Jump to content

DomnulRobert

Membru
  • Content Count

    135
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DomnulRobert

  1. Si eu am problema asta...inregistreaza kilometrii ocazional cand are chef . De vreun an e asa , nu am incercat sa-i fac nimic..check engine-ul s-a aprins si el dar dupa mult timp de cand a aparut problema asta cu kilometrajul. Nu stiu daca are legatura..mi-am curatat clapeta de acceleratie si s-a stins check engineul o perioada..acum e iar aprins .
  2. Cum se schimba becurile de pe frana la kalos sedan ?
  3. Am si eu un kalos 1.4 8v, la mine deja are zgomutul asta de vreo 3 ani..nu a crapat nimic pana acunm . Deci sa inteleg ca daca schimb ambreiajul nu o sa mai faca asa ?
  4. Am mai intrebat pe undeva, dar nu mi s-a raspuns : Care este uleiul stock de cutie pt un kalos 1.4 , 8 valve ? si care are fi un ulei mai bun decat cel original ?
  5. ce ulei se pune in cutie la un kalos 1.4 8 valve ? care e uleiul stock si care ar fi alternativa mai buna ?
  6. Mai eu nu inteleg cum de schimbati discurile de frana asa des...cineva le-a schimbat prima data la 22 de mii..altcineva de 4 ori pana la 80 de mii..sunt chiar asa proaste ?? O alta problema vad ca e caseta de directie care se schimba intr-o mare veselie..
  7. Cum o sa functioneze o alarma montata pe o masina care nu are decat inchidere centralizata adica nu are deschidere si inchidere usi din telecomanda ?
  8. Dar o sursa de iluminat in torpedo se poate pune ? Din cate stiu eu nu are nici un model de kalos asa ceva
  9. Cine vrea sa se intalneasca cu mine ca sa 'auda' zgomotul respectiv sa-mi dea un PM!
  10. Aici se pot specifica ce probleme au aparut si la cati km parcursi, DOAR SA SPECIFICATI !
  11. fftopic: Daca vrei poti sa mi-l imprumuti mie cateva zile sa merg cu el
  12. Probabil ca tot 1.4 16V... Sunt curios daca o sa apara problema asta si la Aveo avand in vedere ca motorul este identic.
  13. Pt lucian79 : Ce motor avea kalosul ala cu 100.000 km ?
  14. Chiar daca are gaurile alea de aerisire ..cum spuneti voi de logan ( care de fapt nu sunt de logan) interiorul mi se pare mai placut decat la kalos. La exterior..e discutabil..pare un kalos mai umflat dar imi place. Ce ma enerveaza e faptul ca nu au fost si ei in stare sa puna un motor mai mare cum ar fi un 1.6 asa cum are noul accent, asa cum o sa aiba si loganul..
  15. Pleopele de cielo nu se potrivesc chiar perfect . Cel mai bine e sa gasesti pe cineva sau o firma de tuning care face la comanda tot ce vrei din fibra de sticla. Te duci cu kalosul la ei , ei or sa se uite or sa masoare etc..si iti pot da mai multe variante de pleoape. Cred ca poti sa gasesti pe 4tuning
  16. L-am vazut eu in curtea de la di-bas fundeni cu numere rosii. Avea jante de tabla de 15 si era caramiziu . Nu stiu care e treaba cu el , dar in showroom nu era niciunul.
  17. Ma scuzati daca nu am fost suficient de atent, dar am si eu o intrebare : problema asta a aparut numai la motorul cu 16V ?
  18. Ceva de genul asta mi-au zis si cei de la service . Mi-au zis ca or sa vada la urmatoarea revizie ca e posibil sa-si revina. Desi eu nu cred pt ca la mine zgomotul respectiv a inceput sa se auda cand cand inca era cald afara.
  19. Bine , poate am exagerat putin dar oricum nu te poti baza pe ele.
  20. Vad ca , chiar nu vreti sa intelegeti ca este vorba despre o problema (cel putin in cazul meu). Cine nu ma crede , stabilim o intalnire si auziti cu urechile voaste , pentru ca asa ne contrazicem degeaba si fara rost.
  21. Nu stiu cum sunt cauciucurile hankook desi cei mai multi spun ca sunt mai proaste decat kumho (e ca si cum ai spune ca ceva e mai prost decat altceva prost) . Ei bine eu am kumho si cel putin iarna sunt un adevarat pericol.
 

×
×
  • Create New...