Jump to content

Cosmin

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Cosmin

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Targu Mures
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004 noiembrie
  1. Salut, pai si eu am patit la fel acu vreo 6 luni, si dupa o perioada s-a incarcat la max si nu am probleme, cand am avut dacie si acolo am patit si mi-a mers bateria ani buni dupa, eu nu cred ca are ceva, ai formatat-o E o prostie ca nu ne bipaie cand lasam farurile aprinse.
  2. Salutare, din noiembrie 2004 de cand am matiz e A/C, a consumat peste cifrele de fabrica la inceput nu stiu cateva mii de km, apoi consumul a scazut simtitor per anasamblu si in oras si inafara, eu personal numai plinuri ochii am facut de noua nicodata nu iau benzina pina nu face clic pompa de cateva ori si nu consuma mai mult daca e plin rezervorul, se incadreaza perfect in cel de fabrica, dat in cartea tehnica, inafara daca am mers frumos am scos si mai putin.
  3. Salut, treaba asta am patit-o si pe dacie, si pe renault megane, si pe matiz ce am acuma, sigur is doua posibilitati, prima - contact prost baterie adica intre borne si baterie sau verifica un pic firele groase care pleaca de la baterie ala de masa unde se leaga, si firul + care se bifurca, si al doilea lucru putin probabil este electromotorul care e in scurt. Altceva nu poate fii.
  4. Salut, eu personal cred ca s-a drereglat distributia ceva pe acolo, de aia n-ai putere, nu se incalzeste motorul?
  5. Salutare, ce sa zic de A/C, eu nu am avut probleme, merge perfect, din noiembrie 2004 (cand am cumparat Matizul) si pina acum am folosit-o la doua sapatamani iarna, si vara merg mult cu clima.
  6. Salutare nu stiu ce au matizurile voastre, poate de la caldura sau benzina proasta Eu nu am patit sa-mi moara motorul niciodata si nici nu am curat nimic si nici idle (procedura aceia) nu am facut-o, sper sa nici nu am nevoie. Mergeti cu incredere la garantie si stati pe capul lor, si linga ei cand lucra la masina.
  7. Salutare, dar ce ala cu Logan ar recunoaste ca cu clima si 1.6 in oras sar bine de 10l la suta? Atat am avut de spus oricum in oras maninca mai putin oricum am conduce. M-am referit la Logan cai cea mai populara masina dupa matiz la noi.
  8. Salutare, am avut mai multe masini, acuma un matiz, sa stiti ca franeaza foarte bine,iar in comparatie cu o dacie 1310 nu se pune problema am avut, iar despre ABS pe alta marca de masini s-a intamplat sa ma incurce decat sa ma ajute, nu sunt fan ABS!
  9. Salutare, am facut un drum de Targu Mures- Constanta si inapoi aprox. 1300 km si a consumat cu trei persoane si bagaje intre 4,4 - 4,8 la suta, deci f convenabil si eu merg si cu 130 si depasesc mult pe drum am luat si un radar, deci sunt multumit de masinuta. Este din noiembrie 2004.
  10. Salut, daca tot ai intrebat sa-mi dau si eu cu parerea. Daca iei ceva incearca se iei nou un Cielo cum ai zis ca vrei, eu am numai un Matiz dar macar l-am luat nou si merge impecabil de 1 an si cateva luni. Am avut cateva masini printre care Pasat, Mitshubishi, Dacia si cu toate am avut prob, erau second. Mergi pe nou iar despre Cielo care poate sa aiba Gpl numai de bine am auzit. Am uitat in service la Daewoo macar poti sta linga mecanici la revizii si se fac ca lumea (3 ani garantie).... la Dacia Logan si Solenta te uiti numa pe monitoare.
  11. Salut, ce sa zic, eu personal am un Matiz si merita, l-am cumparat nou chiar azi am fost la revizia de 10.000 km. Inafara de consumabile pina acuma nu am bagat bani in masina. Inainte am avut un Pasat 1.9 Tdi din 1992, si inainte Dacie 1310. Pasatul era ok dar per ansamblu tot timpul reparam cate ceva un telescop, distributia se deregla... Cat timp ai masina nou indiferent de care e ok. Iar despre Dacia Logan, am facut o statistica personala intre prietenii mei care si-au luat, am remarcat un lucru important > si-au cumparat Logan numai cei care au avut Dacie traditionala pina in acel moment, nu cunosc nici unul de pe alta marca straina second sa treaca pe Logan, asta spune multe. Mentiionez ca de serviciu coduc un Logan si in familie am si un Mitsubishi Pajero 1995. Deci pt o familie normala in Romanie e f fiabila, de asemenea eu am un stil aiurea de condus ff agresiv, masinuta rezista bine nu am nici o problema din noiembbrie 2004 pina acuma.
 

×
×
  • Create New...