Jump to content

bin laden

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About bin laden

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Giurgiu
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    GR-05-GBY

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salut! Astazi am facut un drum de 500 de km si pe autostrada mergand la consum cu 90 am decis sa ajung mai repede si am accelerat pana la 120 am mentinut-o asa, in 5 sec sa aprins becul de la motor (check) intermitent am oprit imediat crezand ca s-a rupt cureaua alternatorului care mai scartaie la pornire cand este ger!Am lasat-o cam 30 sec apoi am pornit, becul nu s-a mai aprins cu toate ca am avut inca 180 si ceva de km pana acasa si am mai accelerato sa o testez chiar si pana la 140 mai mult nu ca era foarte multa ceata! Mentionez ca este prima data ar trb sa imi fac vreo problema avand in vedere ca masina merge perfect? Multumesc!
  2. Mersi alecu_ am cautat sincer dar nu am gasit nimic concret in legatura cu aprinderea electronica sau delcou...in fine nu tin neaparat sa-mi iau pt GPL eu am intrabat fiindca am crezut ca sunt mai bune. Dar tindeam si eu sa iau BPR6ES mai ales ca acum stiu ca sunt si compatibile acestea raman Mersi incaodata!
  3. Salut, Urmeza sa-mi schimb si eu bujiile la cielo-ul meu si vreau sa stiu daca fac o alegere buna cu NGK cele la 105lei mentionez ca eu nu am LPG pe masina! Si acum sa va intreb pe voi acele bujii se potrivesc pe cielo-ul meu an 2006 1.5 8v euro 3 cod motor a15sms? si mai doresc sa-mi spuneti daca motorul meu are aprindere electronica sau delcou!
  4. Am si eu o problema dupa ce merg mai mult cu masina in special cand este frig si mai sunt si portiuni cand o fortez daca dau drumu la caldura fiinda este frig afara sau ca s-au aburit geamurile imi da cu fum in masina 5-10 sec indeajuns sa faca un fel de ceata in masina un fum gri-negru. Asta se intampla doar daca este pe caldura daca dau comutatorul pe frig numai scoate si daca-l trec iar pe caldura cateodata mai scoate putin cateodata nu mai scoate deloc... Trebuie sa mentionez ca masina face asa de cand era noua max 1 an sa aibe(acum are 7 si inca nu am luat foc) asa ca am dus-o la service in garantie si cei de acolo mi-au spus ca este totul in regula iar acum vreau sa fac un drum de vre-o 1400 de km si imi e cam frica sa nu fie vorba de un scurt ceva sa mai ia naiba si foc...Cand ii vine ei sa scoata fum nu conteaza ca este pe geam ca este pe picioare sau in fata in functie de unde este amplasat comutatorul pe acolo scoate fum deci cred ca fumul il ia de afara aeroterma daca nu chiar ea o fi de vina.Am fost cu ea si la mecanic si i-am spus cum sta treaba si mi-a spus ca poate este ventilatorul dar cand i-am zis ca de ce face asa doar pe caldura a tacut din gura...
  5. va multumesc pentru sfaturi am sa incerc sa o schimb (la un service ceva) luna aceasta toata distributia ca am auzit pe cineva ca nu trebuiesc schimbate pe rand ca daca schimb cureaua si intinzatorul si imi cade pompa peste un an si dasfacand iar as reduce considerabil durata de viata a curelei pt ca se detensioneaza apoi se strange iar... nu stiu nu ma prea pricep! si da asa am auzit si eu cica la euro 3 se duc supapele ca sunt mai lungi nu am inteles eu prea bine dar nu vreau sa risc
  6. Salutare baieti am si eu un cielo 2006 exe euro 3 are 7 ani si 30.000 de km as vrea sa stiu si eu daca trebuie schimbata distributia daca da ma gandeam la cureaua asta originala gm http://www.pieseautoradacini.ro/distributie/7104-curea-distributie-cielo.html sau asta gates http://www.pieseautoradacini.ro/distributie/1188-curea-distributie-cielo.html (dar as tinde catre cea originala gm deoarece diferenta de pret cea ce zic eu reprezinta calitatea si in acest caz aspectul asta conteaza foarte mult) si un intinzator INA am inteles ca ar fi bune... acum va las pe voi sa decideti se pune problema schimbari si a pompei de apa la cei 30 de mi de km?
  7. Salut am si eu o problema cu martorul de la benzina deci cand ajunge indicatorul sub liniuta aia rosie becul se aprinde intermitent numai sta aprins si nici acul de la benzina nu pare ca mai indica bine adica cand este pe liniua aia rosie cand este mai jos inainte cum ajungeam pe liniuta aia rosie se aprinde 1 data 2 ori intermitent iar daca continuam ramanea aprins daca porneam masina dp o zi peste 5 sec aparea martorul de benzina si ramanea asa pana alimentam acum daca pornesc masina dupa o zi de exemplu fara sa alimentez merg cu ea 5-15 km pana sa mai dea vrun semn ca s-ar aprinde si asa am ramas fara benzina si becul tot nu a stat aprins ... de la ce sa fie uneori se aprinde dar nu la intesintatea maxima si ramne asa cateva sec (am observat atunci cand stau pe loc becul se aprinde normal ca inainte si ramne asa dar numai cand stau pe loc cum o pun in miscare se stinge imediat )sper ca intelegeti ce vreau sa zic... sa fie de la sonda sau de la ceasuri?
  8. Va salut pe toti ! sunt mai nou pe aici si e primul meu post. Am si eu un cielo din 2006 1.5sohc 80cp in iarna trecuta cand am dat drumu la caldura in masina imi iesea fum negru si mirosea foarte rau a ars,am mai dat de cateva ori drumu la caldura si nu a mai iesit fum o perioada iar intr-o zi cand am fortat-o putin cu caldura data drumu iar a inceput sa scoata fum ce este de facut a mai patit cineva???
 

×
×
  • Create New...