Jump to content

ddanos

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About ddanos

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • AIM
    -
  • MSN
    -
  • Website URL
    http://www.enginehouse.ro
  • Yahoo
    -

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. Mai este o varianta, cu incalzire electrica prin pardoseala. Am vazut mai demult un prospect, dar nu mai stiu cati wati consuma pe m patrat.
  2. Mersi. Trebuie sa o fac si eu pana in octombrie, cand imi expira garantia, si trec si cei doi ani de la instalare. Va anunt cum am rezolvat-o.
  3. Ati retinut cumva check list-ul? Ne-ve, ne-ve dar cat a fost? Trebuie sa o si autorizeze, cand ii fac verificarea? Era in garantie cand ti-au schimbat supapa? Sau ai platit-o si pe aia?
  4. Salut, a ajuns cineva la faza cand trebuie sa ii fie verificata centrala? (verificarea care se face la 2 ani)
  5. Salut domnilor, Mi-am cumparat o jucarioara de termometru pentru interior si pentru exterior (fir de 1,5 m cu senzor la capat). Am incercat intati sa-l pun pe parbriz, jos in stanga, dar batea campii din cauza efectului de sera si a ventilatorului de caldura. Am desfacut fata de la usa si l-am lipit de tabla usii-la fel batea campii cand statea putin la soare pe partea stanga. Are cineva vreo idee unde se monteaza in fabrica acesti sensori? ma refer la masinile serioase. De exemplu, la Pasat diferenta de temp. intre ce afiseaza masina si realitate este de 1 grad.
  6. Nu l-am gasit de nici o culoare prin magazine, dar l-am gasit la "demolari" (langa strandul Titan). L-am montat si acum am si eu cling-cling.
  7. Rolul estetic este discutabil intr-adevar. Dar sunt foarte utile cand vrei sa pui ceva pe ea. daca nu le ai, trebuie sa pui un sistem care are o "gheara" ce intra prinrte usa si capota. Cu cele longitudinale premontate este mult mai simplu, mai ales ca unele modele de transversale sunt cu incuietori.
  8. Nu cred ca se poate prinde direct pe transversale, pt. ca gaurile din cutie nu sunt chiar pe marginea ei, ci vreo 10 cm in interior. Chestie de razistenta. Si nici nu stiu ce distanta este intre barele longit. pt ca teoretic daca ar fi destul de apropiate ar merge. Ideea este sa fie in dreptul gaurilor date de fabricant in cutie, pt ca stie el de ce le-a dat mai in centru, si nu chiar pe marginea cutiei. Improvizatii la chestia asta nu as face pt. ca pote sa zboare doamne fereste.
  9. Ok iti spun maine, dar nu stiu cand, pt. ca o sa am multa treaba.
  10. Sa inteleg ca ai deja barele transversale? adica longitudinale Sorry, nu imi dau seama din poza. Mi se pare ca le ai. Au cumva profilul patrat, sau rotund? Pentru cate perechi de schiuri?
  11. ok. Dar care este cel original? cel paralelipipedic, negru, care pare electromagnet, sau cel alb, care este cu motoras sigur. Si el are 5 fire din care 3 sunt taiate.
  12. Aceste cutii, sunt produse in Italia (nu in China), au certificare TUV, au 5 ani garantie, iar conform legilor si regulamentelor RAR, nu au nevoie de omologare. Restul produselor sunt facute in Franta si Germania, si sunt deasemenea certificate ISO 9002. Sper ca v-am linistit temerile, pentru orice nelamuriri va rog sa ma contactati. Pe 1 iulie, se deschide "ROOF LAND", un loc unde ne vom stradui sa puteti gasi toate accesoriile care se pot agata, atasa, lipi, pe masina dvs., pentru a putea transporta bagaje, barci, biciclete, etc. Expozitia are loc pe DN 1, dupa aeroportul Bucuresti-Baneasa, vis-a-vis de intrarea in Selgros, in interiorul benzinariei Lukoil. Expozitia va fi deschisa toata luna iulie. Pentru membrii forumului, ne-am gandit sa facem o reducere
  13. Da domnule, m-am bagat cu capul sub pedala de ambreiaj (sic!) si am gasit mai multe cutiute cu relee (cel de la dezaburirea spate, etc) . Toate, erau la locul lor, numai un soclu era liber, si cred ca tocmai "chime" lipsea. Ai idee cat costa si daca se gaseste?
  14. Am demontat panoul usii stg fata, am curatat mecanismele, care nu erau foarte ancrasate. Le-am uns. Bun Ma uit la actuator... Sunt 2 (doua)!?! Unul negru si dreptunghiular care pare a fi un electromagnet, si este montat in gauri care par originale ( au bucsi de plastic intr-unele de cauciuc) si al doilea, montat in "paralel" cu primul (langa el), cu alta tija- care se uneste cu cealalta mai sus- pare a fi electromotor (cu cremaliera ca cel de la antena).De la el pleaca 2 fire care nu par a fi de fabrica. Asta din urma face zgomot cand lucreaza. Nu mai inteleg nimic. La magazin cand am intrebat de actuat. mi-au aratat chestia neagra paralelipipedica, si atat. Mai stie cineva ceva despre chestia asta?
 

×
×
  • Create New...