Jump to content

kosfunny

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About kosfunny

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.amdauna.ro
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    unii ii spun Capitala
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2000

Recent Profile Visitors

1332 profile views
  1. Modificarile legislatiei RCA facute prin intermediul Ordonantei 54/2016 se aplica numai politelor emise dupa data publicarii in Monitorul Oficial . Fac aceste precizari deoarece Ordonanta aduce unele schimbari importante atat in ce priveste procedura de despagubire cat si in ce priveste obligatiile asiguratului . O modificare demna de luat in seama si pe care nu o vad prea mediatizata este aceea prin care asiguratul RCA in caz de accident, este obligat ca in termen de 5 zile lucratoare sa notifice asiguratorul furnizand informatii cu privire la cauzele si imprejurarile producerii acestuia ! ATENTIE , nerespectarea acestei obligatii da dreptul asiguratorului ca in anumite cazuri sa recupereze sumele platite ca despagubire de la vinovatul de accident ! In consecinta , dupa un accident , fie el si unul minor SA NU REPARATI MASINA FARA SA VA PREZENTATI CU EA LA ASIGURATOR !
  2. Acum, Ordonanta 54/2016 prevede acest lucru si e intrata in vigoare ! Sa vedem cum se aplica !
  3. Pret imbatabil la RCA ! Cea mai buna cotatie la Casco prin ABC Asigurari !
  4. Daca aveti o dauna minora pe RCA platim reparatia in locul dvs indiferent de asigurator si tot noi ne recuperam banii in baza unei simple procuri notariale ! Deocamdata oferta este valabila pt zona Bucuresti ! Mai multe detalii la 0752.632.862 (075. AM.DAUNA )
  5. Pana in 2012 se putea pentru ca legea spunea ca asigurarea se incheie pe numele proprietarului sau utilizatorului. In noua legislatie scrie clar ca asigurarea se incheie doar pe numele proprietarului. Utilizatorul se poate trece in rubrica aferenta acestuia nu in locul proprietarului. Concluzionand , varianta cu contractul de comodat NU MERGE !
  6. Nu este nicio dezinformare este REALA INFORMARE ! Ce nu se spune este faptul ca pe constat amiabil stabilirea raspunderii nu se face conforma codului rutier ci in baza acestui protocol dintre asiguratori. Cine vrea protocolarea accidentului strict dupa prevederile codului rutier nu mai incheie amiabila si merge la Politie !
  7. Pentru ca sunt foarte multe abuzuri din partea asiguratorilor in cazurile accidentelor cu masini stationate sau oprite si in care se incheie formularul de constatare amiabila vreau sa clarific pentru dvs unele aspecte. Stabilirea raspunderii si regimul probator in cazul constatarii amiabile se face conform unui protocol semnat de toti asiguratorii. Aci se specifica clar, la art. 18.2 in ce caz se stabileste culpa comuna in cazul in care un vehicul era SATATIONAT (nu oprit ) NEREGULAMENTAR sau OPRIT NEREGULAMENTAR INTR-O STATIE ! Atasez o copie a acestui protocol . Pentru cei care nu au timp de lecturat citez si adnotez : 18.2 Cazul 4.2 (culpa comuna) se aplica atunci cand A este in stationare (durata opririi depaseste 5 minute) neregulamentara sau oprit neregulamentar in statie (repet, DOAR in statie), si anume: a.) in zonele urbane , daca se dovedeste ca NU ESTE: -nici intr-un amplasament prevazut in acest scop in momentul in care existenta acestuia a fost dovedit -nici de-a lungul trotuarului (de ex in statie sau stationare pe doua benzi) -nici parte pe drum, parte pe trotuar longitudinal b.)In afara zonelor urbane , daca se dovedeste ca este: -total sau partial pe drum fara a fi semnalizat regulamentar prin semnalizare de avarie sau printr-un triunghi de pre-semnalizare -sau in afara unei amplasari prevazute in acest scop din momentul in care s-a stabilit existenta acesteia Deci - daca unul dintre vehiculele implicate in accident este parcat chiar sub semnul de stationare interzisa, chiar pe o trecere de pietoni sau chiar la o distanta mai mica de 25 de metri de coltul intersectiei dar este pozitionat longitudinal de-a lungul trotuarului sau parte pe drum parte pe trotuar , tot longitudinal, ASIGURATORUL NU POATE STABILI CULPA COMUNA . VINA EXCLUSIVA O POARTA CONDUCATORUL AUTOVEHICULULUI IN MISCARE -daca in afara localitatilor vehiculul stationat pe partea carosabila NU ESTE SEMNALIZAT REGULAMENTAR, indiferent de pozitia lui, este CAZ DE CULPA COMUNA Cine se confrunta cu un astfel de abuz il poate sesiza la consultanta@amdauna.ro si va fi reprezentat gratuit in fata asiguratorului ! protocol amabil.pdf
