Jump to content

48ltc

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About 48ltc

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2005
  1. cablu de aer conditionat, care comuta de la rece la cald ai ?
  2. Am cautat cu incredere, sunt pe forum de mult timp, numai ca nu activez rar, problema am mai semnalat-o mai demult, insa fara rezultat, atunci mai imi dadea raspunsuri ovi_jer . Am fost si la service-uri, insa de cele mai multe ori primesc acelasi raspuns, daca nu arata nimic pe tester nu stim ce sa ii facem, de unde sa incepem. Din acest motiv am mai postat odata, am luat manualul de service, am citit pe acolo, personal nu am descoperit ceva, nu ma pricep recunosc, insa incerc sa fac legaturi si sa le inteleg. Odata mi-a mers mai mult timp , vreo 2-3 luni cred, am schimbat pe garantie bobina de la delcou daca nu ma insel, asa ii zice, insa in aceeasi perioada apareau semnalele ca s-ar opri da nu se oprea. Iarna trecut 2008-2009 nu s-a oprit , cum a venit caldura s-a oprit. Iarna asta nu am mers cu ea din motive legale, cateva litigii cu firma de leasing, reinmatriculare, abia maine o iau sa merg cu ea, 27.02 . Cine a mers sapt. trecuta cu ea cica nu i s-ar fi oprit, insa nu cred ca a trecut asa problema peste iarna. Va tin la curent daca revine problema, daca va intereseaza, din curiozitate macar . Numai bine.
  3. O varianta buna , cum le am eu de ex.: Cumparat cotiera de espero cu tot ansamblul ei. Am demontat ce era de la scimbator pana in spate intre scaune, am pus asta de espero , cu mici ajustari sa intre bine langa schimbator. Frana de mana iese prin locasul ei , iar in dreapta nu mai stiu ce era, am decupat acolo si am pus consola cu butoanele de la geamuri. E spatiu suficient si intra foarte frumos. Asa m-am ales cu cotiera, butoanele sunt la locul lor usor accesibile, frana de mana la fel. E chiar mishto. Pe weekend fac niste poze ca acum nu sunt cu cielo si va arat.
  4. Salut, Am un cielo pe benzina si gaz. Am mai discutat problema mai demult, problema e ca se opreste si nu mai porneste pentru cateva minute . Se opreste in general cand coboara turatia, cand ma pregatesc sa opresc, sau cand stau la relanti, dar nu se opreste mereu, cand o apuca. Mentionez ca se opreste si pe gaz si pe benzina. Am schimbat odata IAC-ul, a mers 2 sapt , a revenit problema, pe urma mai tarziu s-a intamplat problema la service, si a iesit un senzor de pe galerie , undeva in stanga parca, l-am schimbat si dupa 2 sapt aceeasi problema a revenit. Am mai auzit ca ar fi sonda lambda . Intrebare : Poate sa fie sonda defecta sa trimita alte valori ale amestecului si sa imi produca aceasta oprire ? Si ce se intampla in cele 5-7 minute pana isi revine ? Daca decuplez sonda, calculatorul tine minte ultimile date sau are un program de urgenta implementat cu valori standard sa ii zic asa, si cand scot sonda sa mearga pe solutia aia , astfel sa pot sa vad daca e sonda defecta ? LE : scuze pentru titlu, SONDA nu SANDA
  5. saboti noi de cielo , 95 lei , GM DAEWOO cumparati la spusele cuiva , constatat ca nu am nevoie decat peste mult timp
  6. Resetare ecm si curatare iac am facut. Bujiile nu aveam cu ce sa le desfac sa vad cum sunt si o sa le verific cand ma duc la service sa verific si instalatia de gaz. Am facut un drum pe benzina mai tare pana la cta si incep sa fiu optimist. Revin cu noi informatii de indata ce mai aflu sau daca mai patesc ceva. Mersi pt informatii si raspunsurile date.
