Jump to content

etsi_gsm

Membru
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

About etsi_gsm

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Dr. Taberei
  • Din
    Bucresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Korea, GPL BRC
  • An
    1995
  1. Banuiala mea este ca se uzeaza partea interna a etrierului acolo unde ruleaza glisisera, Cred ca materialul din care este facut glisiera este mai dur decat cel din care este facut etrierul.Ce opinii mai aveti? Daca nu exista cota 1, atunci kit-ul la ce ar mai fi bun ? - totusi se numeste kit reparatie.
  2. Stiti cumva daca kit-ul de reparatie al glisierelor pentru cielo contine glisiere cu cota de reparatie 1 (adica etrierul fiind deja uzat ar trebui ca glisierele sa fie cu cota mai mare decat cele de fabrica) ? Masina are 120.000 km reali si deja s-au facut 3 curatari ale glisierelor + etrierilor. Varianta care se doreste este de a cumpara kit de reparatie glisiere care contine: glisiere, garnituri exterioare, capacele protectie, vaselina siliconica.
  3. Am nevoie de o anvelopa second hand in stare buna pentru o roata de rezerva la cielo. Am 2 montana de dacie dar sunt prea jaose si nu sunt in regula pe masina. Dimensiune necesara: 175 / 70 / R13. Daca veti asa ceva si nu va mai face trebuinta am rugamintea sa imi dati de stire. Multumesc.
  4. === ti-am raspuns si pe PM, 1 mil 2 arcuri SH este science fiction, visezi aiurea, noi sunt 58 lei bucata numai bine, ai preturi ENORME
  5. salut te rog sa imi spui daca ai si cat costa un arc drepata fata de Cielo merci
  6. {CUMPAR} arc fata second hand pt cielo korea daca are cineva un arc si ii prisoseste am mare nevoie de unul pentru fata la Cielo, moka sau cu bani s-a rupt cel de pe dreapta si nu am bani sa le schimb pe ambele cu unele noi asa ca eu caut unul SH pe la un membru Multumesc anticipat
  7. Multumesc frumos, Avand in vedere ca probabil o sa mai am de schimbat si altele pe la suspsnsie o sa merg la service, e mai comod si mai profesionist. Am de gand sa schimb doar arcul rupt, sa iau unul nou(poate masina va sta mai ridicata pe partea dreapta) sau unul sh(masina va sta probabil corect)? Este posibil sa am o toncaneala din pricina acestui arc pe partea stanga fata desi arcul rupt este pe dreapta?
  8. Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti care este procedura de schimbare a unui arc rupt la Cielo pe fata dreapta. As vrea sa stiu daca il pot schimba in 2 persoane cu dispozitiv de comprimare. Multumesc.
  9. Am si eu o problema noua: Am GPL de 7.500 km si sambata dimineata masina a pornit pe benzina (de fiecare data pornesc pe benzina) dar dupa 1 secunda s-a oprit, am reincercat pornirea, porneste apoi se opreste. De asemenea in mers intrerupe, ca si cum ar merge in 3 bujii. Am mers putin mai fortat pe DN1, mai turat (3000-400 rpm) timp de 20 km si si-a dat drumul, suspectez injectoarele?! In timpul iernii intotdeauna la prima cheie dimineata, pornire pe benzina, se oprea, de la a doa cheie era ok. Mentionez ca tot timpul am in rezervor cel putin 1/4 benzina, de regula jumatete si folosesc Casite de 2000 km, dar benzina o folosesc numai pt pornire/incalzire motor (Efix Ropetrol) va rog ceva sfaturi... Multumesc.
  10. Felicitari! Banuiesc ca esti pregatit sa suporti costurile de intretinere ale unei asemnea masini , Costuri care nu se pot compara cu cele ale unui cielo.
  11. Am un prieten foarte bun cu logan berlina din 2005, motor de 1.4, 45 mii km facuti de noua. Consumul de benzina la 100-110 km/h este 5.5-5.6, eu zic ca restul sunt povesti. Testa cu mine in masina de "n" ori la drum lung, masina nu are nici cea mai mica problema pana acum, doar revizii facute la timp. succes.
  12. Exact la GESSERVICE mi-am facut si eu revizia la AC+incarcare cu freon in 2005, oameni profesionisti. AC-ul raceste si acum extrem de bine.
 

×
×
  • Create New...