Jump to content

SAR

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Days Won

  1

1 Follower

About SAR

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Interests
  efectul razelor gamma asupra anemonelor
 • Din
  Gura Portiței
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Espero
 • An
  1995
 • Nr. Inmatr.
  banal

Recent Profile Visitors

366 profile views
 1. Dacă e cea din avatar este Euro 3. Din 2024 nu vei mai putea intra in București iar din 2021, in Z.A.C.A.. Ai dreptate. Primăria ți-a copt-o...
 2. Sau: https://syntheticoil-europe.eu/ro/5w-30/184-amsoil-5w-30-signature-series-ulei-de-motor-100-sintetic.html Poate vrea cineva să își audă motorul bine "uns".
 3. SAR

  De vanzare

  Aceasta este, cel mai probabil: https://m.olx.ro/oferta/vand-cielo-IDcNC7A.html#position=4&page=1 Știe cineva dacă emblema aceea s-a pus și pe coreene? Spor la vânzare!
 4. . "Nu va puneți că se va strica oricum!" Uau...
 5. Cumpăr calculator Espero 1.8. Varianta de soft pe care o caut este:"BNZK QJ". Mulțumesc pentru atenție!
 6. Mai ai husa aceasta? Merge și pe Espero? Mulțumesc!
 7. Interesant? De ce? Calitatea unui ulei este definită exclusiv de vâscozitatea cinematică?
 8. Eu am Moll. Garanția e de 40 de luni. Sunt mulțumit după un an de folosire.
 9. +1!în ceea ce privește pompele Hepu. Nu mai sunt ce-au fost odată. Acum merg pe SKF Aquamax.
 10. Da, sunt folosite în aviație și, da, Red Line este în afară de Renewable Lubricants singurul untdelemn disponibil la romînica, ce folosește o bază preponderent poliolesterică. Asta trezește o aversiune greu de explicat pe forumuri și o serie de explicații care parcă nu se mai termină de ce nu trebuie să folosești așa ceva. Că aprobările, că eficiența financiară, că ești in solda celui care îl vinde etc. Până la urmă dacă insistai erai avertizat și, dacă nici așa nu te "potoleai" erai banat fără milă. Asta s-ar fi întâmplat și aici pe când forumul era mai " în vogă". Acum că el este cvasipărăsit ca și marca pe care o deservește, nu ți se mai întâmplă nimic. Citesc doar eu și mă amuz. Ia postează tu asta pe VWForum, ClubFord ori Volvo club și povestește-mi apoi în câte ore ai fost banat "ca o măsea stricată"! Cu agresivitatea mediocrității nu te poți juca! Sărbători fericite!
 11. Vedeai tu ce pățeai dacă postai asta acum vreo 7-8 anișori... ! Cum ți se mai explica ce dublu "overkill" ai "comis"! După ce că folosești două dintre cele mai bune și mai scumpe totodată, uleiuri, worldwide, le mai și schimbi la 6-7 k km. Cum ți s-ar mai fi explicat că un "amărât de Cielo", colac peste pupăză, cu un implant de Lanos 1.6, adică o mașină invechită moral etc.etc.etc. Eu nu mă mir deloc că întreținut astfel, " fierul" nu are strop de uzură. Aș fi în stare să garantez că în stilul ăsta el va ajunge fara vreo uzură sesizabilă, la un milion de km. Sunt Audi-uri, Mercedes-uri ori Porsche-uri care nu sunt ingrijite la modul ăsta și nu numai din pricina zgârceniei proprietarilor. În fine...bla, bla, bla... Sărbători fericite!
 12. Dacă ai avut pentru RL 5w-40 ai avut și pentru Amsoil-ul ăla. Oricum e reconfortant să mai cunoști și alți pasionați care măcar au auzit de uleiurile americane de nișă. Mulțumesc pentru momentul oferit!
 13. +1! Amsoil 0W-40 Extreme Power ai încercat vreodată?
×
×
 • Create New...