Jump to content

dan_el

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About dan_el

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E3/AC
  • An
    2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Renault nu e interesat de uzina de la Craiova Grupul francez Renault se va concentra asupra uzinei Dacia de la Pitesti, unde intentioneaza sa dezvolte capaciatea de productie, lasand sa se inteleaga ca grupul nu este interesat de preluarea uzinelor Daewoo de la Craiova. "Ne vom concentra pe uzina actuala a Dacia unde vom dezvolta capacitatea", a declarat azi la Paris Carlos Ghosn, directorul executiv al grupului Renault. Pe de alta parte, Presedintele Ford Europe, John Fleming, a reconfirmat, azi interesul producatorului american pentru uzina din Craiova, conform Mediafax. Uzina de la Craiova a revenit recent in proprietatea statului roman, dupa ce a fost detinuta de grupul sud-coreean Daewoo Motors, aflat in faliment. Fleming a apreciat ca aceasta achizitie reprezinta o oportunitate pentru extinderea activitatii Ford in Europa Centrala si de Est, in special prin productia de automobile de clasa mica. Ziarul Financiar, 28 sep. >-
  2. Ford si Bell Helicopter, in curand, in Romania Compania Ford este, in continuare, interesata de noua privatizare a Fabricii de automobile Craiova. Pentru preluarea intreprinderii Ford ar urma sa intre in competitie cu General Motors, a declarat ministrul Economiei, Codrut Seres, care a facut parte din delegatia oficiala care l-a insotit pe presedintele Basescu in SUA. Codrut Seres a mai spus ca a discutat si cu compania americana din domeniul Apararii, Bell Helicopter, iar o echipa tehnica a acestui grup va sosi saptamana viitoare in Romania. Americanii vor vizita IAR Ghimbav, Romaero Baneasa si fabrica de avioane Craiova. El a ma declarat ca au avut loc discutii si cu mari companii din domeniul petrolier pentru o eventuala participare la realizarea conductei Constanta Sursa:HotNews.ro
  3. Montat ieri la service Daewoo mp3 Pioneer DEH 2800MP si boxe spate. Pret de factura- 680.000 lei, negociat la 400.000 dar fara factura. Vorbind cu electricianul, acesta mi-a spus ca boxele fata cu care vin acum matijii E3/AC sunt deosebit de proaste si ca imi da maxim 2-3 luni pana cand va trebui sa le schimb(!)
  4. Eu, de exemplu, dupa ce am discutat detaliile despre masina si termenul de aducere, le-am spus, citand chiar forumul, ca este o practica a dealerilor auto sa ofere bonusuri la achizitionare. Cu o voce moale, domnisoara respectiva mi-a spus ca se poate si la ei si mi-a prezentat variantele Nu se pune problema sa te considere nesimtit, pune intrebari, totul e sa nu ai o atitudine pasiva fata de dealer.
  5. Si eu am incercat altceva, dar variantele erau: un plin de benzina sau a 2-a revizie(inclusiv consumabilele) gratis.Oricum, daca nu ceri, ei nu-ti dau nimic!
  6. Buna seara tuturor! De ieri sunt posesorul unui Matiz E/AC. Marti l-am comandat si miercuri a fost adus deja! Ca tip pentru eventualii clienti din Bacau, la concesionarul Daewoo Mihoc puteti obtine la alegere, ca bonus, un plin de benzina gratuit sau contravaloarea celei de-a doua revizii(doar la cerere si nu default!). RCA la Asitrans (cei mai ieftini de pe aici- 69RON/6 luni). Ca prima impresie si pana voi putea da detalii despre consum, este ok in conditiile unei familii fara copii(inca) si a utilizarii preponderent urbane. Astept eventuale intrebari si promit sa va tin la curent cu evolutia "buburuzei"!
 

×
×
  • Create New...