Jump to content

Thegenius

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Thegenius

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1996
  1. Salut,exista cineva care are cale de fixare pentru distributie la motor de 1.5 16 valve/de vanzare?
  2. Salut si mersi de raspuns da ventilatorul este conectat pentru ca porneste si cel de ac sunt conentate.Deci ca sa inteleg sonda de ac sa fie in scurt sau fir si unde este amplasata?
  3. Multumesc am mai citit de aceste probleme cu termostat gata stricate,si in felul urmator ce firma sau marca de termostat ar fi recomandat.Acest termostat nu stiu ce marca este dar ca ca bani a costat 55 de lei si mai era unul la 38 de.lei am zis sa il iau pe cel la 55 de lei ca ar fii mai bun.
  4. Pe galeria de admisie ai un furtun negru de vacum care duce la un modul verifica sa nu fie bagat sau crapat
  5. Salut,am si eu o problema la un espero 1.5 16 v acum cateva zile am schimpat pompa apa termostat si radiator si stand pe loc ceasul de la apa se duce aproape de rosu mentionez ca nu face tot timpul asa, uneori apa sta la jumate cum ar trebui dar uneori ma sperie de zic ca acum bubuie motoru.Cineva care are idee ce ar putea fi.Multumesc
  6. Salut,multumesc de raspunsuri problema cred eu ca este din levier deoarece levierul,are un fel de ghidaje de plastic care vin in felul urmator,un ghidaj de plastic jos in cutie si unul sus presupun ca unul dintr-e ghidaje este rupt si cred ca de acolo are acea cursa moarta de 2 cm.
  7. Salut,acum cateva zile am avut o drumetie mai dificila zic eu din care am profitat foarte mult de ambreaj.A doua zi dimineata cand am pornit apas ambreaj si surpriza nu mai vroia nici o viteza,am zis sa schimb pompa si cilindru si constat ca aceastasta schimbare este in zadar,mentiinez ca levierul de la ambreaj la inceputul cursei are un joc de 1 cm maxim 2;ce ar putea fi de vina?
  8. Multumesc de raspuns cu siguranta o sa achizitionez discuri noi nu se merita sa le rectific pe cele vechi,adica la rectificat baiatu cere 50 sau 60 lei si asa mai pun 80 90 de lei si achizitionez noi.Elementul frana este cel mai important.
  9. Va multumesc pentru raspunsuri maine o sa ii iau discuri si placute noi odata ce placutele calca anormal pe disc presupun ca uzura placutelor este anormala.
  10. Mersi Revin cu o noutate daca pot spune asa.Astazi am zis sa scot fiara la o plimbare si asa am facut am scoso pe autostrada si cand sa pun frana a inceput sa tremure volanu sa trepideze masina.Asta este de la discurile ovalizate dar de ce cu placutele vechi nu a facut ada ceva?
  11. La tabloul de sigurante te-ai uitat daca ai vreo siguranta topita?
  12. Exista aceasta posibilitate?Astazi am facut aerisirea ca la carte adica de la circuitul cel mai scurt la cel mai lung,si am reglat putin si sabotii.Cum se poate verifica membrana de servo? Mentionez ca,o las 30 de minute oprita cand pornesc primele 2 3 pedale sunt ceas dupa pun frana si ca sa ma opresc la timp trag frana de mana.
 

×
×
  • Create New...