Jump to content

gustibus

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About gustibus

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    ploiesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    ph17the
  1. cat dai pe o nubira 1 din 1999 cu AC,oglinzi si geamuri electrice,CV Automata,volan reglabil , sti varianta CDX.
  2. cei care vor sa faca retus la masini si au vopseaua 92U sa tina cont ca sunt 17 nuante ale acestui cod :http://klarapp.policolor.ro/Color/Colors.aspx deci atentie la ce cumparati !!
  3. incearca si schimba filtrul de benzina ca s-ar putea ca asta sa fie problema daca nu a fost schimbat de mult timp .Filtru inbacsit iti poate aduce si alt necaz;arderea pompei de benzina.
  4. Am fost din nou cu masuna la service.Au desfacut chiuloasa si au zis ca nu sunt semeringurile bune ca pe acolo se mananca uleiul.Am cumparat iar garnitura de chiuloasa setul de semeringuri au montat la loc si in continuare mananca ulei 1L la 500km.Plus ca dupa ce pornesc motorul la 5 min mi se aprinde "cekul"si nu se mai stinge deloc.Stie cineva ce problema am in afara de faptul ca am ales cel mai prost service(cred) din Ploiesti cel de la Sala Sporturilor de langa patinoar(Aviz Ploiestenilor)
  5. da sau schimbat si semeringurile la supape chiar acum am fost la ei la service si dupa multe telefoane ale lor pe la diferiti"mecanici"m-au indrumat la un service autorizat Daewoo pentru o scanare.Am programare vineri dimineata la 8.00. Am facut can 1700 km de cand au facut motorul si tot consuma.Mecanicul zice ca a facut totul ca la carte ca este mecanic de 41 de ani si a lucrat pe fel si fel de masini.Eu l-am luat pe incredere si nu am stat langa el cat a facut moroul cu toate ca ma sunat sa-mi spuna ca se apuca de el si daca vreau sa asist la montaj.
  6. Eu am facut recent o interventie la motor la service.Am cumparat set segmenti, set coplet de garnituri,curea distributie plus rola de intindere si cea de ghidaj,curea alternator,au rectificat scaunul la supape si supapele,am mai cumparat ulei 10w40Aral,si antigel toata treaba m-a costat aproape 2000 ron.Problema este ca mananca ulei cam 1L la 500km Iar la esapament se vede usor un fum alb.este normal sa se intample asa ceva? Am o nubira 1din 1999.
  7. Cine a-mi poate spune daca pompa de la spalatorul de parbriz de la Nubira 1 este compatibila cu alta de la alt autoturism.
  8. treaba cu portierele inghetate am patit-o si eu am suflat in broasca cam o jumatate de ora si am actionat cu cheia intermitent cu suflatul si am reusit pana la urma sa deschid masina treaba este ca nu trebuie sa spalam masina cand se anunta temperaturi sub 0.OC va dati si voi seama ce frustrare ai cand pleaca toti din parcare si tu te invarti pe langa masina cum da caldura desfac si eu portierele si curat tot mecanismul de deschidere si al ung cu vasilina siliconica
  9. nu este de loc bine sa aveti scantei nicaieri la masina decat intre electrozii de la bujie indiferent de marca masini
 

×
×
  • Create New...