Jump to content

hellcat

Membru
  • Content Count

    580
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by hellcat

  1. Adaug in lista materialelor din pasla auto un nou produs, o pasla supracompactata, de 4 mm grosime, la 650g/m2, ideala pt aplicarea in locurile stramte, de genul fetelor de portiera, plafon, perete despartitor habitaclu-compartiment motor. Pret: 10 lei/m2. Celelalte 2 sortimente de pasla, cea de 10mm panzata si cea cu adeziv sunt in stoc permanent.
  2. Adaug un produs nou, o pasla de 6mm grosime ce are in componenta un suport adeziv foarte puternic. Materialul se prezinta la coala de 100x80cm - pret: 13lei/coala.
  3. Am acum un nou sortiment de pasla, de 10mm grosime, cca. 750g/m2, panzata pe una din fete, de aceeasi f buna calitate. Pret: 10 lei/m2.
  4. Folie 100% transparenta stone guard pt. protectia farurilor, proiectoarelor, capotei, spoilerelor: 31cm x 100cm = 35 lei (transport prin posta inclus). 62cm x 100cm = 60 lei (transport prin posta inclus). BONUS - Gratuit folie transparenta galbena pt proiectoarele de ceata!
  5. Pasla clasica Materialul se prezinta la coala de 1100x800mm, adica 0,9m patrati, 10mm grosime. Are 650g/m patrat, doar fibra de bumbac, f bine compactata si tratata ignifug. Pret 10 lei/bucata. Pasla panzata Pe langa pasla clasica adaug un nou produs, din categoria materialelor insonorizante auto, o pasla supercompactata, acoperita pe ambele fete cu o panza hidrofoba, de 8mm grosime. Ideala pentru insonorizarea portierelor, hayon, aripi spate, perete despartitor habitaclu/motor. Pret: 12 lei / 1m patrat. Insonorizant autoadeziv Material pe baza de bitum, reduce zgomotul produs de rulaj prin absortia vibratiilor, se aplica pe suprafetele metalice de mare intindere (portiere, aripi spate, portbagaj, podea, plafon), se prezinta la bucati de 50x20cm, 3,5kg/m2. Pret: 20 lei/bucata. Insonorizant cauciucat Se prezinta in 2 variante, la bidon de 1L, culoare neagra, pt aplicare cu pistol si spray de 500ml culoare gri. Aplicabil pe caroserie. Pret: 50 lei/bidon 1L; 40 lei/ spray 500ml. Ceara pentru cavitati Se prezinta in 2 variante, la bidon de 1L, pt aplicare cu pistol si spray de 500ml. Pret: 45 lei/bidon 1L; 40 lei/spray 500ml. Contact pe pm, mail: forum.renault@gmail.com sau tel. 0722.163.554
  6. Vand 2 anvelope Nokian XL de vara, 185/55 R15 in stare f buna, uzate uniform. DOT 2007. Pret: 100 lei/ambele anvelope. Sunt interesat si de un schimb cu o janta de tabla noua/de pe rezerva clio sau logan pe 15" cu ET 43 !!
  7. Vand Lampa semnalizare stanga fata Tico, noua si de origine - completa, inclusiv bec! 20 lei. O trimit cu posta ramburs. (cca. 5 lei).
  8. Cumpar jante de tabla Matiz!!
  9. Federal SuperSteel657 Singurul model m+s pe care l-am gasit pe dimensiune de matiz. Luate online de pe cauciucuridirect.
  10. Oferta permanenta! Folie transparenta 31cm x 65cm (suficienta pt 2 faruri de Matiz) = 23 lei (transport prin posta inclus).
  11. Da, anuntul e valabil. Contact pe pm
  12. Am o nelamurire vizavi de aplicarea regulamentului la sectiunea Bursa cauzata de unul din moderatorii acestei sectiuni, salex. Am fost avertizat cu warn si stergerea topicului cand am dat un "up" acelui topic, intelegand faptul ca am incalcat regula - fara "bumping" la Bursa. Ok, am inteles si m-am conformat, insa acum observ mai multi useri care se folosesc de acest procedeu de a-si aduce in fata topicul, fara a fi avertizati. Unii sunt tolerati si altii nu?...sau cum?...s-a schimbat regulamentul intre timp?
  13. Da, exact. Setarea/modificarea celor 4 trepte de intensitate se realizeaza cu ajutorul unor jumperi amplasati pe placa modulului.
  14. Modulul actual, nu...e proiectat pt becurile fazei lungi. Dar daca vrei ceva personalizat, spune-mi si incercam daca se poate.
  15. Sunt in masura sa anunt aparitia unei noi versiuni de modul drl, v4...model ce vine cu cateva noutati: - dimensiuni reduse Lxlxh = 52x40x25mm - doar 3 fire de conectat, in sistem plug&play - optional fir de conectat pe semnal frana de mana (cand frana de mana este trasa, drl-ul se stinge) - pret cu 33% mai mic decat versiunile anterioare. In rest modulul ramane cu aceleasi optiuni, cu intensitate si delay presetabil in 4 trepte. Interesul acordat in ultimii 2 ani asupra acestui concept de iluminare pe timp de zi, testarea in mod continuu a unor noi versiuni si nu in ultimul rand clientii care au avut incredere in aceste module, ne-au permis sa ajungem la performantele actuale.
  16. Da, mai este valabil, e un anunt permanent. Cum nu se pot da up-uri...n-am ce sa scriu. Detalii ti-am trimis pe pm.
  17. Din pacate nu exista ca reper acele garnituri. Am trecut prin situatia asta, m-am interesat in toate partile si am stat de vorba cu diversi specialisti in instalatii de ac. (nu ma refer la incarcatori de freon dupa ureche). Problema nu e de la garnituri, ele ar etansa cum trebuie, ci e de la materialul carcasei compresorului, un material ce se erodeaza chimic in timp. Solutia este un alt compresor, nou sau sh. Am fost surprins cat de comuna este aceasta problema, abia la al treilea compresor am dat de unul care sa nu scape pe la imbinarile carcasei, pt ca am mers pe varianta sh. Toate functionau f bine insa pierdeau freon pe la carcasa.
  18. Vand fulie compresor aer conditionat de Matiz, de fapt accesoriile ce se observa in poze. Piesele sunt noi. Pret 120 lei sau schimb cu 2 jante de tabla de matiz.
  19. Eu am auzit de completat...e acelasi lucru?
  20. Am nevoie de un stop dreapta pt Matiz, evident il vreau fara defecte. Astept oferte!
  21. Oferta! Folie transparenta 31cm x 65cm (suficienta pt 2 faruri de Matiz) = 20 lei (transport prin posta inclus).
  22. 1. Folie 100% transparenta stone guard pt. protectia farurilor, proiectoarelor, capotei, spoilerelor: 31cm x 100cm = 30 lei (transport prin posta inclus). 62cm x 100cm = 55 lei (transport prin posta inclus). 2. Folie transparenta galbena, se poate folosi pe proiectoare: 31cm x 32cm (se pot colanta 4 proiectoare renault) = 25 lei (transport prin posta inclus).
 

×
×
  • Create New...