Jump to content

andone2007

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About andone2007

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    if 01 avb
  1. Cele 3 masini nu stationau,mergeau cam cu 50 km./h, eu aveam cam 70 km/h cred, in timp ce eu eram in depasire Volvo a venit cred ca cu vreo 120km/h "FOARTE NERABDATOR" Scuze !!!!!!!!!!!!!!
  2. Doua intamplari la diferenta de 4 ani intre ele. Prima: Veneam dinspre Bv. spre Buc., la vremea aia aveam o Daciada destul de obosita. Dupa Potigrafu un Volvo suparat pe banda 2 cu flashuri (tin sa precizez ca ma aflam pe banda 2 pentru ca pe banda 1 erau vreo 2,3 masini care megeau mai incet decat mine). Pun semnal dreapta ca sa "vaza" ca l-am vazut si incerc sa accelerez si mai mult pentru a depasi cele 3 masini de pe 1. Volvo suparat ca de ce nu ma dau la "patrusprezece". Nu aveam unde si nici masina sa zbor din fata lui asa ca a mai durat ceva pana sa-i pot face loc.L-am injurat cand a trecut pe langa mine. M-a vazut si a trecut pe banda 1 in fata mea si a franat brusc, eu am incercat sa-l depasesc pe banda 2, m-a lasat a revenit in spatele meu. M-am dat la o parte a trecut pe langa mine si tras cu un pisol cu aer comprimat in geamul din spate. A doua: Ieri Tot dinspre Bv si tot spre Buc. Dupa Corbeanca aglomeratie mare sa mergea in coloana si pe 1 si pe 2. Pe 2 se mergea cam cu 90-100 km./h. Doi "baieti" unu cu un audi si unu cu passat flashuri in spatele meu. Nu-mi dau seama unde vor sa treaca pentru ca in fata mea era COLOANA PANA LA POD LA OTOPENI (CAM 5 KM.). Plus ca nu mergeam mai incet decat coloana. Pe 1 se mergea cam cu 60km/h. Vad ei ca nu ma dau, incearca cu vapoarele lor sa depaseasca prin dreapta, dar nu aveau cum pentru ca chiar daca prindeau 70 m liberi in fatra pe 1 nu aveau cum sa revina pe 2 pentru ca era COLOANA. la un moment dat ala passat-ul incearca sa ma initimideze inghesuindu-ma spre parapetul ce l-au pus astia pe mijlocul drumului. pana la urma i-a lasat un logan alb se pare mai inteligent decat mine. Oricum enorm de multi neseimtiti pe dumuri si nu numai. In general "consult "; destul de des oglinda sa vad daca vine cineva din spate. Mi se pare normal sa-i fac loc daca are cu ce. De obicei cand ii fac loc cuiva am pretentia sa nu fiu obligat sa franez din cauza unuia de pe banda 1 cand ma apropii de el de aceea cand fac loc si am putin spatiu pana la cel din fata de pe 1 pun semnal stanga sa inteleaga cel pe care l-am lasat sa treaca cat mai repede posibil. Doar 30% fac lucrul acesta restul nu incearca sa coopereze deloc! Eu cred ca si in problama acesta a flashurilor si in cea a masinilor mici in oras totul se reduce la o cooperare astfel incat sa circulam cu totii cat mai comod.
  3. andone2007

    Cielo

    Putem sa calculam asa: cel ami ieftin cielo nou undeva la 7600 EURO. Ia in calcul ca la fiecare 10.000 km versi cam 3-4 mil. Eu te sfatuiesc sa le faci pentru ca au cam inceput sa cada in garantie. Eu am schimbat cam de 400 Euro piese in garantie intr-un an jumate. Consumul te rupe Spui ca-ti place sa demarezi mai sportiv... ha.. cu Cielo daca faci d'astea (vorbesc de alea noi) trebuie sa fi Patriciu. Nu mai vorbesc de manopera la garantie... Am vorbit cu oameni din serviceuri si mi-au confirmat ca arata din ce in ce mai rau... In scurt timp nu au sa se mai fabrice! Asa... , asta asa la prima vedere dar mai sunt destule.In concluzie eu cred ca cu banii astia ai putea sa gasesti ceva la mana a doua care sa fie functional total cum iti doresti... altceva decat Cielo. Te-ai speriat cam tare de rugina. Pe Cielo (asta "noul") il apuca rugina mult mai repede decat a apucat-o pe vectra ta.
  4. Multumesc. Credeti ca puteti sa-mi recomandati vreun service cu oameni pe care sa nu fie nevoie sa-i omor? Nu mai cita mesajul anterior!
  5. Salut, Cielo mar2005, benzina. De vreo 4 luni am un zdranganit ca de plastic la usile din fata la inceput mai rar si la gropi mai mari acum si cand plec de pe loc mai tare sau cand pun frana brusca. Am fost la service ( garantie) :" n-avem domle ce sa-i facem astai marfa de bani pe care i-ai dat". Acum eu n-am pus niciodata mana sa le desfac. Cred ca este o diferenta fata de celelalte probleme zgomotul provine de la materiale din plastic.Vreo sugestie? Multumesc
  6. Salut. Cielo EXE martie 2005 benzina. Cam mult. Am avut si 13,5 in oras cu AC, dar o medie in oras as putea spune ca undeva in jur de 11.5 - 12 Afara cam 7,5 - 8,5 functie de drum si de AC. Mie mi se pare cam mult. Am vorbit la serviceuri si mi-au spus ca e normal. Acu' eu stiu ce sa zic. Voi ce ziceti?
  7. Salut. Cielo EXE martie 2005 benzina. Cam mult. Am avut si 13,5 in oras cu AC, dar o medie in oras as putea spune ca undeva in jur de 11.5 - 12 Afara cam 7,5 - 8,5 functie de drum si de AC. Mie mi se pare cam mult. Am vorbit la serviceuri si mi-au spus ca e normal. Acu' eu stiu ce sa zic. Voi ce ziceti?
 

×
×
  • Create New...