Jump to content
 

Sign in to follow this  
codeman

Accident Cu Un Biciclist!

Recommended Posts

Buna Ziua!
Acum citeva zile am fost implicat intr-un accident cu un biciclist. Vina este a mea. Eu am patruns pe contrasens si am oprit langa o alta masina stationata pe partea dreapta. La citeva secunde am auzit un zgomot de frane si am vazut un biciclist cum increca sa ma evite dar nu a mai reusit si a intrat in capota masinii mele. Dupa impact am iesit din masina, l-am intrebat daca a patit ceva, a zis ca e OK. Am mutat masina de acolo si m-am dus sa vorbesc cu omul. A zis ca chiar nu are nimic, mi-am cerut scuze, am zis sa mergem totusi la spital sa faca anumite investigatii dar a refuzat. A plecat, eu am ramas acolo sa ma linistesc ca imi tremurau mainile si nu mai eram in stare sa conduc. Dupa trei sau patru minute vine omul inapoi si imi spune ca s-a strambat roata de pe spate de la bicicleta si este singurul lui mijloc de transport si nu mai are cu ce sa ajunga la munca. Vinovat fiind m-am oferit sa merg sa ii repar bicicleta. Am incercat sa bag bicicleta in portbagaj sa ma duc cu ea la reaparat dar nu incapea. Am vorbit cu omul ca si asa nu aveam bani la mine sa ma duc pana acasa sa iau bani pentru reparatie sa mearga cu mine si luam bicicleta dupa aia. A refuzat a zis ca el se duce acasa pe jos si sa merg eu la el acasa sa ii dau banii.
Cat am luat eu bani de acasa, l-am gasit pe drumul spre casa si am oprit acolo si i-am dat 100 Ron pentru reparatii la bicicleta. De acolo am plecat sa declar totul la Politie.
Am dat declaratie, mi-a fost recoltata alcoolemia si trimis sa-mi vad de treaba pana se prezinta omul la spital. (Am fost asigurat de cei de la politie ca victima se va prezenta la spital.) Am plecat de la politie si deja imi suna telefonul ca parca incepe sa il doara piciorul si parca ar vrea sa isi faca o radiografie, dar sa ii dau lui bani ca va face el mai tarziu. Atunci mi-am dat seama ca de fapt omul vroia bani nu radiografii. I-am zis ca il duc eu si ii platesc eu toate analizele dar bani lui nu ii dau. Omul a spus ca parca nu il mai doare si sa o lasam asa.
Ieri am fost sunat de catre agentul care cerceteaza cazul ca a fost omul la spital si si-a scos certificat medicolegal si ca se va deschide un dosar de urmarire penala. M-am prezentat din nou la politie, mi s-a suspendat permisul cu dovada de 15 zile. Azi a venit si victima sa dea declaratie si m-am dus si eu sa fiu prezent acolo cu toate ca nu era nevoie. Victima in baza certificatului medicolegal are 3 sau 4 zile de ingrijiri medicale (echimoza coapsa dreapta) dar omul vrea bani. Am fost sfatuit sa nu cad la nici o intelegere cu el momentan. Inca nu am apelat la un avocat. As vrea sa va intreb ce urmeaza si daca el fiind biciclist deci participant la trafic pot sa il despagubesc prin RCA

 

Share this post


Link to post

Daca sunt mai putin de 10 zile de ingrijiri medicale cercetarea penala va inceta. Ii dai omului RCA-ul si legal poate primi despagubiri.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...