Jump to content

brbcostel

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About brbcostel

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SX
  • An
    1998
  1. brbcostel

    Vand Tico

    Anunțul nu mai e valabil Rog administratorul să-l șteargă. Va multumesc!
  2. salut, Am facut azi cabotestul la ticozaur, si pot sa va spun ca am fost multumit de cum s-a lucrat. Am fost la Auto Marcus(la iesire din Pantelimon), la d-nul Costel. Pretul este de 122 Lei(cu TVA inclus) si am lasat si o mica atentie d-nului Costel. A fost curatat si pus pe banc, probat, reglat, toate cele, operatia a durat cam o ora. Deabia astept sa fac mai multi kilometri, ca sa vad ce consum are acum. Inainte imi consuma ca 11-12 L/100Km, ceea ce era ffffoarte mult. In rest am fost multumit de prestatia celor de la Auto Marcus. Foarte profesionisti. Ii recomand.
  3. Se poate sa trec Luni(05.05) de dimineata pe la ora 9, pentru constatare?
  4. Salut, am si eu niste probleme cu ticozaurul, scoate mult fum, se turează destul de tare pana se încălzește, consuma ulei si benzina. Când crezi ca poti si ai timp sa te uiti la el?
  5. Zambeste azi, ca maine poate fi mai rau

  6. Salut, Mi-sa rupt cureaua de distributie, si as dori sa ma apuc eu sa o fac, adica sa schimb cureaua, rola, pompa de apa, supapele, de reglat culbutori. As dori sa-mi explicati care ar fi pasi si daca in afara de manual ar mai trebui sa cunosc si alte "trucuri", mentionez ca nu am cunostinte foarte avansate de mecnica, imi place sa "surubaresc" poate cineva sa-mi explice, cum se da fulia de la arborele cotit jos, ca am tot incercat si nu reusesc sa desfac surubul. Imi trebuie o unealta speciala? Va multumesc si astept un raspuns de la cine se pricepe si a mai facut asa ceva
  7. salut, am si eu o intrebare pentru cei ce au schimbat cureaua de distributie, si anume: - cum se desface surubul de la fulia de la arborele cotit jos? Eu am tot incercat si nu reusesc.
  8. brbcostel

    Vand Tico

    Vand urgent Tico, an fabricatie 1998, 84-85000Km, culoare verde deschis, ITP valabil, arata si functioneaza foarte bine, pret negociabil 1200 Euro, puteti sa ma contactati la nr. 0729.010.280
 

×
×
  • Create New...