Jump to content

omurau

Membru
  • Content Count

    56
  • Joined

About omurau

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    /
  • Auto
    /
  • Model
    /
  • An
    /
  • Nr. Inmatr.
    /
  1. De vanzare 4 anvelope iarna SEMPERIT Master-Grip 185/60 R14 82 T. Anvelopele sunt ca noi, am mers cu ele in jur de 1500-2000km. Nu au petice. DOT 6YF8 AVKF 3510 (adica sunt produse in septembrie 2010). Pretul este pentru tot setul de 4 bucati, si le vand doar la set. Noi costa in jur de 1000 lei setul. Valabil doar cu ridicare din Bucuresti. 799 lei
  2. Nu exista asemenea tip/model de masina. Poate doar exemplarele "imbunatatite" cu eleroane, inscriptii, folii si alte piese de "tuning".
  3. Clar- toti care conduc masini mai scumpe decat cielo din 2000 sunt niste nenorociti.
  4. Lina continua nu obliga la schimbarea benzii. Exista intr-adevar inainte de unele refugii (nu toate) indicator de ocolire (ala albastru cu sageata alba in jos), caz in care intr-adevar "nu ai voie pe linia de tramvai". Altfel, daca intri pe sinele de tramvai inainte de linia continua, iar refugiul nu are semnul mentionat, si drumul are maxim 2 benzi (fara linia de tramvai) este 100% legal sa treci cu masina prin statia de tramvai.
  5. Despre care reguli vorbim? Repet intrebarea, unde zice ca n-ai voie pe linia de tramvai? http://www.igpr.ro/DPR/.htm
  6. Unde zice ca n-ai voie sa fi pe linia de tramvai?
  7. Stai linistit ca nici verificarea la reprezentanta nu e cine stie ce. E utila pt a vedea daca e sasiul stramb, sunt scurgeri, sunt jocuri la suspensie, dar cam atat. N-as lua de la "mardare auto" (nume de tigan) nici la jumate de pret.
  8. Asa e, multi au impresia ca daca o masina "n-a fost alergata" inseamna ca a fost condusa bine, cand in realitate poate s-a intrat cu ea in toate gropile, s-a mers grav subturat, s-a apasat abreiajul excesiv, s-au schimbat vitezele fara a apasa complet ambreiajul, etc. Legat de masina mea, am pus-o de 16 zile. Au sunat vreo 10 si m-am intalnit cu 3. Toti samsari. Cu texte de la "asa v-a scos dumnezeu in fata sa va dau eu pretul asta" la "tablaraia nu e buna ca nu e 100% ca noua, ca mecanica nici n-o verific, ca o repar eu toata intr-o zi.", nici n-are rost sa mai detaliez. Cea mai buna oferta a fost 2650€. Mai astept. Stiu starea masinii si bani nu-mi trebuie urgent. Cel mai mare defect la masina asta e marca si modelul. Daca era golf 4 "tedeiu" din 2000 (cu 6 proprietari doar in Romania si mecanica varza) cred ca o vindeam in 2 zile.
  9. omurau

    Mazda 3

    Avand un ford focus 1.6 2008, masina identica la motor si mecanica cu mazda 3, pot spune ca in 3 situatii masina asta merge peste 200: 1- o conduce baronul munchausen 2-vitezometrul stricat 3-te impinge/trage alta masina
  10. Sunt unii care pun pe altcineva sa scrie anunturile si sa raspunda la mesaje. A patit-o o cunostiinta- pe internet totul parea ok, si la fata locului s-a intalnit cu haules-baules.
  11. Ca sa se clarifice acest aspect- Vitezele mentionate au fost vitezele maxime in conditiile in care au permis drumul si vizibilitatea. Pe drumurile decopertate n-am depasit 50, ca n-am castigat masina la loto. NU am mers cu 100 prin orase gen azuga, NU am mers cu 140 pe drumurile decopertate. Am mentionat vitezele respective sa ca se intelega ca desi am mers cat de tare mi-a permis drumul, starea generala a drumurilor a fost atat de proasta incat in total am facut foarte multe ore, si nu ca sa se genereze discutii inutile.
  12. N-am fost prin belgrad, am fost mai prin est. "Localitate" poate insemna si un camp pustiu cu 2 bordeie. Dupa ce criterii apreciezi tu ca am pus pe cineva in pericol? "Din principiu"? Pot si eu sa ma lansez in afirmatii gratuite, si sa-ti zic ca pe principiul "femeia la volan e pericol orice ar face" ar fi bine pt toti din trafic sa-ti suspende permisul.
  13. Eu (si cei cu care eram in masina) am vazut putine semne, si din alea care sunt, o mare parte sunt scrise in alfabet chirilic, si includ doar nume de comuna probabil (care nu apareau pe harta). Extrem de putine semne erau ca la noi, sa indice Constanta cand esti in Bucuresti. Tot asa putine semne erau scrise dupa standarde europene, facandu-le si mai greu de observat/citit. Urmand traseul indicat de google maps, am mai prins si in mijlocul tarii un drum blocat (decopertat si cu bolovani, n-am riscat sa intru pe el) si a trebuit sa intorc (m-am intersecatat cu vreo 12 masini de Romania pe bucata aia, deci nu eram eu dobitoc sa gresesc drumul). Poate am prins eu o perioada proasta, sau poate tu stii alte drumuri. Dar daca pentru traversarea unei tari am nevoie sa-mi iau land cruiser si sa invat noi limbi straine, pentru mine tara aia intra in categoria "nu mai trec pe acolo".
  14. Vitanul ala e focar de infectie de hoti, la ce altceva te asteptai?
  15. Avand in vedere unde e tekija te cred si eu ca recomanzi, eu nu mai trec cel putin 2 ani prin jaful ala de tara. Serbia m-a invatat vara asta sa nu mai zic niciodata "drumuri proaste ca la noi nu mai sunt nicaieri". Dupa ce am evitat la limita vreo 6 radare, dupa ce am facut niste manevre ca in filme sa evit niste cratere uriase aflate pe banda 2 pe drum european, ultimii 80 km de drum erau decopertati complet, pe toate benzile, motiv pentru care am mers vreo 2 ore jumate cu viteza medie de vreo 30-40/h. Si imediat ce eram gata-gata sa ma opresc din injurat, surpriza mare- pe langa (sau inainte) de negotin (sper ca nu le incurc, ca nu le-am tinut minte denumirile) drumul era blocat si am fost obligat sa mai fac un ocol de vreo 30-40 km, pe un drum la fel de prost. Mi-a luat in total vreo 14 ore sa traversez jaful numit serbia, intrand dispre novi pazar si iesind spre drobeta, in conditiile in care nu am oprit decat pt wc si unde s-a putut am mers 100 in orase si 140 in afara lor.
 

×
×
  • Create New...