Jump to content

vidax

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About vidax

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Boldesti-Scaieni,Prahova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    PH 07 WLW
  1. vidax

    Vand Matiz

    An fabricatie: 2004, 77000 km, Aer conditionat, Set roti de vara + Set roti de iarna, Alarma, Radio CD, MP3, 4 canale + 2 subwoofere active, Baterie noua. Pret: 1000 euro Boldesti-Scaeni, Prahova Tel. 0727018171
  2. Atunci cand fac frana de motor, la trecerea peste denivelari, la franare, la Matizul meu a aparut un scartait. Nu reusesc sa identific de unde vine, parca ar fi din dreapta fata dar nu sunt absolut sigur. S-a mai confruntat cineva, imi poate da o indicatie pe unde trebuie sa gresez?
  3. http://www.okazii.ro/catalog/53026178/janta-tabla-13-pentru-matiz.html?utm_source=STXB_Urmarite&utm_content=Janta Tabla 13 Pentru Matiz&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZone Chiar daca licitatia s-a incheiat nu-i nici o problema, eu am licitat la alt produs am obtinut datele de contact si am comandat 4 jante de Matiz. Mi-au spus ca peste vreo doua zile o sa le primesc.
  4. Multumesc pentru sfat, aveam indoieli si doream o recomandare de la cineva care a folosit. Dau comanda la un magazin online.
  5. Va cer un sfat. Deoarece vreau sa pastrez jantele originale ale Matizului cu anvelopele de iarna, m-am gandit sa-mi mai cumpar patru jante pentru anvelope de vara pentru ca a venit vremea lor. Am gasit oferte de jante de tabla la preturi intre 100...180ron/janta, cu precizarea ca unele ar fi romanesti iar altele elvetiene. Cele romanesti de culoare neagra sunt bune? Sau mai bine sa caut originale de Matiz, argintii, second hand?
  6. Valiman, am patit si eu mai demult chestia asta. M-am dus la Peco si toata benzina mi-a curs jos. La cel mai apropiat service la care am fost mi-au spus ca mi-a furat bezina si n-a mai bagat furtunul la loc. S-a confirmat, la cateva zile a sunat politia la usa, ghinionistul de hot furase benzina si de la Matizul sotiei sefului politiei locale. Acesta a dat dispozitie la subalterni sa-l prinda, acestia l-au prins in scurt timp si acum faceau reconstituire pe la toate Matizurile de la care furase. Dupa acest eveniment eu am montat un colier suplimentar, langa cel original care se desface usor cu patentul prin strangere. Am folosit unul care se stange cu surubelnita sau cheia fixa. De atunci n-am mai avut probleme.
  7. Intr-adevar, am gasit intr-un magazin Daewoo. Multumesc!
  8. Am si eu o intrebare legata de acest subiect. Unde pot gasi capacele ce acopera gaurile centrale de la jentile de matiz? Cele din material plastic de culoare neagra. Am lasat Matizul mai mult timp intr-o parcare si m-am trezit cu unul lipsa!
  9. Salut, Astazi le-am primit, le-am montat si vin foarte bine. O sa-ti fac reclama pe forumul suzuki club ro.,probabil ca multi isi doresc dar nu stiu despre existenta acestui magazin. Am o intrebare: pentru un microbuz Renault Trafic (9 locuri) gasesc covorase si tavita?
  10. Salut Mircea, Vreau si eu un set de covorase de cauciuc si o tavita pentru portbagaj pentru Suzuki SX4, caroserie SUV 5 usi, crossover. Detaliile pentru livrare ti le trimit pe PM.
  11. Din discutiile care au avut loc am inteles ca Nexen Roadstone nu se comporta bine pe ploaie, asa ca am renuntat. Mai raman doua marci: Debica Frigo 2 si Sava Eskimo S3. Pe care ma sfatuiti sa le cumpar? http://www.anvelopejantepromotii.ro/produse.php?cat=turisme&scat=iarna&l=155&h=65&d=13
  12. Am gasit aici: http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelope-detalii.php?cod=2787 anvelope de iarna pentru Matiz, 155/65 R13 Nexen/Roadstone Winguard fabricate in Coreea. As fi tentat sa le comand dar nu am gasit nicaieri un comentariu despre ele. Pretul este 140 ron/buc. A folosit cineva, imi puteti da un sfat?
  13. Salut! Am nevoie de capota motor pentru un Matiz de culoare rosie.
  14. Salutare tuturor, Matizul meu a facut 45000Km. Intentionez sa-i schimb lichidul de frana deoarece nu l-am schimbat niciodata. Va rog sa-mi recomandati o marca buna de lichid de frana. La magazinul de la care cumpar de obicei piese de schimb nu avea decat MOBILE, nestiind daca e bun am amanat cumpararea. Va multumesc!
  15. Cred ca ai acelasi defect pe care l-am avut si eu, merge in doua pistoane. Eu am scris mai sus ce am facut si pentru ca nu am rezolvat problema am ajuns la service. Eram convins ca e defecta supapa de evacuare, la service a demontat bujiile si a masurat compresia la fiecare piston cu un manometru actionand electromotorul si surpriza, presiunile erau egale la toti cilindrii. N-a fost supapa asa cum ma asteptam. Mi-a zis sa o las acolo ca o sa ma cheme dupa ce va fi gata, banuiau ca s-a dereglat vreun culbutor. Cind m-au chemat mi-au spus ca a fost infundat injectorul. Foarte ciudat pentru mine, eu inainte am demontat rampa cu injectoare, am demontat injectoarele, le-am spalat cu alcool izopropilic cu toate ca aratau ca noi, le-am alimentat cu 10V c.a. pe fiecare in parte in timp ce introduceam cu seringa alcool si fiecare a pulverizat bine de la inceput. N-am tinut cont de ordinea in care au fost montate si probabilitatea ca injectorul care a fost initial la cilindrul nr.1 sa-l fi montat tot acolo e foarte mica. Cred ca n-au vrut sa-mi spuna adevaratul defect, deh, secretul meseriei si-apoi mi-au luat foarte putin, o suma simbolica. Cu ceva timp in urma mi-au schimbat un culbutor, nu stiu la care piston, n-am fost de fata . Probabil a fost la pistonul 1 si nu l-a strins cum trebuie, numai asa ,dupa cunostintele mele, s-ar explica intimplarea. Sau poate n-am eu cunostinte suficiente in acest domeniu...
 

×
×
  • Create New...