Jump to content

vasiledintomis

Membru
  • Content Count

    173
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

About vasiledintomis

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    vw
  • Model
    golf4
  • An
    1999
  1. Vreau sa ajung pe la Sinaia cateva zile , puteti sa-mi recomandati o pensiune ieftina si niste restaurante unde se mananca bine la pret corect?
  2. Ion ratiu nr 160. Lucreaza toata saptamana baietii , azi le-am echilibrat si eu , inca n-am testat la drum lung.
  3. Am un prieten cu Matiz si nu-i mai porneste la cald. La rece porneste bine , dar cand se incalzeste motorul nu mai vrea deloc. La ce sa ma uit mai intai?
  4. Cand invarti incet cheia tot asa greu porneste? Fa o masuratoare la bornele bateriei cand e oprita si cand e pornita. Eu aveam 12.6 v cand era oprita si 14 v cand era pornita. Un contact imperfect?Da jos tot contactul ,demonteaza-l si vezi daca e negru(ars) pe acolo daca porneste repede cand invarti incet de cheie.
  5. Motorul stergator haion e alimentat cu 3 plusuri . Stie cineva de ce ? La al meu am pierdut unul si nu mai porneste . Desfacut si motoras , inainte de operatiune avea 270 ohmi , dupa ce i-am reglat carbunii in jur de 2 ohmi. Nu e cam putin ? Alimentat doar motorasul (doar un + si masa) se misca putin stanga dreapta. Dar nu inteleg ce fac celelalte 2 plusuri de pe rotita antrenata de melcul motorasului.
  6. Am cautat pe Poporului n-am gasit asa ceva . Pe bul Mamaia n-am fost dar mi s-a zis de pe Poporului ca nu se gaseste nicaieri. O sa incerc sa-l repar pe actualul sau daca nu ii adaptez unul de dacie ,tot e mai ieftin. Cel de Matiz era 65 ron dar nu se potriveste si la Tico.
  7. M-am uitat pe toate pozele , am incercat sa raman cu mintea deschisa ,asta pana cand am vazut numarul . La masina imi plac stopurile si cam atat insa propun proprietarului un consult psihologic, se pare ca sufera de grandomanie ( hai ma da`o`n ... XXL?) . Sunt sigur 100% ca face parte din comunitatea 4tuning unde 3 sf dintre useri nu depasesc iq-ul unei gaste. Respect pentru sfertul ramas!
  8. Se da jos greu alternatorul ? Ceva sfaturi , tips and tricks?
  9. Am si eu o mica problema . Mi se sulfateaza bateria si cand am pus voltmetrul pe ea , relanti , motor pornit de 10-20 sec imi arata 15.9 -16V ! Stiti cumva pe unde e releul regulator si daca se poate regla ?
  10. Cu poxipol si poxilina am incercat si eu . Nu mi-a tinut .
  11. Pentru cei care au manerul de la semnalizare+lumini rupt (adica majoritatea) se poate lipi cu fibra de sticla incat sa nu se mai rupa , si trebuie tociti un pic niste praguri de plastic ca sa mearga semnalizarea mai usor. Daca o sa va uitati o sa vedeti unde ,acum n-am timp sa explic mai pe larg.
  12. Prietene ar trebui sa te faci scriitor la ce imaginatie ai . Tu ca tu , sa zicem ca ai putea sa fii destul de batut in cap ( ala de sus ) sa fii virgin si la anii astia. Dar ea ca femeie sa stea fara sex 6 ani?
  13. Parerea mea despre femeile la volan , nu va urcati pasager . Cat despre povestea lui Tudor Popescu , chiar daca nu am lovit o femeie vreodata daca una m-ar scuipa sau m-ar injura tot si-ar lua o palma/bobarnac /sut in cur . De ce ? Pentru ca nu suport sa fiu umilit de nimeni ,fie el fost boxeur la 120 kg sau femeie 'neajutorata'.
  14. Vand sistem audio 2.1 Microlab fc-530 54w rms cu telecomanda ,sateliti + subwoofer din lemn , telecomanda,amplificator separat , difuzoare fine cone , destinat auditiei de calitate. Pret 180 ron . In magazin e peste 210 ron. PS: sistemul este nou nout , este luat la o promotie torent , nu-mi trebuie pentru ca deja am sistem audio. PS2: Notat de revista CHIP cu 4 stele din 5 atunci cand a aparut. http://www.price.ro/rezultate~microlab-fc-530.html
 

×
×
  • Create New...