Jump to content

zmoly

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About zmoly

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2004
  1. Cred ca varianta cea mai plauzibila este cea cu electromotorul in scurt sau ceva bulit la el. Cam cat costa unul ??? Stau in Drum. Taberii(Moghorosi) - care este cel mai apropiat service daewoo pe care il puteti recomanda din aceasta zona? Multumesc mult pentru raspunsuri.
  2. Am cabluri bune - cu crocodili buni ... dar intrebarea e de unde am problema???
  3. Nu se invarte motorul deloc ... si bateria am schimbat-o ca era un pik cam veche si am uitat pozitia aprinsa ... si a murit - Daca alternatorul/bateria era decedat/a cum zici tu, alx, de ce nu a pornit cand am luat curent de la un vw golf 5 ? Eu ma gandesc sa nu fie vreun scurt pe undeva Singurul lucru care l-am obervat este un mik zgomot cand pun contactul (ceva de genu tuk,tuk .. tuk) Bella - Daca ar fi electromotorul, cum zici tu, de ce nu imi mai incarca bateria - De la mare pana in bucuresti mai mult a consumat din ea; acum bateria e aproape stearsa.
  4. Am un matiz care nu mai vrea sa porneasca de la cheie Am plecat cu el in concediu si a mers perfect pana in penultima zi cand l-am pornit de la cheie .. am mers vro 600 de metri, am oprit, dupa care nu a mai vrut sa plece nici mort (Luminile acelea care se aprind la bord au inceput sa fluctueze) Am zis sa il imping un pik - surpriza mare - in nici 2 metri a plecat. Acum sunt acasa si abia am reusit sa vin cu el de la mare - "pornire cu electromoturl in spate". In timp ce veneam spre Bucuresti am observat urmatoarele: - daca dadeam faza lunga in timpul mersului (- avertizare radar - 110-120 km/h) se oprea motorul si se simtea ca un mik soc - bateria e din ce in ce mai slabita ... nu cred ca se incarca OBS. bateria are cam 1 luna - am incercat sa pornesc luand curent de la alta masina si are acelasi comportament ca si cum ar fi doar cu bateria ei. * Am dezactivat - inchidere centralizata, alarma, casetofon ... * Nu cred ca ii problema de alternator caci am faza scurta destul de buna * Am verificat bornele sa nu fie oxidate, sigurantele si sunt ok - Ma gandesc sa nu fie de la relee sau ce sunt patratelele alea de langa sigurante Va rog daca puteti sa imi recomandati o solutie ieftina caci tocmai ce am venit din concediu si sunt cam lefter si chiar am nevoie mare de masina Multumesc frumos, P.S. NU MA PRICEP NICI UN PIK LA MASINI - asa ca va rog sa nu fiti foarte tehnici in explicatii
 

×
×
  • Create New...