Jump to content

marius.nita

Membru
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

About marius.nita

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/04/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Slobozia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.5 16v/Matiz
  • An
    1996/2007
  • Nr. Inmatr.
    IL 91
  1. De vanzare una bucata Espero din '96 vara. ITP valabil 2013, Proprietar pe carte, 4 anvelope de iarna, Aer conditionat perfect functional, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, Alarma cu inchidere centralizata, Kit xenon faza scurta, instalatie GPL cu rezervor toroidal(in locul rotii de rezerva) omologata RAR. Consum mixt GPL: 9L/100km; Multe piese schimbate recent: Pivoti, Acumulator, capete de bara, bucse bascula, arcuri spate, cilindru ambreiaj, sonda ulei, garnituri motor, distributia are 20.000 de km si 2 ani etc. Necesita un retus la pragul din dreapt O vand pt. ca am masina de serviciu si sta in parcare. Pret: 1600 EUR usor negociabil. Fara variante. 0727377890
  2. Argoane arata beton masina. Daca mi-ai gasi si mie niste jante pe 15 in banii aia ar fi super treaba. Fa ceva cu teava aia de esapament. Arata ca naiba din lateral... eu am scurtat-o si i-am sudat cu cap de toba de inox.
  3. Ai o poza? Ma intereseaza starea scrisului de pe el.
  4. Incearca sa-l carpesti cumva. Daca nu merge schimba-l ca nu ar trebui sa coste foarte mult. Intradevar ai consumul cam mare. Nu ar strica un reglaj al instalatiei de gaz la un service ok. Pe aici e 20 de lei un asemena reglaj. Off topic: Nu stiu cum rezisti sa mergi cu 90 pe A2. Am zis si eu sa merg odata asa la consum si ma depaseau si berlinele 1310.
  5. Cu arcurile e boala generala. Cel mai bine le schimbi cu unele noi.
  6. Nu stiu de ce am impresua ca ANAM astia nu sunt nici pe departe coreeni. In alta ordine de idei ce poate duce la o pornire greoaie la cald? Mentionez ca mi-am facut azi de lucru si dand capacul delcoului jos am gasit cam totul imbacsit cu ulei. Are vreo legatura? La rece porneste bine de fiecare data insa nu la sfert cum am vazut la un Cielo de prin vecini. Bobina din delcou are vreo legatura? Ca n-am schimbat-o niciodata si arata cam rau, adica nu mai are invelisul ala pe ea. Deja sunt la a 2-a lulea(rotor) schimbata din motiv de oprit in drum fara sa mai porneasca. Tinand cont ca ultima a tinut vreo 7-8 luni cred ca vinovat e uleiul ala din interior.
  7. Pivoti- 70 Ron/buc Buton geam electric spate stanga- 40 Ron
  8. Legat de butoanele din bord, eu am gasit la un magazin de electronice becuri identice cu cele din interiorul lor si cu putina rabdare le-am schimbat pe toate. Nu e exagerat de greu doar ca trebuie fiecare buton in parte facut bucatele.
  9. Nu arata rau deloc din spate. S-o stapanesti sanatos si asteptam mai multe poze.
  10. M-am gandit si eu la asta dar nu am gasit mare lucru. Sunt pe siteurile care vand leduri unele numite Daytime sau ceva de genul asta cu foarte multe SMD-uri pe ele dar inca n-am vazut pe nimeni sa vina cu o parere despre ele.
  11. Pai in mod normal nu ar trebui sa aiba nimic daca mergi cu AC dat pe caldura. Chiar e recomandat pentru o dezaburire rapida a geamurilor.
  12. Da argon, daca stau bine sa ma gandesc am vazut un 1.5 16v de vanzare cu instalatie secventiala montata.
 

×
×
  • Create New...