Jump to content

soferucalm

Membru
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About soferucalm

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/13/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tarabasanuclaudiu@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    calarasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    espero 1,5
  • An
    1996

Recent Profile Visitors

1650 profile views
  1. soferucalm

    Camionagii

    Buna ziua tuturor! Sunt sofer profesionist de cca 20 de ani. Am obtinut cat. B.C.E. in anul de gratie 1989. De peste 17 ani conduc autovehicule cu mma >40 to. Aproape 1.000.000. in trafic international. De cca 7 ani sunt posesor de turism marca Daewoo. (datorita carui fapt sunt prezent in randurile Dvs.) Imi pare rau sa vad atatea opinii negative adresate (prin reducere) unora ce stiu cu ce se manaca soferia. Da, soferia , care este o mesrie prin care ne intretinem familia, desi o vad la 10, 14 sau 21 de zile. Nu-mi permit greseli sau teribilisme de dragul unei sicane. Nu pot sa cred ca blochez drumul unui nene ce se grabeste dar reteaua rutiera nu-i permite sa se desfasoare. Nu pot circula cu mai mult de 90 km/h. Nu pot depasi timpul de condus. Nu pot parca aiurea ptr. ca se fura combustibil si marfa. pot sta in soare la 40 de grade 11 ore cosecutive. Nu suport sa vad cum sunt atentionat in cazul depasirii prin folosirea luminilor de drum. Ma inervez cand circulati cu proiectoarele ptr. ceata in functiune ( in conditii de vreme buna). Ma stresez cand folositi faza de drum pe autostrada, ma rog daca poate fi numita asa. Ma inervez cand se incearca depariri la limita in cazul circulatiei in coloana, atata timp cat timpul castigat nu reflecta consumurile.Ma supar cand nu luati in cosideratie faptul ca nu putem merge cu troacele noastre cat mai aproape de acostament,; in cazul Dn 2 banda de urgenta de care tot se vb. nu este proiectata ca si banda de circulatie. Sunt nedumerit de ce se opreste pe banda de urgenta ptr. nevoi fiziologice sau alte motive de natura subiectiva. Rad de cei care la iesirea din tara sunt opriti de politia ungara dupa numai 1500 de matri ca au depasit viteza de circulatie. As putea sa-mi continui postul mult si bine cu ceeace nu-mi pica bine, dar promit ca vin cu un filmulet pe care-l voi face incepand de luni pe relatia Romania-Austria-Romania. Va voi arata ca in exterior nu se "da fles" la depasire, ca daca este linie continua nu se aventureaza nimeni in depasire nici daca vizibilitatea este la limita orizontului, dac este limitare de 30 se conformeaza, etc.
  2. Multumesc tuturor pentru condoleante!
  3. E X T R A O R D I N A R !!!
  4. Vineri 27 martie tatal meu a fost accidentat grav de un politist imprudent. Joi 02 aprilie a decedat la Spitalul Floreasca. Dumnezeu Sa-l odihneasca!
  5. Ce recomandati sau mai bine zis ce configurare pentru: laptop+ tv tuner+ receiver+ abonament+ antena satelit? Basca, legaturi 12/24v,amplificatoare, boxe si alte alea. Multumesc!
  6. Ceva prins la repezeala. Rovereto[attac hment=49051:Imagine072.jpg] Si prin Venetia fara camion.[attach ment=49055:Imagine068.jpg] Prima din ultimul rand e tot de langa Rovereto. Scuze ca nu stiu sa o mut.
  7. soferucalm

    Radioamatori

    Subscriu! Care aveti nevoie de piese le mai puteti gasi in zona intersectiei DN1-DN7c. Mi-a mancat zilele. Am un TTI de 4w cu ampli de 35, la nevoie. In 4w am acoperire 7/10km. De la Balea lac se poate comunica usor cu Sibiu-ul sau Fagaras-ul.
  8. Salut colegii de trafic! O asa zisa noutate: 5 (cinci) aparate fixe la Insuratei. Sigur nu functioaza toate,dar e bine de evitat. La fel pe DN2, Andrasesti si Perieti. Aidoma in Cristian , Apoldu si Saliste pe DN1/7 cu mentiunea (conform folclorului) ca numai cea din Saliste este functionala. Si ptr. cei care ajung pe la mine-n zona: aveti grija pe tronsonul Lehliu-Calarasi! 99% posibilitate de aparat de masurare a vitezei. Cu mentiunea ca flash-ul nu mai este in dotatarea celorlalti!!!
  9. E bine ca ai terminat treaba . Si da, ptr. cei care mai incearca aceasta operatiune, o surubulnita cu cap flexibil este esentiala. Ptr. demontarea legaturilor din compartimentul motor este indicata o fereastra de vizitare (groapa). Dar de zgarieturi nu zici nimic? )
  10. La sud de A2, in imediata apropiere de nodul cu centura, se afla vestita groapa de la Glina si muuult mai mirositorul Protam. Andrei, incearca sa intri cel putin cu o ora mai devreme in capitala. Altfel te opresti la Cernavoda unde circulatia se sugruma de la ore matinale. Si o propunere subiectiva: incearca centura dar, putina atentie la celebrele intersectii unde, adevarat, sunt ceva sleauri. Noaptea nu (prea) se formeaza coloana.
  11. soferucalm

    La Multi Ani

    Sufletelul meu umblat multumeste pentru urarile trimise si imi pare rau ca le redirectionez numai dupa 2 zile celor de pe 13. Cum azi se serbeaza o mare sfanta, al carui nume il poarta si cea care mi-a dat viata, transmit multe si sincere urari de sanatate si viata fara de griji celor ce raspund la acest nume. P.S. E prea cald acasa. Nici spritul nu rezista rece in pahare.
  12. De aproape un an caut asa zisa piesa numita zavor portbagaj. In urma unui accident am ramas cu probleme la inchiderea lui. Am cumparat broasca insa sarma aceea pe care se inchide mi-e imposibil sa o gasesc. Care o ai si vreis-o dai, raspund la 0746500423. Multumesc!
  13. Din nefericire, timpul alocat acetui tip de activitate i-mi este limitat. Care va citi postul meu si considera ca are piesa respectiva disponibila poate telefona la nr. 0746500423. Momentan lucrez prin zona Fagaras. Multumesc!
 

×
×
  • Create New...