Jump to content

SAR

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About SAR

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Interests
  efectul razelor gamma asupra anemonelor
 • Din
  Gura Portiței
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Espero
 • An
  1995
 • Nr. Inmatr.
  banal

Recent Profile Visitors

319 profile views
 1. . "Nu va puneți că se va strica oricum!" Uau...
 2. Cumpăr calculator Espero 1.8. Varianta de soft pe care o caut este:"BNZK QJ". Mulțumesc pentru atenție!
 3. Mai ai husa aceasta? Merge și pe Espero? Mulțumesc!
 4. Interesant? De ce? Calitatea unui ulei este definită exclusiv de vâscozitatea cinematică?
 5. SAR

  Acumulatori

  Eu am Moll. Garanția e de 40 de luni. Sunt mulțumit după un an de folosire.
 6. SAR

  Un Espero 1.8

  +1!în ceea ce privește pompele Hepu. Nu mai sunt ce-au fost odată. Acum merg pe SKF Aquamax.
 7. Da, sunt folosite în aviație și, da, Red Line este în afară de Renewable Lubricants singurul untdelemn disponibil la romînica, ce folosește o bază preponderent poliolesterică. Asta trezește o aversiune greu de explicat pe forumuri și o serie de explicații care parcă nu se mai termină de ce nu trebuie să folosești așa ceva. Că aprobările, că eficiența financiară, că ești in solda celui care îl vinde etc. Până la urmă dacă insistai erai avertizat și, dacă nici așa nu te "potoleai" erai banat fără milă. Asta s-ar fi întâmplat și aici pe când forumul era mai " în vogă". Acum că el este cvasipărăsit ca și marca pe care o deservește, nu ți se mai întâmplă nimic. Citesc doar eu și mă amuz. Ia postează tu asta pe VWForum, ClubFord ori Volvo club și povestește-mi apoi în câte ore ai fost banat "ca o măsea stricată"! Cu agresivitatea mediocrității nu te poți juca! Sărbători fericite!
 8. Vedeai tu ce pățeai dacă postai asta acum vreo 7-8 anișori... ! Cum ți se mai explica ce dublu "overkill" ai "comis"! După ce că folosești două dintre cele mai bune și mai scumpe totodată, uleiuri, worldwide, le mai și schimbi la 6-7 k km. Cum ți s-ar mai fi explicat că un "amărât de Cielo", colac peste pupăză, cu un implant de Lanos 1.6, adică o mașină invechită moral etc.etc.etc. Eu nu mă mir deloc că întreținut astfel, " fierul" nu are strop de uzură. Aș fi în stare să garantez că în stilul ăsta el va ajunge fara vreo uzură sesizabilă, la un milion de km. Sunt Audi-uri, Mercedes-uri ori Porsche-uri care nu sunt ingrijite la modul ăsta și nu numai din pricina zgârceniei proprietarilor. În fine...bla, bla, bla... Sărbători fericite!
 9. Dacă ai avut pentru RL 5w-40 ai avut și pentru Amsoil-ul ăla. Oricum e reconfortant să mai cunoști și alți pasionați care măcar au auzit de uleiurile americane de nișă. Mulțumesc pentru momentul oferit!
 10. +1! Amsoil 0W-40 Extreme Power ai încercat vreodată?
 11. Salut, Dacă merge si la Espero 1.8, m-ar interesa. In ce constă și ce se poate citi/regla cu ea. Trimiți și în țară? Multumesc!
 12. SAR

  Daewoo Espero 39.000

  Poti pune si aici un telefon de contact si câteva poze cu mașina? Care ar fi defectele ei? A stat in garaj? Are ceva rugină? Distribuția a fost schimbată din cauza împlinirii intervalului de timp? Etc. Mulțumesc!
 13. SAR

  Vand Cielo 1.5 1996

  Aș mai întreba dac-a fost lovită vreodată și cum stă cu rugina. Mulțumesc!
×