Jump to content

exemplu

Membru
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exemplu

  1. Am scris si eu mai demult la topicul asta ... se aprindea check -ul ... si nimeni nu i-a dat de cap.nici pe tester nici pe bajbaite,deloc,am schimbat filtre si alte chestii si a venit vremea sa schimb bateria (dupa ce am mers cu check aprins timp de 1 luna si ceva ) si surpriza,dupa ce am schimbat bateria ,nu se mai aprine check !!! Explicatzii ?
  2. Am vazut eu ceva poze de acolo ... mda ... ce ziceti ? cred ca de acolo sunt ,oricum merita ... am ramas masca ... am vazut poze si cu un tico ,tot de acolo.
  3. Le vand pentru ca nu stiam ca imi trebuie amplificare pentru ele , direct din mp3 nu se aud cum ar trebui.Sunt cumparete pe data de 28.02.2007 ,am garantie,bon fiscal,cutie,cablurile lor nefolosite. Pret 270 ron negociabil.
  4. Da ,am uitat sa mentionez : toate consumabilele schimbate :ulei,filtre,bujii,distributie,ghid service,toate reviziile facute la timp
  5. Care ar putea fi motivele pt care um matiz sa consume mult? in jur de 10 pe oras ! 7-8 afara
  6. Nu mi-au dat nimic cica ba da o eroare,ba nu ... nici ei nu stiau.
  7. Et moi aussi ! Adica se aprinde si la mine mai tot timpul,numai ca nu se intampla nimic cand se aprinde,motorul merge normal.Am tot fost pe la service,au pus-o si pe tester si nu au gasit nimic,ma intreb daca se poate intampla ceva mai rau daca merg cu ea asa,din moment ce nu se intampla nimic cand se aprinde .Cel de la care am luat-o mi-a zis ca si el este familiarizat cu treaba asta si la el se intampla la fel,cica ar fi pe la filtru de aer o problema (pe care eu l-am schimbat). Help !
  8. Neneaaaaa a ajuns buzz-ul ...insa nu a aparut pe aici manualul de instalare ...firul rosu se leaga la ? cel negru la ? si ultimul la ?
  9. Help. In afara de faptul ca nu am lumina la scrumiera,dar cred ca asta o rezolv ,nu merge reglajul la faruri (este vorba de matiz) ,am scos butonul cu pricina,fire vad ca intra in el,cand aprind farurile se aprinde lumina la bord cat si la aceasta rotitza de reglaj faruri,m-am uitat si la motorasele alea de la faruri,intra fire in ele,am miscat mufele..nimic.Au vreo rezistenta ceva ?
  10. Mda, am fost,am platit vreo 3,2mil (ulei,curea distributie,curea alterantor,bujii,filtre) ,nu sunt incantat,ajunge cu greu la 135km ... nici ei nu stiu de ce ,probleme la directie spun ca nu are.
  11. Da,ala este service-ul,au showroom si service,acolo am facut programarea,sa vedem ce iese,daca nu ---> capitala ,adevarul este ca se uitau la scanerul ala de parca era prima oara cand il foloseau
  12. Aolooo ,stai sa notez . asta aveam de gand,sa schimb filtre si ulei..cat despre IAC,TPS .. habar nu aveam si nici acum nu am,sper sa stie ei. Multumesc tolin.
  13. Multumesc pentru parerile dvs ,marti o sa schimb ce vor zice (crede) domnii de la service si mai vedem .
  14. Ma durea piciorul naiba ... de apasat ,ar fi fost bine sa fie cum zi tu,dar are o problema. Am fost la daewoo service,au pus-o pe tester si ... vreo 2 erori pe care le-au rezolvat cu un furtunas si niste suruburi stranse pe la aer,nu se mai aprinde becul galben ,dar tot pana la 120 merge . Mi-au facut programare ,ca cica ar fi mai mult de lucru .
  15. In treapta a 3-a - in jur de 80 ,si in a 4 -100 ,am incercat sa ii dau mai mult in a 4 -a ,dar cere pe a 5 si merge pana la 120 .Am inteles ca masina mai are garantie,cica sa o duc la service sa o puna pe un tester ,se aprinde si ledul ala galben - "verifica",se aprinde ,se stinge .Motorul are 97.000km,si eu inclin sa cred,sau sa sper ca sunt injectoarele,naiba stie,o am de 2 zile ,sa ii fac si schimbul de ulei si mai vad,poate ma sfatuiti la ce sa ma mai uit. Multumesc.
  16. Salut ,am aruncat ochii pe aici dar nu am gasit ce ma intereseaza : Am schimbat ticalosul cu un matiz ... am zis eu ca fac bine ,masinutza este ok,este 2004 ..numai ca : nu sare de 120km/h-125km /h ... orice as face eu ... Ceva idei ? probleme mari ? Multumesc.
  17. "..numai ca ce ne facem cu pozitia" - Daca gasim o solutie pt pozitie,trebuie lucrat si la frana ...
  18. bun ..am primit si eu o pereche de stopuri de la tico rs..merg..arata bine...numai ca ce ne facem cu pozitia..gasim niste becuri mai puternice- -daca nu este ala din spate atent,nu prea vede diferentza dintre pozitie si frana. - poate ne ajuta electronistii cu niste placute cu leduri mai puternice
  19. vreau si eu plsss : LS-DL-015 TICO HEAD LAMP(CRYSTAL) 1 pereche ,LS-DL-017 TICO TAIL LAMP(CRYSTAL) 1 pereche ,LS-DL-020 TICO TAIL LAMP(CRYSTAL) 1 pereche . am avut ceva probleme si acum am putut intra si am vz ca ati facut lista ,mai am loc ?> plsss
  20. eu am alta problema ... help ...cu ceva ideei ... se intampla ca tot timpul ..mai putin la pornire,acum de la temperatura sta mereu in zona de mijloc..nu conteaza ,ca stau pe loc..ca sunt afara si am 120 la ora ...tot timpul la jumatate..mai porneste si ventilarotul din cand in cand ..desi nu este asa cald afara ...
  21. cica da ..de fapt am fost astazi si mi-au zis ca s-ar putea sa fie un anume rulment si ca nu ar fi cazul de schimbat intreaga cutie... si mai rau ...(mai bine de fapt..dar fac haz de necaz) ..mi-a zis unul azi ca poate fi simpli rulmenti de la roata stanga..cand eu i-am schimbat pe cei din dreapta ..ii schimb maine si vad ce si cum ...
  22. deja am incercat treaba cu locul gaurilor..nu merge ..se ridica peste far ...
 

×
×
  • Create New...