Jump to content

c_french84

Membru
  • Content Count

    229
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About c_french84

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Ploiesti
  • Din
    ploiesti
  • Auto
    Daewoo,Ford
  • Model
    Cielo 80 CP,Fiesta 80 CP 1.4 16v
  • An
    2005,2008

Recent Profile Visitors

2367 profile views
  1. Salut! Am un prieten care tocmai s-a intors de la Chisinau-a fost in weekend cu masina- si nu patit nimic.Eu vroiam sa merg de mai mult timp,acum cred ca o sa o fac un roadtrip cu niste prieteni in cursul lunii noi sau dec la inceput.Mi-a spus ca a dat 50 E pe un ap in centrul Chisinaului- s-au cazat 4 persoane,mie mi se pare ieftin-apartamentul fiind confortabil,avea si LCD..etc. Si el a ramas uimit de multitudinea de fete frumoase, fete ce nu au fite ca la noi, sunt priretenoase cu romanii,fapt remarcat in club. (asta e unul dintre motive pentru care vreau si eu sa merrg ). Preturile sunt mai mici ca la noi si cred ca merita de mers pentru un weekend. O sa revin cu un nou comentariu dupa ce ma intorc.
  2. 1.5 sohc 80 CP consum gpl 8L/100 km, extraurban,mers linistit,viteza de croaziera 90-110km/h,distanta Ploiesti-Mall Baneasa-Ploiesti,drumul era liber pe DN 1 (mentionez ca am cutia cu raporte mai scurte,120km/h@3500,sunt cielor care la 120km/h stau la 3000). In vacanta cu masina destul de incarcata,pe distanta de 500km a consumat cam 9.3l/100km,dar am mers mai haotic. In oras rar scot sub 12L/100 km.
  3. Vand covorase material textil pentru VW Touareg aproape noi. Covorasele sunt orginale fapt dovedit de eticheta si au fost foarte putin timp folosite. 4 bucati fata+spate. Pret 190 RON.
  4. Si mie mi-a atras atentia din punct de vedere estetic.Cred ca motorul de 1.6 si 113 CP este prea mic pentru Cruze. As fi curios ce au imbunatatit fata de 1.6 de pe Nubira sau Vectra 105 CP sa ajunga la doar 113 CP(iar cei 113 cu benzina de cea mai buna calitate cu cifra octanica de 98,99, sau 100-cu benzina de pana la 95 sunt mai putini. CP) Eu as fi ales varianta de 1.8 de 141 CP LS PLUS 14665 E (VAT inclus). Sa o stapanesti fara probleme!
  5. Salut. Tocmai m-am intors din Sunny Beach-Bulgaria si pot spune ca a fost o vacanta foarte placuta. Pentru inceput drumul ales a fost cel pe A2 iar apoi pe E87,un drum foarte bun(exceptie facand cei 50 de km de dupa vama bulgara),se poate merge cu viteze bune 120 -130 de km/h in ciuda restrictiilor de viteza pe care sincerc,de multe ori nu le-am inteles.Erau linii drepte si te trezeai cu limita de 70 apoi de 50 s.a.m.d.Nu am intalnit politie pe drum,doar un echipaj intr-o localitate.Drumul este placut,sunt indicatoare te descurci usor cu o harta-daca nu ai GPS.Am intrat si prin Varna,pt a schimba din EUR in BGN.Am schimbat la ProCredit la un curs de 1.95 Leva pt un Euro(Bulgaria are curs fix,in tara schimbi la 1.85-1.86).Traficul mi s-a parut aglomerat pt o zi de joi dimineata.Drumul din regiunea Burgas este foarte placut la condus,curbe ,se urca se coboara nu te lasa sa te plictisesti.In afara de statiuni unde au fost investitii din afara,restul zonelor sunt saracaciose. Zona Burgas cu Sunny beach,Obzor,Sveti Vlas,Nessebar o recomand tuturor.Peisaj,apa curata,plaja cu nisip curat si fin,are viata de noapte,aquapark-daca esti mai pensionar te poti duce in Nessebar sau te poti caza in zona de sud din Sunny Beach unde e mai linistita.In mare parte inteleg si engleza,nu grozav dar cat sa nu incepi sa le desenezi. ) Cu mancarea mi s-a parut un pic problematic.Treebuie sa fi atent ce manaci,ei avand un stil mai aparte de gatit(asta e senzatia pe care mi-au lasat-o,gatesc mai in ulei,sau mancarea nu este gustoasa).Poti manca frigarui sau salate,sau poti gasi un pub englezesc. Referitor la preturi nu mi s-au parut exagerate,ele fiind un pic mai mari decat la noi;o masa de pranz sau o cina te duce cam 13-17 leva. Chaiselong 7 leva,umbrela inca 7 leva. Vigneta 5 EURO /sapt sau 25 RON/sapt(uitasem). Autobus cu care poti merge prin statiune 1 leva/bilet si catre Nessebar. Intrarile in cluburi sunt in 5 si 30 leva,in functie de tipul clubului.Va recomand Bedroom,Mania,Cacao Beach. Gpl gasesti aproape peste tot,luk,omv,rompetrol etc, la pret ce variaza intre 0.99-1.06 leva.Am alimentat cu 110 l gpl si am parcurs 1168 de km,AC 10% din drum,traversat Varna si mers vreo ora cu viteza 1-2 prin Sunny Beach in hotelului,in rest viteze intre 100 si 130 de km/h iar pe A2 130 km/h.
