Jump to content

iulianyyy

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

1 Follower

About iulianyyy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/07/1987

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    braila
  • Din
    Braila
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.2 8V
  • An
    2009
  1. Aveo 1.2 din 2009, zilele astea, la 76mii km, s-a blocat roata dreapta spate.Dupa desfacut tamburul apare cauza...sabot dezlipit. Deci e clar ca e un defect de fabricatie cumva ca apare undeva intre 60mii-100mii km. Noroc ca s-a intamplat sa ramana roata infranata la plecarea din parcare ca altfel cine stie pe unde abandonam tigaia. Am avut la munca 3 Loganuri dealungul anilor si le-am predat la 180 mii km dar nu am intampinat asa ceva.Din punct de vedere al fiabilitatii lasa de dorit Aveo. E cu adevarat masina de buget.
  2. In 36000 km,cat are masina acum,filtrul a mai fost schimbat o singura data acum 2 ani( la 29000 km).M-am interesat si la reprezentanta si au pe stoc (in caz de) la 15 lei bucata. Nu prea am gasit o explicatie clara cum se scot clemele(astfel incat sa nu trag ca nebunu' de ele) insa din ce am inteles trebuie sa trag cu un varf de surubelnita de ele,acestea fiind pe partea laterala a furtunelor.
  3. Orele aparute pe deviz sunt "ore tehnologice",exista un nomenclator pentru asa ceva.
  4. Salut ! Am cumparat si eu azi filtrul sa il schimb (eu) si am dat 16 lei pe filtru Mann iar clemele costa 12lei bucata...sunt culmea astia cu scorurile astea.Astept sa se mai incalzeasca un pic pentru a schimba filtrul,insa daca prin absurd se rup clemele alea de plastic,are ceva daca ii pun coliere mici metalice(ca cele din poza atasata)? Cineva a mai folosit coliere de plastic(soricei) dar nu prea am incredere in asa ceva.
  5. Si eu am aceeasi problema...ma gandesc sa ii curat clapeta de acceleratie...dar nu prea stiu cum sa o fac.Are cineva poze cu procesul de lucru?
  6. Raspund tot eu . Se potrivesc mai toate cele gasite prin supermerket-uri
  7. Si eu am tot jante de tabla GM pe 14' care au fost pe un Cielo,adica au et 49 si merg foarte bine.
  8. Observ ca acest model cu "facelift" are capitonata capota de la motor pe interior.La sedanul meu aceasta nu este prezenta.
  9. Gasesti sigur. Al meu Aveo e fabr martie 2008 si am descoperit k are CB.
  10. Ultimul consum calculat de mine:7,8-7,9:d.De 22 litri am facut 280km din care in jur de 50-60km facuti asa in fuga pe centura pentru a ocoli aglomeratia cand doream sa traversez orasul..restul de 220-230km facuti in oras la un mers mai nervos cand era nevoie.Precizez k am motor de 1.2 8v...Mi se pare un consum ok.
  11. Ieri m-au sunat cei de la Radacini Braila sa imi aduca aminte ca la sf lunii iunie trebuie sa fac revizia de 1 an.Mi-au zis si un scor pt asta...650ron...Astia profita la greu de noi pe motiv de "garantie"....Acum sunt in dubii daca voi mai pastra garantia ca am gasit un mecanic bun si mi-a zis ca ma rezolva el de revizie si o sa ma ajunga max 300ron...
  12. Poate ce dimensiuni are display-ul computerului de bord...
 

×
×
  • Create New...