Jump to content

roctandrei

Membru
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

About roctandrei

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Fetesti
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    IL99PWR
  1. Intrebare:in ce situatie se schimba toate supapele de admisie la cielo dohc?Am gasit asa ceva intr-un motor,cele de evacuare sunt neschimbate.Motorul avea supapele schimbate,dar fara sa aiba scaunele refacute la ele.Mergea binisor,dar avea o bataie care se percepea mai mult inspre admisie.
  2. Incearca la Bilstein,fabrica din Sibiu in colaborare cu firma mama germana.Suns si iti trimit prin curier.
  3. Am o masina Daewoo de noua si in 6 ani si ceva am aproape 200kkm si am sa imi permit sa va dau cateva sfaturi.Daca vreti sa tineti masina mai mult de 4 ani si peste 100kkm atentie la durata schimbarii uleiului.Daca o tii doar perioada asta puteti baga ulei Gm si cu schimb la an sau 30kkm cu filtru ulei obligat,filtrul de aer la an sau 2 daca rulajul e mic,filtrul de polen la an sau 2 daca rulajul e mic,cel de benzina la 3 ani sau 60kkm,bujii la fel.Daca masina o vreti pentru o viata uleiul neaparat intre 10 si 15kkm,toamna-iarna 5w30,primavara-vara 5w40 doar Castrol Edge si/sau Slx Profesional,Motul 8100 Excess sau X-clean pt diesel cu filtru particule(sunt bidoane de 5l la 150lei),LiquiMolly sau Repsol=putinele uleiuri necontrafacute si de certa calitate.Am facut acest lucru la masina mea si la km de acum nu am reparatie la motor,masina consuma cel mult 100g ulei in 10kkm.Uleiul Gm sau Daewoo dupa 6kkm il consuma ajungand la 10kkm la cateva sute ml.Nu Aral,nu Magnatec 10w40,nu Elf,Valvoline,Mobil sau celelalte mizerii.Am testat de toate si la -1 grad Celsius cu ulei nou(5w40 Aral din bidon insemnat Made in Germany) bateau culbutorii si tachetii de imi venea sa urlu.Dat ulei jos imediat,pus Motul si mergea ca uns.Am pornit la -22 grade anul trecut si torcea,deci...succes.
  4. Am luat Beru si sunt supertari.Au 1;2 -1,4 kohmi dupa 2 ani functionare.Fac toti banii.
  5. Telescope sunt noi,dar le.-am luat degeaba ca nu ele erau defecte la masina.Sunt cu ulei si gaz(azot).Noi,factura,garantie 2 ani.0764689200 nr contact.Mentionez ca cielo al meu euro 3 la 140000 km cu aces tip de telescop a trecut testul de suspensie.Mentionez ca sunt de spate.
  6. salut! am si eu o intrebare am vazut ca esti din fetesti vreau sa montez o instalatie gpl secventiala tomasetto in fetesti ai ideie de servisu minigaz ro srl de pe str depoului nr 63 .ma ajunge mai ieftin fata de constanta unde e 2400 si in fetesti 1950 ron.multumesc pt un eventual raspuns.

