Jump to content

aurelianstanciu

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About aurelianstanciu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Slobozia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    B 52 USA
  1. Scad pretul la 60 lei ambele. Eu am cauciucuri pe 65 si nu le pot pune pe a mea.
  2. Anvelopele sunt aproape noi .Pret 80 lei . Atasez si cateva poze.
  3. Salut! Am tot cautat pe forum daca este vreun topic despre asa ceva dar nu am gasit. Stie cineva care este procedura de schimbare a geamului de la usa fata stanga la Matiz?Am fost la service si ma costa manopera 100 lei plus geamul vreo 200. Multumesc anticipat pentru ajutor.
  4. Am dat masca aceea jos dar nu se aude de acolo.Se aude putin mai jos in drept cu bordul.Mai caut poate gasesc ceva. Merci pentru parere!
  5. Salutare De ceva timp se aude in dreptul bordului in stalpul din stanga fata un zdranganit . Se aude numai de la 60-70 km/h in sus si creste in intensitate odata cu viteza sau daca bate vantul mai tare. Sunetul e asemanator cu acela facut de un surub sau vreo piulita slabita care atinge de tabla. Ce poate fi?S=a mai intalnit cineva cu acest zdranganit? Astept parerile voastre.Multumesc!
  6. Salut! De ceva vreme,de la 50 km/h in sus se aude in partea stanga langa bord un zgomot ciudat.Cred ca din interiorul usii sau din stalp.Se aude ca si cum un cablu ar lovi tabla,un fel de tacanit. S-a mai confruntat cineva cu acest zgomot la usa soferului?Ce poate fi? Mentionez ca atunci cand creste viteza sau cand e vant mai tare se aude mai tare. Multumesc anticipat pentru parerile voastre! Bafta !
  7. Salutare Nu am mai postat nici o poza aici de ceva vreme si m-am gandit ca ar mai fi cazul .Masina a ajuns la 35000 de km si merge brici. Astazi am facut cateva poze cu ceasurile de pe stalp care au fost integrate destul de bine cu fibra de sticla fara sa mai fie nevoie de nici un surub vizibil.Am ales o vopsea cat mai apropiata de interiorul masinii. Pe langa aceste poze mai este una si cu nou montatul ceas original in bord care mi-a dat mari batai de cap la montaj.
  8. Da cred ca asa o sa fac .Un abtipild .Poate gasesc ceva
  9. Am reusit sa fac rost de un ceas pentru bord la Matiz pe care l-am si montat cu mari eforturi.(masurare,decupare ) Acum problema mea este ca in timpul procesului de montare am reusit marea performanta de a zgaria putin din bord si acum se vede cam urat. Aveti vreo idee cum sa acopar acea zgarietura fara sa fie tiganie? Daca as vopsi bordul cu o culoare asemanatoare credeti ca ar tine sau sare vopseaua?
  10. Sa vedem pentru cat timp.
  11. Si pe mine ma intereseaza instalatia de geamuri electrice.Daca e 100 de ron asa cum scrie la inceput vreau si eu una.
  12. A fost doar o idee ,si am pus-o aici pentru a vedea parerile voastre , sa nu fac vreo ciudatenie .A mers vad . In ceea ce priveste aptipildul acela, asa este din fabrica si sincer sa fiu nici nu mi-a trecut prin cap sa il dau jos cand am pus folia.Acum sa dau folia jos pentru ala nu prea e o idee buna. Astazi am luat un subwoofer activ (nu cine stie ce) destul de bun la pret(180 ron).Se aude acel sunet infundat placut.Pt. mine este destul.O sa pun o poza cu el sa vedeti daca va intereseaza si pe voi.Este luat de la Pic,iar pe internet l-am vazut cu 270 de lei.
  13. Multumesc pentru aprecierile voastre! Stergator pe luneta?.....nu stiu cat este de folositor si cam greu de pus pentru ca trebuie sa mai sau gaura si dastea. Ceasurile le-am luat de la www.cridem.ro .M-am cam grabit sa iau mai ieftine si sunt cam dezamagit de lumina de la turometru.Avea un bec la incepeut pana i-am montat eu un led albastru dar tot nu se vede foarte frumos.Mai bine se vede voltmetrul. Turometrul a fost 150 ron,voltmetrul 80 ron si suportul vreo 50 ron.De montat eu le-am montat. De unde iau si eu un autocolant de care spui tu ca nu ma deranjeaza? Ce ziceti ,ar arata bine daca as face niste schimbari la spate? Mi se pare ca daca il las asa alb este prea simplu.
  14. Doua poze cu ceasurile indicatoare facute in graba.
  15. Arata misto.O sa ma duc la reprezentanta daewoo de la mine din oras sa intreb,poate au. Robert cat ai dat pe jantele alea ?As vreau si eu sa iau unele si nu stiu de care.
 

×
×
  • Create New...