Jump to content

CrisR

Membră
  • Content Count

    148
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About CrisR

  • Rank
    Cris Rebel
  • Birthday 03/12/1977

Contact Methods

  • MSN
    -
  • Website URL
    http://www.contaconta.ro
  • Gender
    Female
  • Yahoo
    crisraicu

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    multiple si diverse
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet / Mitsubishi
  • Model
    Kalos 1.4 16v / Colt CZ3 109cp
  • An
    2005/2007

Recent Profile Visitors

3129 profile views
  1. Una bucata motan persan atipic: nu-i place sa fie mangaiat, doarme in cada, apare din orice colt al casei cand aude zgomotul apei in chiuveta, il periem cu...aspiratorul, joaca fotbal ! Pe atunci...avea 2 luni. Si acum...la 9 luni
  2. CrisR

    La Multi Ani

    Multumesc, multumesc ! Toate cele bune si voua ( ...incerc sa trec pe la club joia urmatoare...da' nu promitez....) A...varsta e gresita pe forum, am 23 de ani
  3. CrisR

    La Multi Ani

    Va prea foarte multumesc de urari, primite pe diverse cai de comunicare. Numai bine la toata lumea!
  4. Salariul tau este super ok. Dintr-un "butic" NU vei scoate asemenea castig vesnic-pururi : autorizatii ( primarie, sanepid, pompieri, protectia si inspectia muncii, administratie, etc ); controale: tot astia, darile la stat ( salarii, TVA, alte taxe, impozite ). Nu te gandi ca vei sta acasa si vei controla afacerea prin telefon, ca o sa ajungi sa aduci multi bani in firma. Iar daca nu apari pe piata cu produse noi, desosebite, musai ieftine, nu ai sanse. Cunosc multe persoane care acum regreta ca au investit toti banii in asa ceva ( magazine cu haine, vinuri, incaltaminte ), bataie mare de cap. Cu marfurile alimentare + maruntisuri e la fel, ii "inghit" supermarket-urile.
  5. leana 2 buc uskt2005 - 1buc ami - 3 buc closchkutza - 1 buc Wolfman - 1 buc cpop - 1 buc adycez - 1 buc mirel - 1 buc (o plateshte Ileana ) VAXXi - 5 buc ovidutz - 1 buc Zuy - 1 buc nrares - 1 buc (si pe a mea o plateste Ileana) 24000000.gif CrisR - 1 buc.
  6. Fiecare cu impresiile proprii, si nu pot sa-ti dau dreptate, Dreamlike, decat la partea cu aglomeratia. Tocmai ne-am intors intr-un mic "sejur" de 4 zile in Sibiu pe care il declar "super super fain". Am plecat de acolo cu parere de rau si sigur vom reveni. In primul rand atmosfera: capitala culturala. In centru erau diverse spectacole ( targul mesterilor olari, concert Jethrotull, concertul ad-hoc al unei trupe din peru - RAZA, etc ), lume multa iesita la plimbare, fara fitze ci doar sa se simta bine. Nu prea am auzit claxoane, desi era aglomeratie. Terasele mi s-au parut mai mult decat ok, preturile la fel, ca sa nu mai zic de shopping. Sunt multe de vazut, atat in Sibiu cat si in imprejurimi. Duminica am reusit sa ajungem si la "Festivalul branzii si tuicii", acolo da aglomeratie!!
  7. CrisR

    Bancuri

    Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice: - Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - Inseamna ca e o masina tare! - Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde. - Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari! - Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el: - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. - Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista! - Ba se poate! I-am cumparat un cantar!
  8. CrisR

    La Multi Ani

    La Multi Ani Roxana !!!! Sanatate multa si un dram de noroc, pe restul le rezolvi tu !!!!
  9. CrisR

    Bancuri

    - Ce are 2 ochi si 150 de dinti ? - Un crocodil. - Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi ? - Un autobuz cu pensionari ! 3 intrebari un singur raspuns - de ce ramane femeia gravida? - de ce ramane ursu fara coada? - de ce se arde painea ? Raspuns: ca n-o scoti la timp... Ce face un tigan prima data cand deschide un computer ??? Se uita in recycle bin !!! De ce barbatii alearga dupa femei cu care nu au de gand sa se insoare? Din acelasi motiv pentru care cainii fug dupa masini pe care nu au de gand sa le conduca!
  10. CrisR

    La Multi Ani

    La multi ani, Viorel !!!
  11. 1. Cel mai aberant membru - M.E. 2. Cel mai off-topic membru - Sebian 3. Cel mai indoctrinat membru - Lucian M 4. Cel mai glumet membru - Sharpe / Obi wan 5. Cea mai faina masina de pe forum : hawkeye 6. Cea mai tunata masina de pe forum-- 7. Cel mai tehnic membru - Tolin 8. Cel mai suparacios membru - - 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - Nfs 12. Cel mai agramat membru - - 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru- Senna 16. Cel mai sexy membru - - 17. Cel mai bun driver - Wolfman
  12. CrisR

    La Multi Ani

    La Multi Ani, Tigrutza!! Sa ai parte de multe lucruri frumoase !
  13. Azi am primit oferta noua de la Metro: role Beetle Roxa : 166.48 lei. Pareri, sfaturi, sugestii, reclamatii?
  14. Dupa injectie multipunct mai scrie ceva: MIVEC. Sunt economist, asa ca... http://en.wikipedia.org/wiki/MIVEC !! Am spus cateva posturi mai sus: in conditii normale de trafic consuma 8.3-9%, in ambutaiaje / aglomeratie consuma 10-11%. Se simte cel mai bine la peste 3000 ture, mai ales pt consum. Si e vorba de colt 1.5, nu de 1.1.
  15. Adica asta: "tip motor: MPI (injectie electronica multipunct) MIVEC"
 

×
×
  • Create New...