Jump to content

zack

Membru
  • Content Count

    1054
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About zack

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/29/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Interests
    MAsini...masini...masini
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet, volvo
  • Model
    kalos 4dr, S80
  • An
    2005, 2005
  1. Aici imi fac service-ul si la kalos si la volvo. Recomand acest service in care nu se fac magarii ca in alte parti.
  2. Si eu am schimbat acum 6 luni sabotii de pe spate. La fel ca si voi...dupa ce am dus masina pe rampa la vopsit, s-a blocat roata de pe dreapta spate la ei in service, evident dupa ce au dat masina jos si au mai facut 2-3 manevre. Am pus saboti textar pe care am dat 240 lei. Nu e e joaca cu asa ceva. Masina cand s-a blocat sabotul avea 100k si inclin sa dau vina pe cei de la platforma. Cred ca baiatul care mi-a urcat masina pe rampa a vrut sa plece cu manerul si butonasul cromat de la frana de mana dar n-a reusit.
  3. In momentul de fata am 110k si se pare ca au cedat din nou flansele. La voi cum se prezinta? Astea care sunt pe masina le-am schimbat la 75k... S-au dus cam repede...nu?
  4. Si a mea facea cum ati descris mai sus si aveam bieletele de directie duse. Cea de pe partea dreapta avea mai mult joc decat cea de pe partea stanga. Verificati-le...
  5. Un prieten vrea sa isi vanda aveo-ul din dotare care este in perfecta stare atat tehnic cat si optic (practic masina e ca noua). Motivele pentru care se vinde masina sunt unele personale, masina nefiind niciodata lovita sau vopsita. Masina este din 2010, are 2700 km parcursi si are urmatoarele dotari: Abs 4 canale, airbag sofer + pasager, servodirectie, imobilizator motor, radio cd mp3 + 4 boxe, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, faruri reglabile pe inaltime, volan reglabil pe intaltime, centuri pretensionate electric, sistem isofix, discuri frana fata ventilate, motor 1,2 84,4 cp, cutie manuala 5+1, culoare gri metalizat. Masina are garantie pana in august 2015. Masina se afla in titan. pretul este de 7350 euro negociabil. contact : Tudor Marian - 0788 777 209
  6. acum 9 luni am facut constatarea de dauna la casco pentru a remedia unele indoituri mai mici sau mai mari ale masinii. Am deschis 3 dosare la casco - bcr. Acum 2 zile urma sa ma duc cu masina la service dar nu am mai gasit dosarele de dauna. Ce trebuie sa fac? In prezent nu mai am casco la bcr la kalos deoarece imi bagau pe gat franciza de 300 de euro. Multumesc anticipat.
  7. Apropo de scartieturile provocate de bucse...atunci cand spalati masina rugati baiatul care o spala sa dea pe la articulatii cu jet. Eventual bracati rotile stanga-dreapta. Eu am scapat de aproape toate scartieturile in felul acesta...
  8. De preferat inainte de a le unge, curatati bine mizeria.
  9. zack

    Chevy Monte Carlo

    Superba masina. Incearca sa o pastrezi cat mai originala. Succes
  10. zack

    Noul Chevrolet Spark 2010

    Ieri cand am trecut pe langa dealerul Chevrolet Radacini de pe bd. Timisoara am vazut ca iesea in cursa un chevrolet spark modelul nou. Este foarte dragut.
  11. zack

    Volvo S80

    Ma bate gandul in viitorul apropiat sa cumpar un mic eleron gen cel din poza. Ce parere aveti? ps: La primavara o sa vreau sa ii pun niste jante de 18 sau 19 cu cauciucuri de vara. ps2: Inca o poza cu tuciulia mea
  12. zack

    Exit-Poll Gmclub

    L-am votat pe Basescu...
  13. zack

    Volvo S80

    Mersi de sfat. O sa cumpar niste glicerina... Da e vorba de mr leather in flacon galben de plastic. Am mai dat si 400 de mii pe ea... .
  14. zack

    Volvo S80

    Kitul de distributie e 1100 ron. Masina nu am luat-o direct de la firma de leasing. Am luat-o printr-o cunostinta care se ocupa de vanzarea masinilor pierdute in leasing. Omul le cumpara de la societate si le da mai departe. ps: Am dat pe scaune cu Mr leder. Cam la cat timp sa fac tratament la tapiterie?
  15. zack

    Volvo S80

    Costurile de intretinere nu mi se par prea mari. Kitul de distributie ma costa 110 ron care ma tine 160k. Un capat de bara este undeva la 250-300 ron, o bucsa e 25 ron, filtru de motorina a fost 50 ron, cel de ulei 50 ron, 7 litri de ulei care m-a costat pana in 3 milioane... Daca doamne fereste o sa imi pice cine stie ce piesa care este peste 10-15 milioane o sa ma orientez sa o cumpar de la sh. O sa o rasfat la 5k cu injector cleaner, fuel sistem cleaner...si cam atat. ps: Discurile de frana pe fata sunt cam 350 ron, placutele 150 ron perechea. Vi se par preturi mari? Diferenta de preturi o scot cu ajutorul motorinei. ps2: I-am facut casco deoarece un set de faruri cu bixenon cum am eu [ am impresia sh] este 1500 euro. Casco m-a dus la 980 euro pe an, asigurata la 15000 euro cu franciza in caz de furt/avarie totala de 20% si franciza pentru reparatii de 100 euro.
 

×
×
  • Create New...