Jump to content
 

Coni

Membru
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Coni

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Slatina
 • Auto
  Mazda / Daewoo
 • Model
  3 / Cielo
 • An
  2008 / 1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rezervorul, mai este prezent, sau are ceva probleme? Şi un preţ pentru el, te rog... Merci!
 2. O idiotenie!!! Pietontii (desi printre ei sunt si conducatori auto) traverseaza dupa modelul cailor, cu ochelari laterali. Nu vad decat in fata, trecerea de pietoni si atat. Oare politistii nu ar trebui sa ii amendeze si pe cei care traverseaza fara sa se asigure? Chiar daca o fac pe "zebra"!
 3. Poti contesta orice in romanica. Insa pentru ce sa o faci?
 4. Salut! Un pret pentru disc ambreiaj, placa de presiune si rulment de presiune pentru un Cielo 1,5, 8V, te rog? Multumesc!
 5. Salut! Ma intereseaza un motor pentru Cielo (chiulasa, axul cu came, camasi, pistoane... tot ce e in interior) si o pompa de ulei. Al meu e gripat, asa ca nu mai am ce alege din el .
 6. Ma intereseaza un motor de Cielo (pistoane, camasi, ax cu came, chiuloasa etc). Daca ai, la ce pret?
 7. Electromotor Cielo 1996 ai? Daca da, un pret, te rog. Multumesc.
 8. Coni

  Bancuri

  AXIOMELE SECOLULUI XXI Poartă-te frumos cu copiii tăi. Ei îţi vor alege azilul. Împrumută bani de la un pesimist. Nu se aşteaptă să i-i dai înapoi. Moartea este ereditară. Nu fi de neînlocuit. Dacă nu poţi fi înlocuit, atunci nu o să fii niciodată promovat. Ai observat vreodată cât de repede merge Windows-ul? Nici noi... Experienţa este ceva ce obţii abia atunci când nu mai ai nevoie de ea. Puţine femei îşi dezvăluie vârsta reală. Puţini bărbaţi se comportă adecvat vârstei reale. Prietenii vin şi pleacă. Duşmanii se acumulează. Dă-i unui om peşte şi va mânca o zi. Învaţă-l să pescuiască şi va sta toată ziua în barcă cu sticla de bere în mână. Cel ce râde la urma este mai încet la minte. Nu sunt vegetarian, pentru că iubesc animalele. Sunt vegetarian pentru că urăsc plantele. Mi-am făcut un test de inteligenţă şi rezultatele au fost negative. Înainte eram mereu indecis. Acum nu mai sunt aşa sigur. Dacă ai impresia că nu îi pasă nimănui dacă mai trăieşti, încearcă să nu plăteşti câteva rate la bancă. Multitasking înseamnă să faci mai multe lucruri prost în acelaşi timp! Puritanism: teama că cineva, undeva, s-ar putea să fie fericit. Unii beau din fântâna cunoaşterii. Alţii fac gargară. Prima pasăre va prinde viermele, dar al doilea şoarece fură caşcavalul. Cel mai scurt drum dintre două puncte este mereu în construcţie. Există trei tipuri de oameni: cei care pot să numere şi cei care nu pot. Dacă furi idei de la o persoană, se numeşte plagiat. Dacă furi idei de la mai multe persoane se numeşte cercetare. De ce abreviere este un cuvânt atât de lung? M-am rugat la Dumnezeu să îmi dea o bicicletă, dar am aflat că Dumnezeu nu îţi pune în traistă. Aşa că am furat o bicicletă şi m-am rugat pentru iertare. Femeile nu vor fi niciodată egale bărbaţilor până când nu vor putea să se simtă sexy în ciuda cheliei şi burţii de bere. Dumnezeu sigur iubeşte proştii. Altfel nu ar fi creat atât de mulţi. Niciodată să nu iei un laxativ şi un somnifer în aceeaşi seară Trăim într-o societate în care pizza ajunge mai repede decât poliţia. Încercaţi! Un bărbat îndrăgostit nu este complet până nu se însoară. După aia e terminat. Ştii că lumea s-a întors pe dos când cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucător de golf este negru şi cel mai înalt baschetbalist din NBA este chinez. Intenţionez să trăiesc veşnic. Până acum sunt în grafic.
 9. Coni

  Taxa De Forum

  O luna gratis ce? La beculete rosii? Ori la fomei de moravuri usoare, iar becele rosii le aducem in pozonare?
 10. Coni

  Mazda 3

  Imi fac mea culpa, alimentarea se taie la 6750 rpm (m-am grabit, fara sa imi dau seama ca lipseste sasele si ca am adaugat un 0 sa ii placa ochiului cele patru cifre; si nici nu am mai bagat in seama ce a scris Tommy, din inertie). Dupa cum m-au lamurit doi prieteni ce lucreaza in reprezentanta Mazda, pe cifre (si pe dyno, unul dintre ei), Mazda 3 poate atinge viteza reala de 216 km/h. Ei mi-au facut si un calcul simplu, de fapt, 2. Unul bazat pe cifrele lor, altul pe poza pe care am link-uit-o intr-un post anterior. La un maxim de rpm de 6749, viteza POATE ajunge la 220,28. Cum e dificil spre imposibil sa pastrezi, ca sofer, acea valoare, la limita, mi-au calculat simplu un maxim de 218 km/h la 6700 rpm. Insa pe bord acul va indica altceva, asta tinand de o serie de factori (dimensiunea rotilor, presiunea din roti, conditiile carosabilului, conditiile meteo -directia si viteza vantului-, calitatea si cantitatea combustibilului din rezervor, greutatea suplimentara etc). Asta inseamna ca, desi eu am vazut in bord 230 km/h, viteza cu care am rulat s-a incadrat intre 212 -216 km/h.
 11. Coni

  Mazda 3

  Alice, volanul necesita o noua infatisare, pe alocuri pielea s-a zgariat.
 12. Superba masina, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
 13. Coni

  Mazda 3

  Pe prima pagina este un link care atesta ca masina prinde 200, deja peste ce a declarat producatorul. Asadar discutiile referitoare la aspectul asta nu isi au rostul. @mr__, am avut gargauni sa ii dau atat, am avut conditiile necesare si am incercat. Te asigur, insa, prea curand nu voi mai apasa pedala de acceleratie spre inconstienta. Drumuri bune!
 

×
×
 • Create New...