  8. La orice RCA beneficiati GRATUIT de asigurare pentru accidente persoane !
  9. Incepand cu 01.01.2015 despagubirile RCA nu se mai fac conform Ordinului 14/2011 al CSA ci dupa Norma 23/2014 a ASF : http://www.asfromania.ro/legislatie/legislatie-sectoriala/legislatie-asigurari/legislatie-secundara-csa/norme-csa/399-2014/3275-norma-nr-23-2014-privind-asigurarea-obligatorie-de-raspundere-civila-pentru-prejudicii-produse-prin-accidente-de-vehicule
  10. Vrei sa te scapam de bataia de cap pe care o poti avea cu asiguratorii ? Iti putem cumpara epava si dreptul de despagubire la un pret avantajos ! 0752.632.862 (075 AM DAUNA )
  11. UPDATE Intermediez orice tip de asigurare la orice societate si ofer consultanta gratuita in vederea obtinerii eventualelor despagubiri. La unele polite se pot acorda reduceri suplimentare membrilor activi ai forumului . Daca incheiati asigurarea RCA prin intermediul meu sustineti proiectul Am Dauna.ro prin care se ofera soferilor pagubiti consultanta gratuita in vederea obtinerii despagubirilor de la asiguratori . Dupa ce deveniti clientul nostru vom introduce nr dvs de telefon in agenda AmDauna si veti avea posibilitatea de a ne contacta la orice ora in cazul in care aveti nevoie de sfaturi si informatii legate de daune si asigurari . Daca aveti asigurare in vigoare lasati-mi data expirarii si va voi contacta in timp util pentru reinnoire ! Va multumesc ! 0752.632.862 075.AM.DAUNA consultanta@amdauna.ro Celor care efectueaza plata in contul bancar le pot trimite polita pe mail ! Livrare gratuita prin curier ! In Bucuresti pot efectua livrare personala !
  12. Oferim consultanta si asistenta specializata in vederea obtinerii de despagubiri a daunelor produse ca urmare a accidentelor rutiere . De asemenea asiguram suport si persoanelor care au deschise deja dosare de dauna dar care intampina probleme in relatia cu asiguratorii sau care doresc sa verifice corectitudinea evaluarii cuantumului despagubirilor. Clientii nostri sunt indrumati pas cu pas incepand de la intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila pana la virarea integrala in cont a despagubirii cuvenite. In acest sens: - Oferim suport la intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila , la intocmirea corecta a dosarului de daune , a cererilor de despagubire si a eventualelor sesizari si reclamatii catre autoritati. - Va informam asupra procedurii corecte pentru deschiderea dosarelor de daune, pentru solicitarea despagubirilor si pentru primirea acestora - Ne asiguram ca asiguratorul sa efectueze constatarea si evaluarea pagubelor in mod corect , conform prevederilor legale in vigoare - Verificam corectitudinea devizelor intocmite de catre reparatori si verificam daca reparatiile au fost facute conform acestora Daca nu dispuneti de timpul necesar sau daca doriti sa scapati de stresul necesar obtinerii despagubirilor va putem reprezenta in fata asiguratorilor in baza unui mandat . Comisionul este intre 1 - 10 % in functie de serviciile solicitate de catre dumneavoastra. Avand in vedere ca dorim o reprezentare teritoriala cat mai larga suntem deschisi colaborarii cu brokerii de asigurari si cu service-urile auto care dau dovada de seriozitate si se bucura de o buna reputatie . 0752.632.862 (075 AM DAUNA) - ---9.00-17.00 (luni – vineri ) consultanta@amdauna.ro PS: Ne rezervam dreptul de a refuza cazurile in care avem suspiciuni ca se incearca obtinerea de foloase necuvenite !
  13. RCA-ul scump pentru tineri poate fi combatut cu un RCA in care agentul "greseste" CNP-ul si te face mai batran . Este perfect valabila polita, singura problema in caz de dauna o poate avea doar cel care intermediaza polita, si anume sa i se impute diferenta de prima dar inca nu s-a intamplat asa ceva . Apropos, eu intermediez si polite RCA
  14. Multumesc, Nu ezitati sa ma contactati pentru orice problema in domeniul asta !
 

×
×
  • Create New...