Jump to content

Mammut

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Mammut

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  1. Salut, astazi am fost sa alimentez la OMV si am ramas blocat: nu mai exista benzina cu plumb (in fine, ECO), si am inteles ca nu mai exista nici la alte benzinarii. Am bagat fara plumb (Carrera 95), masina merge bine, nu am sesizat modificari. Am vazut ca sunt destule pareri pro vis-a-vis de benzina fara plumb la Tico cu carburator. Trebuie sa modific distanta bujiilor de la 0.7 cat sunt acum la 1.1? Bujiile sunt schimbate de o luna, deci nu cred ca au apucat sa se modifice distanta. Ce este de facut acum? Merci!
  2. Revin si eu cu consumul meu. In primul rand am fost si mi-am curatat carburatorul, cred ca regal nu a facut la el, si cel mai important mi-a rezolvat problema cu socul, mereu la pornire pornea, dar nu mai cobora. A scimbat nu stiu ce furtune prin care circula apa, furtune care erau infundate, depuneri pe ele. Acum socul este ok, coboara in 30-60 sec. Consumul in afara este: 5.7%, dar in Buc. ma omoara: intre 9.3% si 13%. Am vb cu mecanicul care mi-a aranjat masina, dar zice ca e irelevant consumul in Buc. din cauza drumuruilor pe care le fac eu. In general folosesc masina pt a merge la serviciu. Traseul ar fi urmatorul: dimineata P-ta Iancului - Rosetti, iar seara invers. Aglomeratia de dimineata, bara la bara, viteza 1,2 si rar 3. Voi de distanta si conditii similare ce consum aveti? As vrea sa incerc si un reglaj carburator, dar am vazut pe aici ca nu multi de pricep, dar mai rau nu cred ca are ce sa-i faca. Din ce am tot citit pe aici am consumul cel mai mare
  3. Salut, diff-urile sunt astea: Alpine SPS-69C2. Montate arata asa: Pot sa ma declar destul de multumit de sound-ul acutal. Am ascultat la un prieten cu Tico, care are diff puse in incinte, este ok, doar ca ocupa destul loc in portbagaj, asa ca o sa raman la varianta actuala cu ele montate in polita. In schimb trebuie sa fac ceva pt fata. Acum am niste JBL-uri (CS2105) de care nu sunt deloc multumit, se aud tare naspa, controlul la feder il tin dat mai mult pe spate. Caut o solutie sa pot monta diff-uri Alpine SPS-17C2 sau macar 13C2 in usi. Astept sa vina un pic caldura si desfac usa sa masor, sa vad exact care ar putea intra acolo.
  4. Salut, mi-am facut si eu consumul: 12% Acum am citit cele 32 pagini dedicate consumului la Tico. De maine incep sa repar, schimb, curat, verific tot ce am vazut ca se poate. Sunt deja ingrozit. Acum o sa incep sa citesc recomandarile voastre cu privire la service-uri ok. Traiasca forumul! >-
  5. Sal, initial asa am facut, dar suportul original a cedat, e destul de grea polita noua, si oricum in suportii vechi nu am gasit un sist de prindere sanatos. O sa incerc sa izolez tot ce se poate acum. Merci de raspuns.
  6. Salut, am o problema, sper ca e postata unde trebuie. Mi-am schimbat polita din spate cu una facuta "manual" pe ea am fixat doua diff. De soudul muzical sunt multumit, dar a aparut o alta problema. Cand merg se aude un zgomot care seamana cu 10 hamsteri la un loc ) mai exact scartaie sistemul de prindere al politei. Atasez si doua schite ca sa va dati seama cum este fixata. Partea de fixare intre caroserie si polita este facuta dintr-o bucata de lemn, suruburi si doua coltare pe fiecare parte. Din tot amsamblul asta, la miscare, reiese zgomotul cu hamsterii. Practic aceasta polita joaca rol de ramforsare si la fiecare groapa, denivlare scartaie de inebunesc. Inrebarea mea, ca trebuia sa am si intrebare, voi cum ati fixat polita, in cazul in care ati schimbat-o, sau aveti o sugestie ce sa fac ca sa scap de zgomotul asta? Sper ca am fost coerent in explicatii. Va multumesc.
  7. Asa era, un fir pus invers, acum se aude bine. chiar are bass. Dar virusul abia a inceput sa circule prim mine > Acum am muzica, dar voi incepe lucrarile: antifonare, diffuri mai bune, sub. Voi vedea...
  8. Salut, am scapat de vechiul radio casetofon si mi-am luat jucarii noi, dar dezamagirea este mare. Am urmatoarea configuratie: HU - Alpine CDE-9850Ri Dif spate - Alpine SPS-69C2 (montate pe polita noua din PAL sau PFL, nu ma pricep, care este mochetata si prinsa sanatos in locul celei originale) Dif fata - CS2104 (ascunse sub scaune, nu am putut sa le prind in bord, le-am facut o chestie sa le feresc de lovituri, un fel de cutie) Problema este urmatoarea: nu am bas aproape deloc, HU fiind pus uneori pe bass maxim. Pana aici sa zicem ca nu este nimic necunosccut, Tico nu prea are performante acustice. Chestia interesanta intervine in momentul in care dau balansul in stanga sau dreapta - se aude belea, am bass atat cat imi doresc, are profumzime si nu distorsioneaza deloc, daca revin cu balasnul la mijloc iar se aude ca o tigaie. Aveti idee care ar fi problema? Din cate vad HU poate scoate bassi pe care sa fie suporrtati de diffuri. Sa fie vreo problema cu HU? Orice sugestie este bine venita. Am rasfoit manualul, am facut o gramada de setari, nimic. Helpppppp Multumesc frumos! PS. vreau sa-mi iau si sub, dar pana atunci as vrea sa pot utiliza cele de mai sus.
  9. Am reusit sa demontez si bordul. Sper doar ca am pus bine acul de la vitezometru In weekend ma apuc de treaba, va tin la curent cu rezultatul.
  10. eu il fac, am la munca o masina laser, am material, grafica imi apartine, vreau doar sa stiu cum se demonteaza. Nu m-am gandit sa fac afaceri din treaba asta.
  11. Salut, vreua sa-mi schimb originalul cu asta. Macheta va fi executata din plastic pt gravura Rowmark, prin gravura laser, deci pot sa reproduc exact forma originalului. Imi poate spune si mie cum se desface bordul, acele si ce o mai fi prin spate. Merci.
  12. exista vreu loc sau persoana de la cine pot cumpara kick panels? iar pt difuri am cerut sugestii, nu le caut pe cele mai ieftine merci
  13. Salut, am citit toate paginile cu referiri la muzica din Tico, dar am ramas cu unele intrebari. Pana la urma ce dif pot monta in fata in bord? Diam maxim este de 10cm. A incercat cineva improvizatii si daca da ce a iesit. Merci mult.
  14. Saluti, vreau si eu pentru Tico. Adresa mea este bogdan@trodat.ro Merci mult!
  15. Am rezolvat si eu, curatat contacte, merge perfect acum. Multumesc tuturor pentru sugestii.
 

×
×
  • Create New...