Jump to content
 

Bogdan_80

Membru
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Bogdan_80

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 01/09/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Gender
  Male
 • Yahoo
  valhallascandinavheven

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Matiz E
 • An
  2007
 • Nr. Inmatr.
  B-59-XRY

Recent Profile Visitors

1689 profile views
 1. Bogdan_80

  Bancuri

  Cum sa ceri o marire de salariu. Angajatul: Scuzati-mă, domnule, pot să vorbesc cu dumneavoastră? Seful: Sigur, intră, ce pot să fac pentru tine? Angajatul: Știti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani. Seful: Așa. Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. Aș vrea o mărire de salariu. Sunt mai multe companii care mă caută dar am zis să vorbesc cu dumneavoastră prima dată. Seful: O mărire? Ti-aș da o mărire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum. Angajatul: Vă înțeleg și stiu că situația economică curenta are un efect negativ asupra vânzărilor, dar trebuie sa luați în considerare că muncesc mult, am inițiativă și sunt loial acestei companii de peste zece ani. Seful: Ok, luând în considerare acesti factori și pentru că nu am chef să caut pe altcineva în locul tău, îți ofer o mărire de 10% și încă 5 zile de concediu pe an. Ce zici? Angajatul: Excelent. Mulțumesc, domnule! Seful: Înainte să pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te caută? Angajatul: O…....Electrica, Distrigaz, Romtelecom, ApaNova și BANCA.
 2. Bogdan_80

  Bancuri

  Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti. Matusi de-ale mele si cunostinte in varsta veneau la mine, ma piscau de obraz si ziceau razand: - Tu urmezi acum. Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac acelasi lucru cu ele.
 3. Bogdan_80

  CATERINCA

  http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=102248&view=findpost&p=7663733 http://www.220.ro/faze-tari/Politistul-Funky/vNHsIbntcF/
 4. Bogdan_80

  Caut o melodie

  Am gasit-o dupa ceva sapaturi Alessia - Borona supo. Multumesc oricum.
 5. Bogdan_80

  Caut o melodie

  Am auzit la radio o melodie cantata de o tipa ceva cu corona sera, aveti idee cum se numeste?
 6. Bogdan_80

  Bancuri

  Un câine-lup se întâlneşte cu un urs. − Tu ce eşti? întreabă ursul. − Câine-lup. − Cum aşa? − Păi, mama e câine şi tata e lup. Da’ tu ce eşti? − Urs furnicar. − Auzi, tu mă crezi tâmpit? Patru Pisici Patru bărbaţi s-au lăudat despre cât de deştepte sunt pisicile lor. Primul om era inginer, al doilea om era contabil, al treilea om era chimist şi omul al patrulea era angajat al guvernului. Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat pisica lui: "T la pătrat, fă-ti jobul." T la pătrat s-a urcat pe birou, a luat nişte hârtie şi pixul şi a trasat imediat un cerc, un pătrat, şi un triunghi. Toată lumea a convenit că a fost destul de deştept. Dar contabilul a spus că pisica lui ar putea face mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis: "Foaie de calcul, fă-ti jobul." Foaie de calcul s-a dus la bucătărie şi s-a întors cu o duzină de prăjituri. Ea le-a împărţit în 4 grămezi egale de cîte 3 prăjituri. Toată lumea a convenit că a fost bună. Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face şi mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis: "Măsura, fă-ti jobul." Măsura s-a trezit, mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticlă de 10 uncii din dulap şi a turnat în sticlă exact 8 uncii fără verse o picătură. Toată lumea a convenit că a fost destul de bine. Apoi cei trei oameni s-au întors spre angajatul guvernului şi au spus: "Ce poate face pisica ta?" Angajatul guvernului a chemat pisica lui şi a spus, "Pauza de cafea, fă-ti jobul." Pauza de cafea sări în picioare ... mâncă toate prăjiturile, bău laptele ... se căcă pe hârtie ... regulă celelalte trei pisici ... apoi pretinse că ultima activitate l-a rănit la spate. A întocmit un raport pentru condiţiile nesigure de muncă ... a cerut despăgubiri acordate lucrătorilor, apoi plecă acasă pentru tot restul zilei, în concediu medical Iată de ce toată lumea vrea să lucreze pentru GUVERN.
 7. Buna ziua, O oferta de pret la ulei motor si filtre (ulei, aer, benzina) pentru Matiz. Multumesc
 8. Bogdan_80

  Youtube

  Nothing else matters la tambal,
 9. Bogdan_80

  La Multi Ani

  La multi ani AB si multa sanatate!
 10. Bogdan_80

  Camionagii

  Sincer daca e numarul remorci (al cisternei in cazul de fata) e irelevant, numarul care are relevanta este cel al capului tractor, asta daca se respecta anumite reguli in firma respectiva daca e ceva de genul azi merge Gigi maine Vasile nu mai are relevanta. Legat de soferi dupa TIR dupa ce firma la care lucrez s-a mutat pe centura si m-am lovit mai des de iei pot spune ca sunt mai civilizati, dau un exemplu ies din curtea firmei in soseaua de centura daca e coada si se opreste coloana in soferi dupa TIR ma lasa sa intru in coloana, astia cu dube sau turisme rar Doamne fereste sa piarda el ~2m care ii mai merge si se opreste. In rest subscriu la ce a spus si @laurentiu.
 11. Din neglijenta am tot amanat sa bag lichid de iarna, ieri am luat lichid si l-am bagat dar pauza nu se mai aude zgomotul specific al pompei. Am luat la studiat manualul dar nu am gasit siguranta aferenta. Am zis ca poate a inghetat si azi am luat alcool tehnic si am turnat peste lichidul de iarna, la fel. Intrebarea mea este exista o siguranta pt. aceasta pompa? Sau sa-mi iau adio si sa cumpar alta pompa? PS Exclus sa fie pe acelasi circuit cu stergatoarele deoarece acestea functioneaza. Multumesc anticipat.
 12. Dj_Dark nu numai atat mai si cotizezi la MAI. Uite aici patania mea.
 

×
×
 • Create New...