Jump to content
Sign in to follow this  
NFS

Cum facem promovare la Forum?

Recommended Posts

Autocolantele sunt o metoda, cea mai comoda si eleganta (sau suporti personalizati, dar asta e alta discutie).

Mai avem: fluturasi, pe care sa-i imprastiem pe la semafoare cind opreste cite un Daewoo linga noi, sau sa-i punem in parbriz in parcare la Metro, etc...

 

Cei din provincie ar putea si ei sa stringa rindurile si sa faca si ei un meeting saptamanal... de exemplu avem 4 sau 5 membrii din Timisoara (ei ar putea sa se intalneasca si sa discute ce si cum la ei acasa :) )

 

Mai putem vorbii cu cei de la Dacia sau de la Masini.ro sa bagam si noi un anunt la ei... isi pot pune si ei la noi, la schimb.

Share this post


Link to post

- banner exchange

- google

- sit-uri gen trafic.ro

- flyere (fluturaşi)

Share this post


Link to post

- Mai e varinata "copyright Iuzer" cu postat in alte forumuri si la semnatura pus link cu daewooclub.ro

- Autocolante pe masini

Share this post


Link to post

Am înscris forumul şi la trafic.ro, merge bine contorizarea lor, suntem momentan pe pagina 19 din 47 ale secţiunii Auto/Moto.

Share this post


Link to post

Conform statisticilor de la trafic.ro, stăm bine-bine ! cam 200 vizitatori pe zi, plus în jur de 8000 de afişări ! :headbanger:

 

Suntem pe pagina 9, o urcare vertiginoasă de pe pagina 17 unde eram în prima zi. Continuaţi să vizitaţi şi să spuneţi prietenilor ! :)

Share this post


Link to post

Mwahahaha, i-am întrecut pe toţi :tongue: .

 

La trafic.ro suntem pe pagina 7, cu ~ doişpe mii de vizualizări :) .

Share this post


Link to post

pe cine am intrecut? asa de repede sarim din craca in craca?

Share this post


Link to post

Am întrecut celelalte forumuri de pe Google. Nu apărem însă în prima pagina la căutarea după "daewoo club" - separat. Mai lucrăm.

Share this post


Link to post

Io, sincer, as cauta dupa Matiz, Cielo, Espero ... si dupa criteriul asta ajung la DaciaClub :lol: :lol: :lol: ... so, cum s-ar ajunge si dupa "continut", nu numai dupa "coperta"?

Share this post


Link to post

Pentru ce vrea Flex, ar trebuei facuta o mica smecherie:

 

Topicurile de exemplu ca contina in nume Matiz, Tico, Cielo, Espero

etc iar cind vorbiti de masina,in mesaje, din cind in cind mai scapati un nume nu o porecla (ex: matizul meu, in loc de buburuza mea etc). Unul din criteriile dupa care indexeaza Google este nr de aparatii a cuvintului cautat intr-o pagina din cache.

 

:compupunch: Mai studiem...

Share this post


Link to post

Adică, niţel la modul următor, luând ca exemplu mesajul anterior:

 

Pentru ce vrea MATIZ Flex, ar trebuei facuta o mica CIELO smecherie:

 

Topicurile ESPERO de exemplu ca contina in nume Matiz, Tico, Cielo, Espero etc iar cind vorbiti de MATIZ masina,in mesaje TICO, din cind in cind ESPERO mai scapati un CIELO nume nu o porecla (ex: matizul meu, in loc de buburuza mea etc). Unul din TICO criteriile dupa care indexeaza Google este nr de aparatii a cuvintului cautat intr-o DAMAS NUBIRA LEGANZA pagina din cache.

Mai studiem...

 

:dabomb:

Share this post


Link to post

EXAGERAT dar cam ce a facut Vaxxi trebuei sa faceti cu totii, totusi nu chiar asa. Eu sint patit ... Google de la calificativ (PageRank) 9 m-a retrogradat la 0 pe

o faza de exagerare a 3 cuvinte cheie. Algoritmul de indexare, nimeni nu-l stie exact

 

 

Mai e o chestie care urca foarte tare : folosirea in titlul paginii a cuvintelor cautate. Ex:

 

DaewooClub : Forum TICO , MATIZ, DAMAS , NUBIRA, CIELO , ESPERO , AUTO

Share this post


Link to post

Am modificat şi titlul, iar în trafic.ro i-am întrecut pe Rădăcini :P .

Share this post


Link to post

i-am trimis un imeil adminului de la startpage.ro sa ne bage si pe noi la AutoMotoF1.startpage.ro

Share this post


Link to post

Am o propunere :shock: :

 

Ce ar fi sa scrietzi un email la conducerea Daewoo (nu la romanashi, la ala care nenea coreeanu' care e presedinte la Craiova). Ii explicatzi ca avem un club WOO etc. Ii explicatzi ca in felul acesta ajutatzi fabrica facind publicitate, sprijin pt. totzi detinatorii de Woo-URI etc.

