Jump to content

monty

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

About monty

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/05/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    zalau
  • Interests
    Motoare
  • Din
    zalau
  • Auto
    Opel Manta
  1. monty

    "Asistenta" pe masina

    toline de acord cu tine. Treaba este Cat lasam computeru sa hotarasca in locul nostru? Computeru stie sa decida ce a fost invatat nu si ce nu a fost invatat. Asa este precum cu hotul si cu lacatusul.Cu cat lacatusul face un lacat mai sofisticat si mai complex cu atat il ajuta mai mult pe hot. Ca sa explic : intotdeauna hotul va gasi o cale la care lacatusul nu s-a gandit la fel cum intotdeauna in trafic gasesti o situatie la care nu s-a gandit producatorul cand a invatat computerul sa decida si masurile pe care sa le ia. Si apoi cu cat un sistem este mai complex cu atat e mai putin fiabil.
  2. Am bagat 42.8 l la aprinderea indicatorului .Am fortat putin nota .Cred ca l-am umflat putin
  3. cineva din conducerea gm o fi avand relatii cu cei de la meta caci numai asa ceva accepta.MONOPOL
  4. La alarma din cate stiu eu se leaga de becul de la portbagaj.daca acesta se aprinde dintr-o cauza sau alta e posibil sa aprinda plafoniera.
  5. Fereste-o de ulei de slaba calitate,de benzina proasta,de gropi in general si in rest de alte masini sau obiecte ce nu apartin partii carosabile.In rest sa te duca unde vrei si cum vrei.
  6. monty

    Despre Garantie

    La voi?Lucrezi la vreun dealer?Ca daca da vin sa-mi rezolv eventualele probleme acolo .
  7. monty

    Despre Garantie

    Sper sa nu ai . Eu ma prinsesem cu oamenii de la service la discutii si ei mi-au spus.Si dupa ce discutia s=a aprins a venit directorul si i-am zis buba.M-a linistit dar numai pe moment. Oricum nu e o chestie care sa o las asa daca ajung la o problema de genul asta.
  8. monty

    Despre Garantie

    mi se pare corect ce spui asa dar altceva ce este foarte important. Ati avut probleme cu caseta de directie??? Daca da v-au schimbat-o?? Daca v-au schimbat-o cu cea noua ati avut problema?? Pt ca din cate stiu eu nu se schimba si a doua oara in garantie!!
  9. Lacetti 5 usi ***** beton. Te sfatuiesc motorul de 1,8
  10. Stii cum este? e asa ca noi ne chinuim sa-i dam de cap ca si utilizatori de kalos dar ei au la dispozitie si logistica de chevy si tot nu i-au dat de cap.Sa fie oare dezinteres din partea lor? Cat despre supapele ingreunate eu sper ca pana acolo e mult? Dar mai stiu ca in kalos mu am bagat decat benzina de la omv sau mol. Intrebare? Sa fie benzina atat de proasta? nu prea cred. Sa fiu eu sau sora mea sau cumnatul meu ca si persoana aceea de la service cu 1,2 toti soferi aiurea.Sau altii care au mai postat. Nu prea cred. Toate astea au un numitor comun : masina si service Undeva aici e o problema. La masina foarte posibil pt ca nu-i place ceva La service pt ca nu recunosc ca au o problema Si la supape ingreunate sa stiti ca engine check palpaie De aici incolo ramane sa vedem cum evolueaza service-urile sa rezolve problema
  11. monty

    Despre Garantie

    Sa stii ca nu cred ca o sa se puna problema expertizei.O sa zica nu si gata. Dar cred ca e o chestie cu judecata ca poate asa vor face ceva, In rest iti doresc din toata inima sa nu ti se intample.Nici tie si nici altcuiva. Daca vrei sa incerci du-te la vreun dealer si da-o la plesneala cum ca ti-a cazut ambreiajul.Sa vezi ce zic si zi0mi si mie Clima. Daca se goleste platesti incarcarea sau nu? Ca doar freonul e consumabil.De cate ori pe an
  12. monty

    Despre Garantie

    Sa ma ierti daca sunt prea indraznet dar cum arati tu ca e viciu de fabricatie si nu de exploatare.Asa cum iti arata ei ca tu ai mers cu piciorul pe ambreiaj, nu? Poti sa zici orice dar la urma cred ca o sa-ti pui aceeasi intrebare ca si mine. Ce mai acopera garantia asta? sa zic la vreo 16000 ramai fara el. daca e la pana in 1000 e una dar la vreo 16000-20000 ei zic ca e viciu de exploatare.Poti sa demonstrezi ca nu? Nu prea stiu cum?
  13. Daca-mi permiti .S=a aprins cumva martoruli 'engine check'. Dca da du=o la servce si daca nu stiu aia ce sa-i faca spune-le tu
  14. monty

    Despre Garantie

    Asta era usor de inteles. Ceea ce spui tu e corect si nu o sa sustin altceva.Dar spune tu ce faci de exemplu daca ti se distruge ambreiajul(consumabil) si nu zic ca nu se poate sau ca se poate dar sa presupunem ca da. KIt-ul de ambreiaj ar fi peste 400 eur daca schimba si placa de presiune ca deh e tot consumabil si rulmentul de presiune si uite asa ajungi la vreo 800 eur.Sper din toata inima sa nu patesti asa ceva ca nu e de dorit.Nu doresc nimanui
  15. Sper sa nu mai ajung la ei cu problema asta.Pana acuma e ok si se pare ca au facut treaba buna.Daca nu se mai intampla nimic si benzina se va imunatati odata cu cresterea pretului ei atunci poate nu mai ma gandesc asa vehement la arcuri.
 

×
×
  • Create New...