Jump to content

Chip

Membru
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

About Chip

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo.exe 16V
  • An
    2004
  1. Cielo exe.16v, an 2004, albastru, foarte bine intretinut (asigurare casco) , service la zi, 89857km, instalatie gaz Lovato din fabrica, geamuri electrice, alarma, inchidere centralizata, AC, itp valabil 15mai2012, pret: 3290 E negociabil, Bucuresti. Salut, zi buna.
  2. Am nevoie de o anvelopa presto+ (preferabil noua, sau putin uzata) - din pacate mi-a bubuit o anvelopa si nu prea se mai gasesc prin bucuresti. Astept oferte; merci.
  3. Salut... mai ai radiatorul? da-mi un PM, plz
  4. Sunt sigur ca era nou contactu'; masina are doar 50k km... sper sa nu fie electromotoru' (il voi verifica in cel mai scurt timp)... Nici porniri f dese nu vede masina... o medie de cam 4-5 pe zi. Ma rog, ultimu' e abia pus... sa vedem ce se va intampla cu el peste vreo 2 luni Drive safe!
  5. Aduc stelele...:)

  6. Pana acum 4 luni n-am avut probleme la al meu cielo... dar intr-o dimineata cu soare prin mai nu a vrut sa mai porneasca, asa dintr-o data...m-a lasat pe la valenii de munte si ma uitam la el ca nu stiam ce sa-i fac... luminile mergeau (deci bateria era ok), dar dadeam de cheie si nu se aprindea nimic la bord... Am chemat un mecanic din localitate si i-a dat de cap... cica partea electrica a contactului s-a topit sau ma rog a patit ceva; si a improvizat cu niste fire pe sub bord si asa a luat-o... A doua zi am ajuns cu ea "in brate" la radacini sa rezolve problema... am cumparat rahatzelu' ala semi-rotund din plastic cu niste lamele (25ron, parca) si gata, a mers... Pana acum vreo 2 spatamani cand m-a lasat iar... bineinteles ca deja eram obisnuit si am desfacut masca de sub volan, am scos din portbagaj "improvizatia" respectiva din fire groase cu niste papuci si a plecat masina... Iar drum pana la radacini sa rezolve problema...cumparat iar "contactu' electric", iar montat (verificat daca am vreun scurt pe undeva, raspuns negativ)... Cica au fost un lot prost si nu sunt bune de nimic si cica: "cum ti-e norocu'"... Ramane de vazut daca asta e mai bun si nu mai cedeaza asa repede... keep in touch!
  7. Chip

    Astazi am vazut..

    Admirat un R8 la Nurvil in Rm. Valcea si un R8 pe la Palatu' Copiilor duminica...
  8. Ba da, clar "Nici macar nu l-am omorat, a chelancait si a fugit, in fata blocului s-a intamplat" ) Va anunt cum a decurs constatarea la politie (cu toate ca n-o sa fie mare jmkrie), da' o s-o fac peste cateva spatamani... Drive safe!
  9. @Leutzu: Ahamz... la asta ma gandeam si eu.. o sa iau autorizatia atunci cand va fi cazu', ca in nici un vaz n-o sa ma duc la politia din otopeni pt asta. Thanks
  10. Ce sa fac?? Sa stau la coada & stuff doar ca am lovit un caine (pe care nici nu sunt sigur ca l-am omorat)?? O sa ma duc probabil ca sa-mi iau autorizatia de reparatie cand o sa-mi schimb spoileru'...
  11. Ce-ai vrut sa zici cu asta... ai scris bolduit... inseamna ca insinuezi ceva... Hai sa-ti dau eu niste repere: un copil dimineata in afara localitatii, fara trecere de pietoni... hhmm... era cam nasol... @VAXXi: eram la vreo 300m dupa petromv ala dupa prisma, inainte cu vreo 500m de pod, nu eram in localitate, prin padure... deci aveam voie 110kmph ca e drum european...
  12. Mi-am trosnit masina... azi dimineata pe la 5am, ma intorceam de la o nunta si cand sa intru in otopeni, imi sare un caine in fata din boscheti, alergand, incerc sa-l evit prin dreapta, da' n-am mai avut timp "si am hotarat" sa-l iau pe sub masina... s-a intamplat in vreo 10-12m toata nebunia, iar eu aveam vreo 90kmph Anyway, mi-am spart masca de pe linia cu proiectoarele, kktu' ala de scut de plastic, o tabla care acoperea partea de jos a radiatorului si ce-o mai fi pe sub masina, maine o s-o duc la un service. (sper sa nu mai am surprize neplacute legate de daune)... Drive safe!
  13. Chip

    Astazi am vazut..

    Vazut pe bd. decebal, aseara pe la 11.30pm, un murcielago portocaliu, cu numere de zurich (sper sa nu ma insel)... din pacate n-am reactionat ca sa-i trosnesc si o poza. Drive safe!
  14. Schimbat bara spate cu ornamente & stuff (~700ron) si parbriz (~400 ron) plus manopera = 1493 ron... (e drept, pe casco) M-ar interesa si pe mine un ventilator auxiliar... e ala din fata radiatorului, imediat dupa bara... de unde si cat ar costa??
  15. Chip

    Astazi am vazut..

    Acelasi slr... un nene la vreo 35-40 ani isi alimenta carutza la mol la udriste
 

×
×
  • Create New...