Jump to content

zdefctt

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About zdefctt

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/03/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    husi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    VS-03-FCT
  1. cu sau fara cartela nr. de le efon 959 poate fi apelat si de pe telefonul mobil astfel: formati prefixul judetului apoi 959 iar la urma bagati 4 de 0 (zero) pentru ca nr de telefon sa aiba 10 cifre (ex: pentru vaslui 02359590000) . obligatoriu la judetele de frontiera va va raspunde un politist de frontiera de la care puteti afla conditii de calatorie, puteti sesiza fapte de coruptie si alte probleme aparute in punctele de trecere a frontierei de stat.
  2. eu am luat matiz-ul in 2005 si vreau sa vand radio-casetofonul -negociem la pret
  3. Fratilor hai sa nu mai calcam asa tare pedala! IAta niste poze socante: nota admin: pozele cu cadavre insangerate au fost scoase.
  4. dimensiunile cutiei sunt: lungime = 145, latime = 80, inaltime = 38, volum 350 litri iata si poze: fotografiile sunt facute pe vreme de ploaie, dar cred ca sunt concludente
  5. Mai face batranu torpedouri ? Cat mai costa ? Si cum se face livrarea ? As dori si eu deci adaugati ZDEFCTT pe lista . Eu sunt din Vaslui.
  6. al Matiz "tunat": Iata alt matiz "tunat":
  7. as vrea sa imi cumpar o cotiera auto pentru matiz dar nu stiu pe unde as putea gasi (in zona Vaslui- Iasi).daca aveti spuneti de unde ati luat-o si cat ati dat.
  8. vand cutie portbagaj auto 350 litri, sistem antifurt cu cheie. pret 600 ron (negociabil) tel : 0744.344.321 (mihai)
  9. Mai eu am un SE Power 2005, care are de la constructor bare longitudinale si pe alea am pus alte bare transversale (confectionate de mine) pe care am prins cutia portbagaj de 350 l (si dupa cum v-am spus am mers 1500 km fara probleme - in concediu). Daca va uitati in descrierea masinilor pe net sau pe afisele de la dealer, o sa vedeti ca la modelul SE power (si probabil si la altele),barele de deasupra, alea longitudinale, care sunt deja in dotarea modelului respectiv se numesc BARE LONGITUDINALE PORTBAGAJ. Nu zice nicaieri ca sunt ornamentale SI DACE DESFACETI DE CURIOZITATE capacelele de la capetele barelor o sa fiti surprinsi ca sunt prinse LA FIECARE COLT CU 2 SURUBURI DE 10 -----ce vreti mai mult???????????-------
  10. mai dragilor , eu cred ca am fost cel mai curajos deoarece mi-am cumparat o cutie portbagaj si dupa ce mi-am confectionat singur barele transversale (teava patrata de 1.5 cm, am vopsit-o in alb si le- am atasat de barele longitudinale cu ajutorul a 4 bride de perete). Super rezistenta am mers 1500 km cu aceste bare si cutia incarcata maxim 60kg (cum zice cartea) FARA PROBLEME.
  11. Eu mi-am pus atat lumina in scrumiera cat si lumina in torpedou A fost foarte simplu si m-am agatat de la niste fire care duc la beculetele ce lumineaza bordu La scrumiera a fost foarte simplu ca daca scoateti scrumiera o sa vedeti ca pe tablita aia de deasupra are decupat un patratel care este acoperit de 1 dop de plastic. parca e pregatit pentru a astepta beculet. La torpedou am fost nevoit sa pun si un sistem de stingere a becului la inchidere . Lam adaptat singur si nu sunt profesionist nici pe departe. Incercati si o sa vedeti ca va iese
  12. Oare cele doua : 1 bucata Matiz si 1 bucata cutie portbagaj (roof rack land) " Fac pereche buna pe drum sau nu? Cine are sa ne spuna si noua despre: probleme aparute in trafic, senzatie in curbe, viteza maxima, consum crescut? si altele pe care necunoscatori fiind nici nu stim ce altceva sa intrebam! AICI SE VORBESTE DESPRE CUTII DE PORTBAGAJ AERIAN! NU MAI DESCHIDETI TOPICURI NOI FARA SA CAUTATI!
  13. Mai dragilor am fost la service Daewoo si mi-au spus aia ca ma costa reparatia cam 150 ron ia ziceti merita sau nu sa stric Casco. intreb asta pentru ca cei dela asigurari au zis ca pierd o reducere de 15%
 

×
×
  • Create New...