Jump to content

ratusca

Membru
  • Content Count

    216
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About ratusca

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/29/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ratusca_ratu

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet, Chevrolet
  • Model
    Lacetti 1.6 Elite, Aveo 5dr 1.2
  • An
    2006, 2007

Recent Profile Visitors

3891 profile views
  1. Scuze nu am mai intrat de ceva vreme... Farurile sunt echipate complet. Kit-ul xenon - 150 lei
  2. Salut Mircea, mai am vre-o sansa sa gasesc covorase de mocheta ca cele comandate mai demult? Parca V8 le spunea...
  3. 1. probleme cu ITP 2. nu mai vreau modificari... 3. am nevoie de bani...
  4. ratusca

    Zgarieturi superficiale

    Eu am o masina orbitala cu disc de 230mm (aceea cu doua manere) pe care am folosit-o la masina cea mica (aveo). Masina nu a fost polish-ata niciodata in 5 ani. Am folosit pasta de la SONAX asta si pentru luciu asta . Rezultatul este peste asteptari, pasta fiind foarte putin abraziva. Am scapat de holograme si zgarieturi usoare dar a trebuit sa frec ceva... Drept urmare pana la urma am luat o masina de lustruit Einhell BT-PO 1100/1 E si taler de 125mm, iar pe langa ea inca o masina orbitala CMI cu taler de 125mm. Pentru aplicat pasta am luat de la OBI cativa bureti autoadezivi si blanita sintetica (tot autoadeziva) pentru talerele mentionate. Am mai luat o pasta cu grad mai mare de abrazivitate si inca una pentru finisare tot de la SONAX. Am folosit aceste ultime achizitii, pentru un test pe carcasa calculatorului meu, care a fost vopsita negru metalizat cu strat de lac deasupra (vopsea si lac auto, marca SINTO la spray). Aveam undeva o scama in lac si am inlaturat-o cu smirghel de granulatie 2000 iar vopseaua arata ca in poze. In continuare, de la smirghel, au ramas cateva urme. Nu stiu pe cine sa dau vina, pasta care inca nu este destul de abraziva, lac prost/prea moale... buretii folositi pentru aplicare... Ma gandeam sa incerc acesti bureti si pasta asta. Aveti ceva sfaturi/idei?
  5. ratusca

    Zgarieturi superficiale

    Readuc la lumina acest topic cu cateva intrebari: Ce tip de masina pentru polish auto este mai indicata? Cea cu miscare orbitala sau rotativa? As dori sa o achizitionez pentru uzul propriu. Am folosit recent una orbitala cu disc de 230mm pentru care nu gasesc decat doua feluri de pad-uri, unul din tesatura sintetica si unul ca blanita. Alte accesorii pentru polish, si la asta ma refer la pad-uri/talere, gasesc numai talere cu velcro si filet M14 si diverse pad-uri pentru ele. Din ce am inteles, talerele se potrivesc si la un flex... ar fi o solutie unul cu viteza variabila, unul mai mititel?
  6. Eu folosesc Beru UXF 79 si imi plac mai mult decat NGK BKR6IX-11 (le aveam inainte).
  7. Eu folosesc si sunt multumit. Am luat Pipercross Viper cu corpul de fibra de carbon. Aerul intra tot prin difuzorul original al masinii. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=42750 Impresiile pot fi influentate de efectul placebo. Nu am zgomot mai mare la toba sau altceva, nu am mizerii (folosesc de 4 ani filtrul), masina pare ca raspunde mai bine (repet... poate fi efectul placebo...) nu am observat un consum mai mare (acum am ajuns la 10 % in bucuresti cu AC 80% sa zic) dar aici mai conteaza si alte doua mici modificari ca sa nu mai zic de stilul de condus.
  8. Ma bate si pe mine gandul sa merg pe acolo. Mai sunt portiuni neasfaltate? As putea sa merg cu Lacetti avand in vedere ca am -3cm la garda?
  9. Salut, mai bune ca durata de viata si poate la viteza mai mare (aici poate fi si efectul placebo...). In momentul de fata folosesc de un an de zile Beru ultra x uxf 79. Fac minuni .
 

×
×
  • Create New...