  6. Faza cea mai nasoala este ca nu s-au luat masuri anticriza.Dupa o scadere de 8.4 din PIB e clar ca nu o sa rasara soarele prea curand. S-a pornit efectul de domino.Nu exista cerere nici interna/externa nici atat(oricum noi nu mai producem nici macar castraveti,s-o mai vinde Loganul inca 3 4 luni pana in DEC,de aici implicit si industria componentelor,industria din aval si amonte),s-a redus si consumul de orice,creste somajul,e posibil sa creasca numarul persoanelor ce nu mai pot plati creditele,creste presiunea pe bugetul si asa deficitar s.a.m.d.In afara de aceste aspecte imprumuturile contractate o sa creasca si mai rau fiscalitatea atat pt persoane fizice cat si juridice. Cred ca nici Guvernul Ciorbea nu a fost atat de incompetent.Niciodata nu se creste fiscalitatea in perioada de criza,indiferent de problemele pe care le ai cu bugetul(deficitar).Ba chiar invers,le reduci incerci sa colectezi mai bine si scazi anumite cheltuieli bugetare.Le-a luat 7 luni sa-si dea seama cu impozitul forfetar cat si pt impozitul pe profit... . Imi e sila ! P.S: SA TRAITI BINE !
  7. Maine plec si eu catre Sunny beach.M-am decis sa plec pe A 2,vama veche,o sa plec pe la ora 3 a. m. pentru a fi sigur ca e liber. Referitor la moneda o sa plec cu Euro pe care sper sa-i schimb acolo la 1.90 ). Alte informatii la intoarcere.
  8. Buna treaba ai facut Petrica! O sa ma duc sa-mi iau si eu
  9. Salut! Eu am mers cu ambele variante detinute de familie.Cel corean si cel EUR III motor etec. E mit,cel romanesc fiind imbunatatit motorul,injectoare,delcou,frane-servofrana discuri,roti pe 14.etc Intr-un topic am impresia ca s-au comparat modelele.Erau trecute acolo toate avantajele si dezavantajele(care or fi acelea ) Referitor la exploatare am facut in primul an cu masina 42000km si s-au schimbat doar consumabilele.
  10. Salut! Eu nu as da 4000 pentru acea masina si cred ca la banii astia iti poti gasi un cielo bun din 2000-2002. Cele romanesti sunt la fel de bune,ba chiar mai bune,fiind imbunatatite franele,discuri,etrieri,servofrana, delcoul...etc.La materialele din interior nu cred ca sunt diferente majore.Tot ce iti spun are suport real pentru ca am condus ambele variante,si cel corean si cel romanesc suficient timp. PS: Am mai citit posturile si am vazut ca ai luat un Ford.Congrats!
  11. Merci la toti.Mi-a mai raspuns cineva prin PM si mi-a indicat varianta prin Russe. O sa ma mai gandesc,o sa mai cer opinii,nu as vrea sa le dau bani nemeritati. Referitor la excursia de acolo catre ISTANBUL nu stie nimeni nimic despre o excursie de o zi acolo cu barca? Sau sa o iau cu masina in continuare? inca vreo 450km
  12. Da gasesti..fa-ti rezervare online.(booking.com parca) Eu vreau sa plec in Sunny Beach(bitch).Fac cateva referiri: -drumul prin Vama e cu apox 100 de km mai lung,dar se evita mersul prin BG si taxa de pod;Care ar fi metoda cea mai lipsita de stres..? -in zona litoralului sau in Varna gasesti usor statii gpl? -se poate pleca din Bourgas,Nessebar cu o barca pana la Instanbul?(excursie,am gasit ceva dar era 150 E de pers).Din Sunny Beach ar mai fi cam 450 de km pana la Istanbul...
  13. Salut!Doar pe benzina atunci cand ajung la viteza de 120-130km/h turatie 3500/3700 treapta V se aprinde check dar se si stinge-adica e intermitent.Pe gaz nu face,sau se intampla foarte rar, chekul clipind preponderent pe benzina.Ce ar putea fi?As dori un raspuns tehnic si unul gen "mergi la service si tester!" multumesc
  14. Salut ! Intr unul din posturi cand nu erai decis ce sa alegi mi-am exprimat opinia,respectiv si eu as fi ales A3 UL,chiar si cu cei 105 CP. Acum cu 140 cp e si mai bine.Am mers si eu cu un 2l tdi cu dsg si mi-a placut enorm-masina ajunge repede pt doar cei 140 cp la 200 km/h, desi sunt convins ca sotia ta nu e vitezomana(dar poate acum o sa devina ) ). Am citit printre posturi,poate mai postezi o data doar pretul. Sa va bucurati de el !
 

×
×
  • Create New...