  7. Mi-au ramas diverse prin garaj majoritatea noi si nefolosite si poate folosesc cuiva.Preturile sunt negociabile,mai mult as spune cat poate sa ofere cel interesat.Ar fii o inchidere completa XPO-50 ron,inchidere XPO pentru coupe si portbagaj-cea ambalata de Funcurier care s-a intors de la un om neserios,5 inchideri pentru portbagaj 15 ron,volan calibra 70 ron,senzor alarma dual zone 150 ron,4relee pentru bixenon moving tipe h4 la 20 ron bucata,diverse relee auto noi,evacuare toba cu carbon real,ceas auto german cu sigla Renault 50 ron,.Am pus pret pentru politica siteului.emilio100ro sau 0727364388 Poze aici-http://www.daciaclub.ro/-VAND-inchidere-centralizata-si-diverse-componente-t169831.htm
  8. Am verificat cateva uleiuri de prin magazine.Din pacate sunt multe facute in Turcia-pe unele chiar scrie.Mai gasesti si cate unul facut in Franta sau Belgia.Restul in UE si se pare ca sunt de calitate incerta,dar si multe la Total Lubrifin BV.Asa ca incercati sa bagati ceva cu origine cat mai sigura-Omv se incadreaza si el aici.Motul la fel,dar este mult mai scump si mai greu de gasit.Daca motorul permite-nu consuma prea mult ulei -incercati pe cat posibil un sintetic.Si nu bagati aiditivi sau flush pentru spalare.Am vazut de curand cate lucruri rele faca acestea doua pentru mototarele de Cielo si nu numai.Motorul meu la 92000km -facuti in 3 ani-a pupat o verificare de axa cu came si tacheti.Uzura dupa functionare cu uleiri sintetice este aproape insesizabila-la acest numar de km multi au schimbat deja un ax.Am bagat de 2 ori Duralube si cred ca mai bine de cei 300 de ron mai cumparam 2-3 schimburi de ulei.Aveti grija ce bagati in ele ca de ele depinde viata motorului.Dupa 5500 km de la schimb vad consumat doar 300 grame de sintetic.Cred eu ca este bine.Merge si dupa 100000 tot cu sintetic-recomandat in mod special ca nu se scurge la fel de usor in baie ca si cel semisintetic.
  9. Curea AC originala GM Koreea 18 ron si curea accesorii Gates(cea originala este gates si patentata apoi Daewoo)35 ron,rulmenti fata SKF 52 bucata,spate originali GM 15 mic si 18 mare(KBF parca sunt).Cureaua de ditributie era GM 205 lei,rola canada 150 sau kit cu ambele Bosch 195.Pompa afam 150 ron.SloboziaUlei ARAL SYN 5w40 100 ron-cam suspect mi se pare pretul,dar l-am bagat cu un Duralube.
  10. Exact aceiasi chestie am patit eu azi.Intramplarea face ca am 91000km si pot spune aceleasi lucruri ca si el.Cureaua schimbata de 30000km praf-originala Gm.Pana i-a dat de cap mi-a curatat tachetii,a verificat axa cu came,pompa de ulei.Toate super.Cred ca de acum nu voi mai cumpara curele coreen.Ce imi recomandati?
  11. In realitate arata mult mai bine!Nu se vad diferentele de contrast!
  12. Nu gasesc decat Packard peste tot de la 70 la 110 ron sau Bosch la 60 ron.Unde pot gasi Tesla?
  13. Imi raspund singur,de fapt o fac pentru cei neinformati ca mine.Cielo OHC model vechi are un anumit tip de cablu de acceleratie,model DOHC are unul foarte lung si cel Ohc euro 3 are un alt model aproape la fel ca la cel noneuro OHC,dar mai lung cu 13cm si cu o alta prindere la pedala de acceleratie.Au preturile pe la 25-30 de ron toate.
  14. Bosch 4 cu 4 electrozi.Nici o diferenta.Am vazut ca se poarta mai nou NGK,dar atentie ca nu sunt japoneze ,cu coreene sau franta.A folosit cineva Denso sau Ngk,dar japoneze standard sau iridium,platinium?Cum se comporta pentru ca am inteles ca masinile pe gaz suporta cel mai bine Champions.La motociclete se preteaza excelent Ngk standard si mai ales iridium.
  15. Garnitura chiuloasa GM 65 ron,antigel origine 20 ron litrul,simeringuri axa cu came si palier sau ceva de genul asta 20 ron ambele,filtru de ulei GM 15 ron.Atentie la ce cumparati ca am pierdut la ulei din cauza unui filtru de ulei Champion...si nu numai din cauza lui.
 

×
×
  • Create New...