara nu simt diferenta dintre benzina si gaz ,doar la depasiri dar asta intre 60-8o la ora.Eu am avut probleme la inceput cind mi-a schimbat motorul cauza nu mi-a spus-o nici acum .
  10. salutare la toata lumea . am facut revizia la 10000 km si ma costat 340 ron trebuia sa schimb filtrul de gaz dar l-am curatat , era 250 ron si am zis ca il mai las 2000 de km.\ Am pus ulei Castrol Magnatec 10/40, ulei Daewoo nu mai pun cei de la seervice.\ In rest masina merge OK.
  11. Cu ABS este clar, asa face la toata lumea, dar cu celelelte nu sint de acord eu am am avut anul trecut probleme la motor de fapt mi-au schimbat motorul tu ar trebui sa dai telefon la Craiova sa le explici care este treba.Parerea mea (daca masina este noua si in garanrtie)
  12. Am o intrebare la cei care au nubira II CDX LPG(SI NU NUMAI), cit costa filtrul de gaz mie mia cerut la service 200 ron si mi sa parut exagerat, si alta intrebare ,daca uleiul de motor CASTROL 10w40 Magneto este un ulei destul de bun pentru MOTORUL Nubira. daca vreti sa raspundeti multumesc/
  13. Sa facut. cind vine masina pe saptamina viitoare poate ne intilnim sa o vezi(ANDREI).
  14. Vreau sa va spun ca Daewoo Craiova a inlocuit blocul motor al masinii ,acum astept sa vina masina cu motorul nou.
  15. Salutare . vineri am predat masina la service,cei de la craiova ma-u sunat si au zis ca o iau la iei sa rezolve problema Doamne- ajuta sa vina mai repede ca tare naspa e fara masina.
 

×
×
  • Create New...