Jump to content

uresh

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About uresh

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/03/1969

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    braila
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    cruze 1.6ls
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    red
  1. Salut. Am un cruze 1,6 ls din 2010 si mi se aude un zgomot in spate cam in zona portbagajului. Se aude ca un bang atunci cind virez la viteze mici, cind ies sai intru in parcare. A mai patit cineva asa ceva? N-am nici o idee de la ce ar putea fi. Am scos tot din portbagaj, nu se plimba nimic pe acolo. Exista cumva inchidere automata la portbagaj? Stiu ca alte masini au asa ceva.
  2. Salut. Cel mai bun pret lam gasit pe net la Reviziechevrolet.ro 235 Ron. Original GM pe 16'. Mai sint kfz la 65 euro, Ma gindesc sa achizitionez 3 jenti de la ei si apatra sa o folosesc rezerva care e tot original GM. Sper sa incapa roata mea de 17 ' in spatiul ptr rezerva . A cumparat cineva de la ei? Ultimul pret la dealer era vreo 350 Ron Daca mai calculez si anvelopele la vreo 400Ron bucata va fi o investitie serioasa.
  3. Prima revizie cruze 1,6 la Radacini Braila 534Ron . Am avut 50% discount la manopera. Sau schimbat ulei, filtre ulei, aer, polen. E discount pina pe 30 aprilie. Salutari
  4. oameni buni a reusit sa ia cineva jentile alea de la gtt? Nu mai spune nimeni nimic?
  5. Ma refeream la faptul ca se spunea pe aici ca pe la 10000 se aseaza consumul de benzina. E mai bine sa faci acesti km afara cu un consum de 7-8 % decit in oras , Bucuresti sa zicem cu 15-16 %. La mine asa sa intimplat. Am inceput cu 16 si acum consuma 11-12 in oras. La asta ma refeream. Cit despre Dacia am avut si am scoso definitiv din preferintele mele de achizitie masini noi.Si in plus personal ma bucur mai mult de masina cind circul afara. Parerea mea.
  6. Sfatul meu e sa incerci sa faci citi mai multi km interurban in primii 10000 km. Cit despre drumuri proaste nu ai cum sa te fereste in Romania, sint peste tot. Doar daca emigrezi.
  7. Merci mult socio. Super pret la jenti, mie frica sa nu fie o greseala de tipar ) . Am sai contactez peste vreo luna.
  8. Am gasit la dealer jenti de tabla pe 16 , pret 277ron. Au si pe 15 costa 2 euro mai putin dar nu stiu daca se pot pune la cruze.Ei spun ca sint ptr cuze dar nu garanteaza ca merg. Salutari
  9. Salut. Si distanta dintre prezoane cit e? Am vazut pe net ca la benzina e 5x105. E adevarat? A pus cineva? eu voi pune pe 15 inchi, sper sa ies mai ieftin.
  10. Salutari. Nustiu daca este exact locul de postare dar oricum cauciucurile de iarna cred ca pot sta la accesorii. Vreau sami iau jenti si cauciucuri de iarna. A pus deja cineva? Nu stiu exact dimensiunea ptr jenti de tabla. Am vazut pe situri citeva dimensiuni ca 5x105/ 5x115/ 5x114,3. Eu am ls 1,6. Deasemenea in cartea de identitate este scris si o dimensiune de 205/65 R15. Ar fi indicat sa iau jenti pe 15? ar fi mai ieftin. Un sfat ptr un cauciuc ieftin si bun? Multumesc
  11. Incearca cu cealalta cheie , daca nu merge sar putea sa fie o problema de cod si nu o problema la cheie.
  12. Salut. Cred ca am o problema la cutia de viteze. Intra foarte greu in marsarier , deobicei incerc de 2 ori sa bag , uneori intra dar scoate acel zgomot ca si cind nu apas ambreiajul pina la capat. In celelalte viteze intra fara probleme. A mai intilnit cineva aceiasi problema? Nu as vrea sa ma duc inca la service, mai astept.
  13. salut. La 8500 km am consum la motorul de 1.6 extraurban 7,7 ltr la o medie de 100km/h cu AC pornit cam 80% iar urban am scos 11,5 ltr. fara aer. Personal am observat ca a mai scazut consumul si sper sa mai scada dar nu ma astept la cifre spectaculoase.
  14. Cruze 1,6 LS consum la 1300 km urban 12.5 l / extern 7,5 l. Sper sa mai scada in timp
  15. Salut Mia aparut si mie codul de eroare 95 airbag dezactivat. A reusit cineva sa rezolve problema sau a fost la service? Am citit pe forumul francez ca exista sub scaunul soferului o mufa care este sensibila si e posibil sa nu faca contact dupa ce sa miscat scaunul. Miine am sa verific sa vad daca o gasesc.
 

×
×
  • Create New...