Daca vretzi pot sa-l fac eu. Ma pricep la scrisori catre expatzi.

In felul asta poate obtzinetzi sponsorizari de abtzibilduri pa mashini, link de la situl lor catre aici, etc.

 

Parerea mea. :idea:

Share this post


Link to post

Păi şi ce te opreşte ? scrie ! deşi în general nu prea se răspunde favorabil la cererile astea, pentru că nu au control asupra forumurilor şi asupra internetului în general (deşi cred că le-ar plăcea).

 

Ceva e ciudat la trafic.ro - ne-am plafonat, nu mai urcăm de pe pagina 6 deloc. Asta cred că-i din cauză că n-avem vizitatori noi, tot ăştia "care estem" intrăm zi de zi ... :P

Share this post


Link to post

Mai bine matzi ajuta cu adresa de email pt. acest domn: :thanks:

'Noul presedinte, domnul Joo - Sung CHUNG, de profesie economist, are o experienta de peste 25 de ani de activitate în domeniul financiar, în cadrul Daewoo Motor din Corea.

De asemenea, timp de aproape 3 ani (aprilie 1998 – noiembrie 2000) a fost Director Financiar la Daewoo Motor Poland, în Lublin.

Domnul Joo – Sung CHUNG este succesorul domnului Sung Yang CHO care a condus compania Daewoo Automobile Romania în perioada noiembrie 2000 – aprilie 2004.'

Share this post


Link to post

Monsherilor, sint foarte off-topic, dar oare ce o semnifica aceasta schimbare? adica presh-ul coreean care a predat fabrica poloneza catre GM vine acum la Craiova ... oare o rasari soarele si pe ulitza noastra? anul 2005 mi se pare crucial ...

 

hitman, baga o scrisorica, dar mai intii ia legatura cu Castravete ... se pare ca el are o "intrare" ...

Share this post


Link to post

Fiind primul meu post pe acest forum , am sa va salut pe toti mai intai .  <img src= ">

Acum , on topic : nu pot spune ca sunt de acord cu inchiderea cafenelei , caci am citit si lucruri relaxante pe acolo , da' trebe tinut cont de faptul ca este un forum despre Daewoo-uri ; astfel ( deci mi-s de acord cu NFS ), majoritatea topic-urilor ar trebui indreptate in aceasta directie , parerea mea ... Ca viitor potential posesor de Espero ( apropo , hotararea definitiva de a-mi lua Espero se datoreaza in proportie de 50% voua , incantarii , placerii si mandriei de a fii posesori de Espero - cel putin asta mi s-a parut ca reiese din multe topicuri d-ale voastre ) , eu ma astept ca aici sa gasesc solutii la probleme care se pot ivi , sa invat din greselile si experienta voastra , sfaturi in diverse probleme etc . Asta astept eu de la un forum de discutii pe o tema atat de clara : DAEWOO CLUB . Aici sper sa fie primul loc in care intru si pun intrebari daca am nelamuriri/probleme cu viitoarea mea shalupa ; sunt satul de "mecanicii" de colt de strada :swearing: ... Sper ca n-am suparat pe nimeni ... chiar cu primul meu topic ... :oops:

Share this post


Link to post

Hehe! bine ai venit!

 

Corect, esperoshii degaja asa o mindrie de mare ca e o placere sa-i asculti ... au cu ce, nene, au cu ce!!! sper sa te alaturi cit de curind lor ...

 

In alta ordine de idei, tocmai am aflat ca e complicat sa se faca optiunea de a nu vedea Cafeneaua, asa ca pentru cei neinteresati e mai bine sa nu intre ... atit! sectiunea are moderatori, regulamentul e in buna masura respectat, deci no problem ... parerea mea ...

Share this post


Link to post

Sigur n-a sa se ajunga ; este nevoie si de un banc ... alea alea ... mai e nevoie si de relaxare :D . Ideea este ca nu cumva forumul sa se dezvolte numa' cu discutii de cafenea ... ca atunci e jale zic eu ... :roll:

Share this post


Link to post
Sigur n-a sa se ajunga ; este nevoie si de un banc ... alea alea ... mai e nevoie si de relaxare   :D . Ideea este ca nu cumva forumul sa se dezvolte numa' cu discutii de cafenea ... ca atunci e jale zic eu ...   :roll:

Bine ai venit!

 

 

Cafeneaua categoric nu o sa se inchida! Poate o punem insa sa fie accesibila numai membrilor autentificati, pt ca multe dezbateri d'acolo pica rau la prima vedere.

 

Ideea e nu sa se inchida cafeneua ci forumul sa se dezvolte si in sensul cresterii tehnicitatii nu numai al nr-lui de mesaje din Cafenea.

 

Ce am postat, faza cu http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&amp;view=findpost&amp;p=450382]cautarea[/url]'>, era un semnal de alarma!

Share this post


Link to post

Cum facem promovare la Forum? simplu prin metoda de la om la om(metoda PSD parca) :lol: .

Sau cu fluturashi in parbriz , eu asa ma gindeam :?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...