  7. Revin : Am bagat benzina full , o solutie pt injectoare mers 40 km cam asa , si au aparut aceleasi simptome cand mergeam pe gaz, adica s-a oprit motorul si nu a mai pornit pe moment. Am observat observat ca s-a oprit dupa putin timp dupa ce am aprins luminile de ceata, si ieri cand am mers cu pe zi a dat sa se opreasca dar nu s-a si nu aveam luminile aprinse. Am incercat sa pornesc masina , am dat la automat mi-a dat cateva rateuri la filtru de aer. Am mai stat a pornit greu stau aprox 30 secunde la relanti si se opreste. Iar pornesc masina dupa un minut tot greu a pornit patesc la fel . Am asteptat mai mult acum si a pornit normal la sfert dar dupa aceleasi 30 secunde cand a dat sa se opreasca am turata de vreo 3-4 pe la 5-6000 de ture am lasat-o in pace si nu s-a mai oprit . Cand aprindeam luminile parea ca mai scade din turatii dar nu am riscat nimic si am mers fara consumatori pana acasa ca imi era frica sa nu o imping iar si asa ma enervasem. Ce ar putea sa aiba ? Sa incepe sa pice bateria ? Masina are 2 ani si 4 luni.
  8. Eu nu inteleg , cand merg normal extraurban am pana in 10% nu stiu exact ca nu prea fac consumu, fac in general mixt, si cand ma duc la Constanta mers tare 150-160 pe autostrada , si de la cernavoda mers, daca e aglomerat, sa ii depasesc pe toti daca nu mers 120 sau mai tare depinde plus ce mai merg prin oras si imi da undeva la 12.5 %. Eu zic ca e ok asta cand era gazu la juma de pret de benzina, acum ma mai limitez putin . In Bucuresti am avut si 16 % si cel mai putin parca 12 %.
  9. Ok, dar ma nelamureste de ce nu porneste cand se opreste , e foarte penibil sa ma apuc sa o imping in trafic sau oriunde, imi e frica sa mai merg cu ea . Cand imi dau seama ca s-a oprit in mers si am viteza necesara bag repede a2a si o pornesc dar daca nu sunt pe faza nasol. Ce ar trebui sa observ mai concret la bujii ? Aditiv de curatare pot sa iau orice cum ar fi cele de prin supermarket-uri , nu este o firma mai recomandata ? Mersi pentru raspunsurile prompte.
  10. Pai in mare parte merg pe gaz dar mi s-a intamplat sa pornesc motorul sa nu il trec pe gaz si sa mi se opreasca dupa aprox un minut. Bujiile si filtrul au in jur de 3000-3500 km , au fost schimbat la 60.000 si am in jur de 63000 Reglaj la instalatia de gaz nu cred .
  11. Salut, Detin un Cielo din 2006 , pe gaz. Problema este urmatoarea : masina are caderi bruste de turatii , si de cele mai multe ori se opreste motoru. Cam asta are toata lumea care a postat aici . La mine mai e o problema , motorul se opreste in mers , se opreste la semafor , cand il apuca si mai mult nu mai porneste imendiat dupa, trebuie sa astept cateva minute si atunci porneste greu, mentionez ca porneste putin mai repede de cand am schimbat fisele . Daca ma puteti ajuta cu ceva va sunt foarte recunoscator. AA, si mai e ceva, capacului de la filtru de aer ii lipseste o clema si sta intr-un colt ridicat, nu e inchis etas, poate contribui aceasta la oprirea motorului ? Multumesc anticipat,
  12. La un cielo ii trebuie adaptor sa pun stergatoare gen bosch aerotwin (champion sau valeo acelasi tip ) ?
  13. aduc stelele..:)

  14. Salut , Ce parere aveti pt cielo : spate http://www.caraudioshop.ro/index.php?page=...t&Itemid=26 si pt fata http://www.caraudioshop.ro/index.php?page=...t&Itemid=26 Incap ca dimensiune ? Ca am auzit de 16 pe spate si nu stiu ce sa cred. Pe masina am un mp3 tot alpine 9874 R.
 

×
×
  • Create New...