Jump to content

laurentziu83

Membru
  • Content Count

    5722
  • Joined

  • Days Won

    12

About laurentziu83

  • Rank
    Lorenzo de la Ivești
  • Birthday 12/13/1983

Contact Methods

  • AIM
    Canci !
  • Gender
    Not Telling

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Renault
  • Model
    Megane 3
  • An
    2009
  • Nr. Inmatr.
    ZoHaN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Recomand un mic ocol pe la Cracovia si, eventual si Auschwitz, e la 70 de km de Cracovia. Din concediul de vara trecuta, prin 11 tari, pot sa zic ca cel mai mult mi-a placut Polonia, este exact asa cum ar trebui sa fie si RSR-ul.
  2. Ziua in care romanii vor realiza ca dumnezeu nu exista va fi o zi mare. Va disparea atunci expresia "asa a vrut dumnezeu" si vor constientiza ca orice se intampla pe lumea asta, boala, pierdere, etc, are la baza un motiv, nu ca gandeste cineva de sus ce trebuie noi sa facem sau sa patim. Si atunci se vor apuca romanii de munca. Din partea mea fiecare e liber sa creada in ce vrea, fie si in galeata de gunoi de sub chiuveta sau in WC-ul nespalat, dar sa nu ii afecteze si pe altii cu ceea ce cred ei. Tocmai datorita credintei oarbe a romanilor in biserica, aceasta s-a bucurat de nenumarate fonduri de la stat, intrucat e un instrument numai bun de manipulare a maselor. E si normal sa sara Mazare si toti parlamentarii de fund in sus cand propune Remus Cernea ca biserica sa nu mai fie finantata de la stat, ci din contributia voluntara a fiecaruia.
  3. La aia cu airbag-urile e simplu: intercalezi o rezistenta pe circuitul airbag-urilor de nu ti-o mai vede nici testerul, singurul lucru ce da de banuit e valoarea diferita a rezistentei fata de cea standard a unui airbag, dar pentru asta trebuie sa intri mai adanc in meniul de diagnoza, si nu stiu cate statii ITP se complica pentru 70-100 de lei cat e taxa. Am vazut destule masini dintr-astea, la care becul din bord functiona binemersi. Cat despre catalizator, care e problema daca il modific? Daca modific motorul incat sa nu mai fie nevoie de el, pastrand performantele, e vreo problema? Cerinta cu vitezometrul functional era si in decretul 328/1966, asa ca... Referitor la reglajul farurilor, intrebati cativa soferi pe strada daca stiu la ce foloseste reglajul ala si cum se foloseste si veti fi uimiti de raspuns.
  4. Multumesc ! Special am optat pentru un profil mai cramponat avand in spate experienta pozitiva cu Debica Frigo Directional din 2005, pe Clio, care si-au facut treaba onorabil inclusiv in iarna 2009-2010, cand mai aveau suficienta carne pe ele. Intentionez si pe acestea sa le tin cam 5 ierni (n-am in plan sa schimb masina mai repede si nici n-are rost) si vreau sa le pot folosi binemersi pana in ultima clipa, de aceea am luat si jante, ca sa nu le mai stresez cu jantat/dejantat. Asta ca sa nu mai vorbim de manopera anuala de montaj de 200 de lei, dupa 2 sezoane pot sa spun ca mi-am amortizat jantele de tabla si nici nu mai stau la coada pe la vulcanizari. In plus, elimin si riscul deteriorarii vreunei anvelope la montaj.
  5. Intr-un final mi-am luat si eu anvelope de iarna, plus jante dedicate. Jantele le-am luat de pe ocazii, de tabla, au fost 400 de lei setul, sehascanoi , tot de pe un Megane 3 au fost luate, doar ca sunt pe 15. Comparativ, KFZ-urile noi pe 15 costau 250 de lei bucata si in scurt timp ar fi aratat la fel ca cele de le am acum, adica murdare. Anvelopele au fost Pirelli Winter Carving Edge 195/65 R 15 91T http://www.shopmania.ro/anvelope/p-pirelli-winter-carving-195-65r15-91t-20688311, la 250 de lei bucata, dot 2512 luate de pe net si livrate prin curier. Cu tot cu montaj, toata distractia m-a dus la 1500 de lei, practic mai ieftin fata de cei 1600 de lei pe care i-am dat in urma cu 3 ani pe 4 bucati BfGoodrich pe 16, fara jante. Indicele de viteza T inseamna ca pot merge cu ele maxim 190 km/h, dar cum viteza maxima a masinii mele este 194 km/h, nu-mi fac griji ca voi depasi viteza lor maxima. Le-am luat la probat pana la Fundulea, eroarea la vitezometru este tot de 5 km/h ca si la cele vechi, sunt putin mai zgomotoase si directia e putin mai moale, dar in rest e ok. Sunt echilibrate ok, pana la 170 la ora nu vibreaza nimic, doar zdrangane la gropile aparute mai nou pe bucata cimentata. Consumul la 100-110 e la fel ca la cele de vara, de la 120 la ora in sus incepe sa creasca cam cu un litru fata de cele de vara. Le mai tin montate pe masina vreo 3 saptamani, timp in care oricum nu voi merge prea mult cu ea, dupa care la inceputul lui aprilie le duc la depozitare in apartament la Galati, la umbra, ca sa nu am surprize iarna viitoare. Oricum, profilul e mult mai agresiv fata de BfGoodrich-uri, asa ca sper sa nu mai apelez la lopata.
