Jump to content

Nasul_nasilor

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Nasul_nasilor

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/01/1910

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Cogealac
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Damas
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    leasing
  1. Nasul_nasilor

    Bancuri

    Cu siguranta cel mai bun banc de pana acum.
  2. Nasul_nasilor

    CATERINCA

    Fata adevarata mi-am aratat-o inca de la inceput. Dar unii sunt mai nevazatori... Hai cu warnuuu! Propun totusi sa incheiem discutia aici. Nu ai si tu ceva mai important de facut? Vezi ca te striga femeia din dormitor!!
  3. Nasul_nasilor

    CATERINCA

    As spune daca nu mi-ar mai sterge moderatorii posturile... care nu sunt niste insultatoare, nici rasiste, nici obscene.
  4. Sergiu, daca nu ai bani de cazare poti sa mergi cu cortul. O noapte chiar e ok. Si vezi ca intre orele 21 si 7 drumul este inchis! Reason for edit: offtopic
  5. Nasul_nasilor

    CATERINCA

    Cred ca din experienta vorbeste. O fi zis ca sunt prea multe curbe si a ales scurtatura pe aratura.
  6. Nasul_nasilor

    CATERINCA

    Cea mai mare tampenie. Si plus de asta noaptea este inchis. La coborare o ti in a doua si nu ovalizezi nimic.
  7. Da. Aici sunt ceva mai multe de vazut. Traseul Focsani - Buzau - Ploiesti - Targoviste - Campulung - Curtea de Arges - Cartisoara are 420km. Eu zic ca e cam mult 840km intr-o zi plus multele si lungile popasuri. Pe transfagaran se mai adauga si opririle dese datorate peisajelor superbe de care nu te mai saturi, eventualele discutii cu ciobanii si mangaiat miei, o baie la picioare in rauletzele din zona... si ce-ti mai trece prin cap...
  8. Pai depinde de tine dar eu l-am vazut in aproximativ 3 ore. Tot drumul are 153km si mergi cu o medie de 40km/h maxim. Te opresti la Vidraru, cetatea Poenari, la Cascada Capra, la Balea Lac si la Cascada Balea. Poti sa-ti petreci noaptea undeva dupa Cartisoara, adica pe la sfarsitul drumului. Deci o zi cred ca e prea mult. Poate dus-intors cu popasuri lungi. Depinde si de unde pleci. Daca pleci din Focsani o zi e suficient sa pleci dimineata de acasa si sa te intorci seara. Dar nu prea se merita. O sa simti nevoia sa ramai peste noapte acolo.
  9. Cum sa fie bre mult? Daca treci cu Matizul de 120km/h te rupe. Asta e beleua la el, avand motorul mic, consuma mult la viteza mare. Un motor dublu de exemplu la o viteza de 130km/h consuma mai putin decat un motor de Matiz. EU am scos si 10% pe autostrada dar am tinut-o numai cu pedala la podea in 150-160km/h. CO la Matiz stiu ca trebuie sa fie minim 90. Deci 91 ar fi ok, daca se poate spune asa. Si e adevarat ca daca e vant puternic condusul unui Matiz la drum lung devine enervant.. nu poti sa mergi mai mult de 110-120 maxim ca te arunca de pe sosea. In concluzie, Matizul este masina 100% pentru oras si mai ales la iesirea din tara nu e deloc recomandat.. doar daca nu ai alta posibilitate. Pozitie la volan aiurea, spatiu mic, senzatia ca te arunca din masina in curbe (eu ma mai tin de frana de mana din cand in cand sau de scaunul din dreapta), zgomotul mare in rulare, stabilitate scazuta mai ales la viteze mai mari... nu mai zic cand treci pe langa un tir. Cred ca cel mai bine ai putea sa inchiriezi o masina pentru cateva zile, ceva pe motorina. Ar fi mult mai convenabil. Cu economia facuta la carburant ti-ai scoate 2 zile de chirie, plus confortul, viteza mai mare deci faci mai putin timp pana la destinatie, si nu mai zic de siguranta.
  10. Daca stam putin sa ne gandim toti aberam pe aici.. da zi-ne cum sta treaba cu basculele mai bine.
  11. Basculele se afla, in pereche, in partea din fata si spate a masinii langa roti si au in principal rolul de a oferi stabilitate. Daca se rupe sau se defecteaza una din ele supera atata stabilitatea masinii cat si directia. Sa ma corecteze cineva daca aberez aiurea.
  12. Nasul_nasilor

    CATERINCA

    Am gasit din intamplare inca un fraier... haules baules
  13. si nu numai in gat...
  14. Nu manceacas... sunt regele sexului... ia zis baby nu facem si noi.. noi doi... hai traitiar pasarica ca mai am si altele la rand... te duc la un mol, iti pun o manea si te dau ca-n filme... NU-I ASA CA TE-AI UDAT?
  15. Eu am fost la Sebastian in Berceni si m-a costat 120 lei. Si au facut o treaba ff buna. In sec2 nu stiu dar cauta pe Forum la Utile.
 

×
×
  • Create New...