Jump to content

axxa424

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About axxa424

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Iasi
  1. axxa424

    Cat Face Un Tico

    caut un Tico pentru soata...ma ajuta cineva sa gasesc unul cu AC si fara probleme ?
  2. axxa424

    Politia Romana!

    deci, ai comis-o! Dacă ţi s-au încălcat nişte drepturi, fă plângere, dacă nu, respectăţi obligaţiile. Semeni foarte mult cu băiţaşîî din anumite cartiere ale Iaşului care se supără la demnitate când cineva îi mai frânează din condus lumea. Deci, în concluzie, tu chiar ai recunoscut-o...eşti un contravenient...până la toamnă. Achită amenda şi lasă văicărelile că te-au supărat la onoarea ta de băiţaş ! PS. Eu mi-am plătit amenzile când am greşit şi i-am reclamat când i-am prins la cotitură...fără să ma plâng pe forumuri...sunt încris pe acest forum pentru pasiunea faţă de Daewoo. Daca tot esti inscris de mult pe forum, din pasiune pentru noi, nu vrei sa-ti completezi si corect profilul?
  3. axxa424

    Politia Romana!

    şi mai e vorba aia că toţi puşcăriaşii din pârnaie se jură că sunt nevinovaţi...orice aluzie e pur şi simplu întâmplătoare... Nu te cred !!! prea eşti cu gura mare ca să nu fii greşit cu ceva...dacă erai pe bune, făceai o reclamaţie scrisă la I.P.J. Iaşi, în funcţie de drepturile lezate...dar cred că de fapt nici nu ştii ce drepturi ai ! De obligaţii...alea nu se există !!!
  4. Îi zice Sarmisegetusa Regia şi vreo 8 km trebuie să baţi pasul pe jos. Eu am forţat maşina până ce a ars discul de ambreiaj...şi tot pe jos am ajuns. Dacă ajungi pe acolo va fi cea mai frumoasă experienţă din viaţa ta...La ce peisaje frumoase vei vedea îţi vei da seama de ce nu vrei să pleci din ţara asta...
  5. axxa424

    Daciaclub

    Trebuia să fii atent la "de multe ori"... Dar de fapt unde ai văzut tu educaţie fără bani ? Treaba cu Maybach e un accident al naturii...este o excepţie a regulii. Hai să nu mai discutăm despre aspectul ăsta deoarece poate degenera !
  6. axxa424

    Daciaclub

    Diferenţa stă în preţul agregatelor respective...Iar de multe ori educaţia are legătură cu aşa ceva.
  7. axxa424

    Daciaclub

    Tot respectul pentru forumul Dacia, singurul din pesajul virtual românesc care a reuşit să adune câţiva pasionaţi cu sufletul şi care au reuşit să dea un prestigiu mărcii respective...Moderatori ca All, Klaus etc sunt şi pot să dea lecţii oricăror meseriaşi în virtualitatea informaţiei autohtone ! Sincere felicitări !!! Dar nu putem uita şi nu putem să nu considerăm că alături de unii analfabeţi ai civilizaţiei se înscriu cu succes şi chiar se bat pentru un loc fruntaş unii moderatori plini de sine şi cu reacţii de "băiţaş de carter cu maşână tare, mâncaţ-aş !". Respectele mele pentru Daewooclub pentru operativitatea şi felul în care nu te lasă să respiri "prostie"...Sincere felicitări, alături de un gând bun şi pentru cei de la Daciaclub.ro !!!
 

×
×
  • Create New...