  6. Routerul WR 340G il aveam de cand stateam in Galati la Ilink si necesita o resetare (scos din priza) odata la cateva zile. Apoi l-am luat cu mine la Bucuresti, pe reteaua DCN, unde luni de zile uitam de el. Si la Bucuresti si la Galati era setat cu autentificare pe baza de IP, la Gl in plus clonam si MAC-ul. In primavara, a inceput sa necesite o resetare la cateva zile, dupa care nu a mai mers deloc. Au venit, mi-au schimbat cablul de retea (care era dinainte de a ma muta eu acolo si era carpit in cateva locuri aproape de routerul de pe scara) si n-am mai avut probleme. Acum routerul s-a intors la Galati, la parinti, unde lucreaza PPOE pe RDS fara probleme. In concluzie, eu zic ca e de la cablul de retea. Degeaba ai grija de el in casa daca pe dinafara e pozat pe pereti ca vai de lume, strans cu usa cine stie pe unde, etc. Bine, e adevarat si ca un router mai bun poate compensa aceste neplaceri, dar probabil pana la un punct.
  7. Eu foloseam CW. Oricum, depinde de la calculator la calculator. Pe laptop merg pe windows 7, pe desktop-ul de la Galati am in continuare XP desi am suficient ram si procesor pe el, dar se pare ca nu e compatibil. In concluzie, daca un sistem merge bine cu ce are, e bine sa-l lasi asa.
  8. Eu am rezolvat-o altfel cu win 7, trebuie doar sa-i dau cateva click-uri si doua restarturi odata la 2-3 luni. Pentru cine intereseaza, pm me. Moka.
  9. Pai da, dar cu o baie de ulei de 1.3 multijet cumperi 2 motoare la Espero...
  10. Nu are rost. Reliabilitate au, e ieftin de platesc cate 4 luni odata, o singura data a mai picat netul grav prin primavara, cand au venit si mi-au schimbat tot cablul de retea, in rest merge fara probleme. Sa trec la RDS, mai scump si mai prost si cu basini in cap din partea lor (eventual sa-mi ceara perioada contractuala, etc), nu multumesc. Aici am facut contractul cu buletinul si pot sa renunt cand vreau.
  11. Am ajuns eu acasa, pornesc laptopul in modul wi-fi, nimic, bineinteles, nivelul de semnal maxim de la router. Bag cablul in laptop si sun la ei (vorba aia, toti te pun sa elimini routerul din circuit cand ai probleme), o pun pe fata de acolo sa verifice daca am pierderi, ea imi zice ca nu, dar dupa aceea imi da un coleg la telefon. Verifica si el, imi spune apoi sa bag cablul in router, de data asta, nu mai gaseam routerul in lista (in prealabil il scosesem din priza si il pusesem din nou), imi zice el sa revin dupa ce verific setarile routerului. In fine bag iar cablul in calculator, iar merge, il bag din nou in router, de data asta gasesc routerul in lista, se conecteaza si...MERGE. Nu stiu ce s-a intamplat, dar ... ERA DE LA EI. Acum sunt pe wireless. Verific acum si routerul vechi si, daca se dovedeste ca e bun, vineri pleaca spre Galati, la ai mei, intrucat e mai usor de configurat pentru ei. LE: da, era bun si routerul vechi (acum scriu cu el), sa traiasca TP-link ! Cel vechi e un WR 340G, cel nou e WR 720N. Multumesc oricum tuturor celor care m-au sprijinit cu sfaturi!
  12. @dj: verific diseara, cand ajung acasa, dar am o vaga impresie ca ar trebui sa sun la ei, sa-i pun sa-mi reseteze ceva pe acolo. Repet, totul s-a intamplat brusc, fara sa umblu in setarile routerului @ovidiuc: ai pm
  13. In directia de investigat, raspunsul la toate intrebarile e da; este activat DHCP-ul, vad laptopul in lista si mac-ul lui, ip-ul laptopului pe router este 192.168.0.100, iar ping-ul catre 192.168.0.1 merge perfect. Oricum, de acum e tarziu, mai investighez maine. Multumesc tuturor pentru ajutor !
  14. Am facut si traceroute-ul pe dcn, arata cam asa: in prima faza, cablul de retea infipt in laptop. In a doua faza, cablul de retea infipt in router si conectat la router (nema trafic); La ultima linie, am scos cablul din router, l-am infipt in laptop si apoi am dat disconnect la router (si atunci a aparut iar linia de conexiune ok). Simptomele sunt clare: zici ca routerul nu da mai departe internet catre calculator. Atunci de ce simbolul de semnal din taskbar imi arata ca am net fara probleme? Cu oricare din routere?
  15. Da, toate setarile pt net sunt ok. Am mai spus, la windows 7, daca ma conectez la un router fara acces la internet, imi apare semnalul de net (functie de cat de aproape sau departe sunt de router) si un semn al exclamarii galben. In cazul de fata, daca bag mufa in router, dispare semnul exclamarii si imi arata ca s-a conectat la internet si ca totul ar trebui sa mearga brici. Dar...nu merge, si aici e nedumerirea mea, ca icoana conexiunii arata ca netul merge brici, dar nu se conecteaza la nici un site.
 

×
×
  • Create New...