Jump to content

mihai.c

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About mihai.c

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mihai_codrin@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira II wagon
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B92MCB
  1. Salut. Multumesc pentru informatie. Le-ai folosit pe Nubira combi sau pe berlina?
  2. Salut. Am mare nevoie de ajutor. Am schimbat amortizoarele spate acum 6 luni, cu niste porcarii care au cedat. Ma puteti ajuta cu unele coduri corecte pentru fiecare amortizor (stanga, dreapta), cu o marca pe care ati incercat-o si, eventual, cu adresa unui magazin in Bucuresti? Masina e Nubira II wagon 2006 Multumesc
  3. Salut. Am mare nevoie de opiniile voastre in legatura cu o problema care pare insolvabila in service: am schimbat ceva bucse si de atunci masina merge unde vrea ea, mai putin unde vreau eu. Prima hiba pe care am observat-o era ca volanul nu mai revenea singur "pe drept" - s-a intervenit iar, dar nici acum nu revine daca ajunge la capatul cursei st/dr. In plus, cand accelerez, "trage" dreapta, iar in frana de motor si cand calc ambreiajul intre tr. 4 si 5 (mai ales), "trage" stanga. I-am facut geometria de 2 ori saptamana trecuta si am testat-o si pe o rampa ITP - directia e perfecta, zic ei. O fi caseta de directie? Orice sfat e binevenit.
  4. da. pare sa mearga ok (la aprox. 3000rot/min viteza e aprox 100km/h). de obicei, daca repornesc motorul, relantiul isi revine la 750. astazi n-a mai vrut.
  5. salut. de cateva saptamani ma confrunt cu o problema: relantiul sta la 500 (a stat si mai jos, dar acum s-a "hotarat" la 500). nu conteaza daca motorul are temperatura normala sau e incins (cand e rece sta la peste 1000). masina nu tremura, motorul nu moare. imi puteti da vreun sfat, va rog? sau aveti idee unde ar trebui sa se uite in service?
  6. Atentie cu jantele de opel (vectra) puse pe nubira II! trebuie masurata neaparat distanta dintre doua gauri opuse - este de 100 mm la nubira si de 110 (sau cam asa ceva) la opel. eu am pus borbet CB si au mers perfect, dar am masurat inainte.
  7. Probabil ca ti-ai cumparat deja, dar daca te mai intereseaza, pot sa-ti spun ca am luat vredestein de la apco. poate mi se pare, dar a crescut putin consumul, asa ca le folosesc numai pe post de anvelope "de iarna"chiar daca sunt all season. am avut quatrac 2 si pe dacie si pe clio si au fost foarte bune. acum merg vara cu ecocontact de la continental si din octombrie in aprilie cu quatrac2 si sunt multumit
  8. Eu am cumparat jante Borbet cu anvelope Vredestein de la APCO (vezi APCO www.apco.ro distribuitor borbet www.borbet.de). Mi s-au parut bune preturile.
  9. Problema: la revizia de 1200 km mi-au schimbat pompa de benzina pe motiv ca sonda e in aceeasi capsula cu pompa, iar sonda nu indica bine (dupa parerea lor). Acum imi arata aproape 1/4 rezervor, se aprinde becul si imi intra cam 54l in rezervor! mecanicii sunt chiori? Cred ca am gresit ca le-am lasat masina si nu am stat langa ei. Eu vroiam doar geometria rotilor... (la service radacini)
  10. urata treaba: 7,5% pe DN1 si 13,3% in oras cu mol 98, 9,3% pe A1 cu petrom 99+; in oras nu am mai avut curaj sa calculez. cred ca e vremea de petrom 95
  11. n-am nevoie de performante la 750 km. cat despre consum, il calculez in zilele urmatoare. oricum, multumesc de sfat.
  12. multumesc. cred ca voi trece pe petrom 99 si ii calculez iar consumul. imi poti recomanda un service pentru revizia de 500-1000 km?
  13. imi puteti recomanda ce benzina sa pun in nubira II? am incercat mol 98 si in oras consuma rau de tot (13,5) iar afara parca nu trage - nici nu am fortat-o ca n-are 600 km.
 

×
×
  • Create New...