Jump to content

Stefan Adam

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stefan Adam

  1. Comanda ferma : covorase cauciuc gri + tavita portbagaj normala Seat Cordoba. Ai PM cu datele de expeditie. Multumesc mult.
  2. Multumesc mult TheMircea pentru covorasele gri de Tiguan. Ca de obicei, comanda livrata rapid si produsele super. Ca dovada, mai lansez o comanda de covorase gri si o tavita portbagaj pentru Seat Cordoba 2005. Spune-mi te rog, cand sa-ti trimit PM cu datele de expeditie.
  3. Multumesc pentru promptitudine. Beneficiarul covoraselor urmeaza sa primeasca masina in 2-3 saptamani. Masina va fi gri cu interior de piele gri. O sa-i transmit oferta de covorase personalizate si pana vineri o sa revin cu o comanda ferma, cu respectarea conditiilor mentionate de tine ( daca va dori personalizate ).
  4. Buna dimineata. Covorase si tavita, pentru Vw Tiguan ai pe stoc ? Ce culori sunt disponibile ? As dori covorase gri daca-i posibil. Multumesc.
  5. Multumesc TheMircea inca odata. Sotia a ridicat coletul astazi. Totul rapid si prompt ca de obicei.
  6. Perfect. Le poti trimite saptamana viitoare ( covorase + tavita ). Daca nu mai ai datele de contact, astept PM. Multumesc.
  7. Salut Mircea. Spune-mi te rog daca ai pe stoc covorase si tavita pentru Toyota Rav 4 din 2009 si daca nu sunt pe stoc in cat timp se pot aduce. Mi-ar trebui la inceputul lui februarie. Multumesc.
  8. @ Mircea . Cam la cat se va ridica operatia ? Asigura si rescrierea softului original inainte de revizii ?
  9. OK. Multumesc pentru poze si imi cer scuze pentru posibilele neplaceri cauzate. As dori una ca cele din primul set de poze, pentru Noul Fiat Fiorino. Daca nu mai ai datele de contact, spune-mi si le trimit pe PM. Cam in cat timp o poti aduce ?
  10. Am reusit sa vad pozele in final. Astept si poze ale altor modele inainte de comanda. Multumesc.
  11. The Mircea , multumesc pentru raspuns. Am mentionat firma respectiva pentru ca la data la care am cautat pe net erau singurii ce ofereau sisteme de prindere dedicate, dar nu tin neaparat sa fie produsa de ei. In mod categoric o sa comand de la tine pentru ca m-am convins de calitatea produselor oferite, insa te rog , daca mai ai si alte modele diponibile sa mai postezi niste poze pentru ca pe astea nu le pot mari, ( nu stiu, poate-i de vina conexiunea). Multumesc.
  12. Salut TheMircea, Aduceti si cotiere dedicate ? Pe site n-am vazut nici o oferta. M-ar interesa un Armster pentru Fiat Fiorino 2008.
  13. Frumos delfinul. Sa te poarte sanatos fara probleme.
  14. Se apropie revizia de 30000 km, iar in urma cu vreo doua luni mi-a aparut la masina un troncanit suspect pe dreapta spate. Spun suspect, pentru ca tot in acea perioada masina a fost lovita de un idiot in bara spate, tot in partea dreapta ( bara avea o crapatura mica ), iar zgomotul nu se auzea tot timpul ci mai ales in timpul virajelor la stanga, de parca ceva ar fi fost desprins sau slabit. Am crezut ca s-a rupt un suport al barii de protectie sau altceva pe acolo, asa ca am decis schimbarea pe CASCO. Locul operatiei vestitul Rucom Craiova, unde i-am spus fetei de la receptie ce problema are masina in afara de bara, i-am spus si aluia care a venit sa o bage inauntru - rezultatul - dupa cum de altfel ma asteptam, bara noua si acelasi troncanit care intre timp s-a accentuat. Am trimis sotia cu masina la Rm.valcea la Chevrolet unde aia au testat masina, culmea, pe asfalt curat si drum drept si i-au spun ca n-are nimic. La insistentele sotiei i-au promis ca o sa comande un telescop si o sa o contacteze. Dupa doua saptamani i-a sunat ea si raspunsul a fost uimitor : Aaaa, pai am crezut ca ati glumit !!! Asa ca i-am sters de pe lista. Va rog frumos sa-mi spuneti, daca testul de amortizoare se face la cererea si pe cheltuiala mea sau ar trebui sa-l faca service-ul in urma descrierii problemei, ca trebuie sa-mi instruiesc sotia inainte sa dea ochii din nou cu cei de la Rucom.
  15. Multumesc Mircea ! Prompt ca de obicei. Astept noutati cu privire la protectiile de praguri si portbagaj.
  16. Salut Themircea ! Comanda ramane valabila. Te rog, confirma-mi daca ai primit datele de expeditie pe PM, pentru ca trebuie trimise in Bucuresti. Multumesc.
  17. Salut Themircea ! Covorasele sunt pentru un prieten . Iti trimit datele de expeditie pe PM. Multumesc.
  18. Salut TheMircea ! Te rog frumos spune-mi daca ai pe stoc covorase de cauciuc pentru un Nissan X-trail modelul nou ( dupa 07 ) si daca pot intra in posesia lor pana pe 1 mai. Multumesc !
 

×
×
  • Create New...