Jump to content

yneedlove

Membru
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About yneedlove

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico sl
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    b 23 glh
  1. Banderas ai raspuns Dragi colegi,am gle, nu am nimic afectat , reconditionat 4 tacheti hidraulici, schimbat 2 culbutori noi , schimbat rampa de carbuni si starterul...insa imi face probleme electromotorul... adica tre sa dau 2-5 chei pana prinde sa imi invarteasca sistemul si porneste, mult mai silentioasa si mai vioaie ca inainte, o fi bendixul? la un control ochiometric pot spune ca pare in regula,nu e nici un dinte rupt sau tociti, in capat de tot par putin tociti, ala se schimba greu (bendixul) ???
  2. MA indoiesc , dar o sa caut legat de becuri , cat despre deschiderea unui topic 1 nu este interzis !!! 2 este vorba de MASINA MEA, care este UNICATA (in felul ei ciudat) si acolo pot sa intreb ce vreau eu si ce imi este urgent necesar , fiecare e bine venit sa ofere un sfat (de preferat din proprie experienta) sau e bine venit sa nu comenteze !!! Vad ca aici (gmclub) gasesti fel si fel de oameni , unu mai impulsiv,mai violent,mai ciudat (aici implic si moderatorii care au lipsa de profesionalism) pe opel club , bmw club , audi club , fiat club ... nu am intampinat asa ceva , probabil ca aici sunt numai VIPuri ...atunci se explica si de ce ... Numai bine ...
  3. ms colegu de ajutor , am intrat acolo ...dar inca nu m-am lamurit , o sa ai sun saptamana viitoare , momentan nu mai am motive sa ma agit
  4. ms colegu , am 4 tacheti hidraulici blocati (nu mai misca nimic pot sa bat cu ei in perete ca degeaba) acum nu stiu daca sau cum se curata... chiar o sa te rog , am urgent nevoie de 4 fie ei si sh...momentan sunt in cap financiar ca imi luam noi mai ales ca am gasit unii noi la 26lei bucata in afara de asta mai am nevoie macar de inca un culbutor care e facut franjuri (motiv pt care am luat si axul cu came azi si urmeaza a fi montat maine ) o intrebare , cu toate ca am mai citit pe ici pe colo: daca nu e bine pus la punct motorul , si invarti de motor fie manual (cu mana) sau la cheie (automat) , exista sanse sa am vreo supapa bulita? sa mai dau jos si chiuloasa sau pot monta ce am de montat fara sa stau cu teama? uni spun ca nu ar fi nici un fel de probleme , alti ca ar fi , care este partea adevarata?
  5. de unde iau si euniste tacheti hidraulici pt ohc 8v 1.5?
  6. a mea nu are nimic...saraca cutie...era de la ulei ca nu mai fuse el schimbat de catre fostu propietar (asta am aflat cand m-am dus sa ai fac itp si asigurare , adica de 4 ani masina dormit in ghete) !!!
  7. am specificat ON si OFF topic!!! iar in legatura cu becele...sunt unde trebuie...nu?!? ce bece...se poate folosii la naveta mea spatiala...(in cazul in care nu ai dau foc) ca sa lumineze si ea shoseaua sa vad exact ce si pe unde o iau...ceva lamuriri dragi posesori de cielo?!
  8. concluzie finala : cumpar chiloasa cu supapae gata de montaj pt daewoo cielo nexia !!!
  9. are cineva idee cat costa o cutie manuala pt cielo 95? cu tot cu manopera , ca am vb cu un mecanic , si mi-a zis sa stau un banca mea ...ca nu e atat de simplu pedala ambreiaj , timoneria ...si cate si mai cate ...ma inebunit ))
  10. NU ma pricep la asta asa ca mai bine intreb , am verificat supapee cum mi-a zis colegu , si da , am aer pe conducte...cel putin asa cred cand apas butonul de AC parca se tureaza masina o idee , cand il opresc , revine la "normal" ... deci o fi buna pompa? acum ramane doar sa verific ce si cum , numai ca ieri cand m-am bagat cu ea , avand in vedere ca am avut un nefericit eveniment cu pompa de apa , am sesizat undeva pe sub pompa de AC (sau cum ai zice) u dnga/dara mai veche cu un lichid verde fosforescent, sa fi avut candva ceva probleme si dasta sa nu mai mearga? momentan sunt in pom cu banii (motive de sanatate, tatal mort,acum si nava spatiala cu pompa ei ca a trebuit sa schimb tot kitu) asa ca mai dureaza pana o sa ma ocup de ea , mai ales ca vine iarna , deci caldura am ))
  11. OFFTOPIC:am si eu o belea la geamul spate dreapta si nu inteleg de ce , ma ajuti si pe mine cu un PM unde ai gasit ceva raspunsuri? ca parca imi da semnal in motor , dar nu pleaca nicaieri... ONTOPIC: ce bece sa ai pun la nava spatiala ...ca parca nu sunt multumit de lumina celor care sunt acum montate pe masina?! multzam...
 

×
×
  • Create New...